vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality, Resor

En plats i solen

2021 • Storbritannien

Mån 08 mar 02:55 - 03:55 • reprisTV4
Det London-baserade paret Katy och Dom är på jakt efter ett semesterboende i Spanien. Hamnstaden Cádiz har fångat deras hjärta men frågan är om de kommer hitta en fastighet som lever upp till alla deras krav.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2011
 • Säsong 2003
 • Säsong 2005
 • Säsong 2006
 • Säsong 2007
 • Säsong 2011
Säsong 2011
 • Avsnitt 1
  Reality, Resor, S2003:A1

  Kevin och Jackie Arkell vill pensionera sig i Australien. Deras en miljon kronor kan räcka till ett lyxigt hus i en badort, ett sprillans nytt designerhem, ett traditionellt hus på styltor ovanför marken eller ett specialbyggt hem på stranden.

 • Avsnitt 7
  Reality, Resor, S2003:A7

  Matt Lewis och Nicky Bates hoppas kunna hitta en bostad i Costa del Azahar för 740 000 kronor. De utforskar en lyxig takvåning vid stranden, ett nyrenoverat hus med takterass, ett 800 år gammalt hem och en lägenhet inbyggd i en medeltida stadsmur.

 • Avsnitt 9
  Reality, Resor, S2003:A9

  Det trolovade paret, Dennis Stow och Gill Pinknet, letar efter en bostad i Madeira. De utforskar en villa med tre sovrum och pool, en lyxig lägenhet vid stranden, ett rymligt romantiskt hus på landsbygden och en modern villa med kustutsikt.

 • Avsnitt 11
  Reality, Resor, S2003:A11

  Ann och Bobby Shannon är från Nordirland och vill spendera sin tid som pensionärer i Dordogne. De utforskar en enorm bostad med uthus och fruktträdgård, en herrgård med pool och muromgärdad trädgård samt ett hus med enorm privat mark.

 • Avsnitt 12
  Reality, Resor, S2003:A12

  Korina och Alvin Jones har fyra barn och en knapp miljon att spendera på en bostad på Tyrrenska kusten. De utforskar en fyrarumslägenhet med utsikt över bergen, ett trevåningshus nära en nationalpark och ett medeltida hus några minuter från stranden.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer