vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama

Bad Mothers

6.0 IMDb2019 • Australien • Säsong 1, Avsnitt 1

Mån 08 mar 03:55 - 05:00 • reprisSjuan
Sarahs liv vänds upp och ner när hennes man Anton har en affär. Hon bestämmer sig för att hämnas och får en oväntad grupp allierade vid sin sida. Ett oväntat dödsfall chockerar staden och ett flertal tas in på förhör.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, S1:A1

  Sarahs liv vänds upp och ner när hennes man Anton har en affär. Hon bestämmer sig för att hämnas och får en oväntad grupp allierade vid sin sida. Ett oväntat dödsfall chockerar staden och ett flertal tas in på förhör.

 • Avsnitt 2
  Drama, S1:A2

  Mammorna startar en egen utredning om Kyle i hopp om att kunna rentvå Anton. Välbevarade hemligheter kommer upp till ytan när Sarah försöker få fram pengar till borgensumman och Danielle inser att hennes dröm om fler barn kan bli svår att uppnå.

 • Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Danielle försöker att hjälpa Sarah med restaurangen, men gör bara situationen värre. Maddy ryker ihop med sitt ex och Bindy hamnar i säng med fel man. Sarah fortsätter jakten på fler bevis, något som inte uppskattas av alla.

 • Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Danielle har fullt upp med att försöka hålla Antons bistro levande samtidigt som Tom börjar ifrågasätta hennes beteende. Maddie brottas med självtvivel kring sitt föräldraskap och Sarah delar en intim stund med en minst sagt oväntad person.

 • Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Kyles son Julius och Danielles styvdotter Romy dricker sig fulla på en kyrkogård. Sarah får reda på information som kan rädda Anton men får inget gehör från polisen. Bindys problem med Sam eskalerar och hon ställs inför ett tufft val.

 • Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  Sarah kommer allt närmare Kyle men frågan är om båda har goda intentioner. Maddies vårdnadstvist med Jesse hettar till och Bindy berättar för London att hon inte är helt säker på vem hans pappa faktiskt är.

 • Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Maddie tar en stor risk i sitt kärleksliv samtidigt som Bindy får svar på vem pappan till hennes son är. Antons återkomst ställer till det för Sarah, och relationen med Kyle sätts på prov. Situationen eskalerar snabbt och får oanade konsekvenser.

 • Avsnitt 8
  Drama, S1:A8

  Mammorna smider planer för att kunna sätta dit Charlottes mördare och få Anton fri. Tom har ljugit om sitt hälsotillstånd och tvingas åka akut till sjukhuset. Samtidigt försöker Bindy att hjälpa Sam få sitt jobb tillbaka.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer