vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Förlossningskliniken Norge

2017 • Norge • Säsong 2, Avsnitt 5

Tor 08 apr 10:35 - 11:40 • reprisKanal 5
Mette och Håvard väntar sitt första barn tillsammans. Mette är en självsäker kvinna som glädjer sig för att föda och lägger upp en plan för en naturlig födsel. Anne har försökt få barn i 15 år och hade gett upp tills hon mötte Raymond.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Reality, S2:A1

  Lena och Pål Gunnar var inte goda vänner när de gick i samma klass som barn. Men när de möttes igen för några år sedan var tonen något annat. Lena har barn från ett tidigare förhållande och nu väntar de sitt första barn tillsammans.

 • Avsnitt 2
  Reality, S2:A2

  Solveig och Morten väntar sitt första barn tillsammans. Morten har aldrig varit med på en födelse förr och är nervös för vad som kommer ske. Madeleine och Erik upplevde stor dramatik under förra födelsen då Madeleine miste stora mängder blod.

 • Avsnitt 3
  Reality, S2:A3

  Casey och Kim är tredjegångsfödande och ska in på övertidskontroll. Lovise och Christopher väntar sitt första barn tillsammans. De blir hemskickade från sjukhuset då födelsen inte satt igång än, men de kommer tillbaka då Lovises smärtor är stora.

 • Avsnitt 4
  Reality, S2:A4

  Hege och Even väntar sitt första barn tillsammans. Det blir en emotionell födsel då Hege är nervös för att bli mamma. Barnet till Christine och Espen ligger i sätesändläge och de blir en dramatisk födsel.

 • Avsnitt 5
  Reality, S2:A5

  Mette och Håvard väntar sitt första barn tillsammans. Mette är en självsäker kvinna som glädjer sig för att föda och lägger upp en plan för en naturlig födsel. Anne har försökt få barn i 15 år och hade gett upp tills hon mötte Raymond.

 • Avsnitt 6
  Reality, S2:A6

  Det blir dramatiskt när tvilling nummer två till Marie och Jon ligger fel på vägen ut. Klarar de att vrida barnet? Ensamstående mamman Christine väntar sitt tredje barn medan Viratchanee och Jimmy väntar sitt första barn.

 • Avsnitt 7
  Reality, S2:A7

  Lill och Andrew väntar sitt sjätte barn och går in i födelsen för tidigt. Benedicte och Richard läggs in för ett planlagt kejsarsnitt. Dita och Maris vill ha en naturlig födelse utan några smärtstillande.

 • Avsnitt 8
  Reality, S2:A8

  Födelsen dras ut för Madelen och Karl. Olha vill ha en snabb förlossning, men efter 24 timmar börjar det tära på krafterna. Hege och Halifa väntar sitt tredje barn och de vill föda i ett badkar.

 • Avsnitt 9
  Reality, S2:A9

  Kateryna och Ellef väntar sitt första barn och de är väl förberedda. Lene och Fredrik väntar spänt på sitt fjärde barn. Mubeen och Daiyan väntar sitt tredje barn, men bebisen växer för sakta.

 • Avsnitt 10
  Reality, S2:A10

  Victoria och Anders har varit genom många rundor av provrör, nu väntar de äntligen sitt första barn. Förlossningen satte igång tidigt för Sirill och Rolf och de hoppas barnet inte behöver läggas in på intensivavdelningen.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer