vidare till tv.nu

Reality

Älskar, älskar inte

2021 • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 10

Sön 11 apr 20:00 - 21:00 • reprisKanal 5
Emma och Cherno ska gifta sig idag. Plötsligt får Emma ett hemskt telefonsamtal som kan ställa allt på ända. Efter Micaels romantiska frieri till Rebecca, stöter de nu på en utmaning och vattendelare: Deras vitt skilda uppfattningar om Gud.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Kärlek på distans
  Reality, S1:A1

  Att vara kär på distans kan vara utmanande. Pandemin underlättar inte. Vi träffar bland andra Tony, som blivit pappa på distans och Sandra som planerar bröllop i Tanzania. I Göteborg väntar Isabella ivrigt på sin André.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Vem är pappa?
  Reality, S1:A2

  Sandra landar i Tanzania och får äntligen krama om Isaya. Tony, hans pappa Olle och bonusmamma Annika videosamtalar med Cristy. Annika överväldigas av känslor för lilla nyfödda Melissa. Men är Tony pappa till barnet?

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Första dejten IRL
  Reality, S1:A3

  Nicole gör allt hon kan för att uppvisa ett perfekt hem för Aoi. Tanawarn träffar Mattias föräldrar, men det är svårt att kommunicera. Efter två års väntan och flörtande online förbereder sig Micael och Rebecca på att ses på riktigt.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Bröllopsstress
  Reality, S1:A4

  Äntligen träffas Micael och Rebecca för allra första gången efter att ha dejtat online. Hur trivs de ihop i verkliga livet? I Tanzania är det massor kvar att fixa och förbereda inför stundande bröllop och Sandra blir mer och mer stressad.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Flygfrustration
  Reality, S1:A5

  Hanna åker till flygplatsen för att möta Ivan, men är orolig att han nekas inträde. Sandra shoppar och hittar ett par trosor med förbluffande rumpeffekt. När hon rekar bröllopsfrisyr sjunker modet. Nicole och Aoi är inte överens i köket.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Take a chill pill
  Reality, S1:A6

  Micael och Rebecca vaknar till en dröm efter första natten ihop. Han vill fria, men lever han upp till förväntningarna? De svenska matpriserna chockar André och Sandra chockas över en blöt ritual. Aoi och Nicole äter kroppkakor och bråkar.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Taco-testet
  Reality, S1:A7

  Emma från Borås ska till Gambia och gifta sig med sin Cherno. Men de har bara umgåtts med varandra i tio dagar och Emmas mamma är orolig. Lyckas Mattias laga en tillräckligt stark tacomiddag åt Tanawarn? Isabella och André besöker en spådam.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Försonande folkdans
  Reality, S1:A8

  Det är spänt mellan Sandra och Isaya. Sandra är inte längre säker på att de faktiskt ska gifta sig. Micael förbereder frieriet till Rebecca. Nicole och Aoi hittar tillbaka till varandra i en polka och Emma återförenas äntligen med Cherno.

  Discovery+
 • Avsnitt 9 - Kalla fötter?
  Reality, S1:A9

  Hanna och Ivan ska måla om. Ivan får det stora förtroendet att köpa färg. Tonys längtan efter Cristy och Melissa tär på honom. Det är Sandras och Isayas bröllopsdag, men de tvekar nu till giftermålet. Isabella provar en seans med grodgift.

  Discovery+
 • Avsnitt 10 - Vattendelaren
  Reality, S1:A10

  Emma och Cherno ska gifta sig idag. Plötsligt får Emma ett hemskt telefonsamtal som kan ställa allt på ända. Efter Micaels romantiska frieri till Rebecca, stöter de nu på en utmaning och vattendelare: Deras vitt skilda uppfattningar om Gud.

  Discovery+
 • Avsnitt 11 - Drömhus eller mardrömsrenovering?
  Reality, S1:A11

  Tony är spekulant på ett hus, men bonusmamman Annika ser bara ett renoveringsobjekt och massa bekymmer. Hanna och Ivan campar i skogen, men utan medhavd mat. Kommer de svälta ihjäl? André och Isabellas mamma försöker förstå sig på varandra.

  Discovery+
 • Avsnitt 12 - Turistvisum
  Reality, S1:A12

  Sandra väntar på att Isaya ska få sitt turistvisum. Mattias och Tanawarn planerar var hennes barn ska bo om de flyttar till Sverige. Tony tar med alla sina papper till Stockholm i hopp om att filippinska ambassaden ska få ordning på dem.

  Discovery+
 • Avsnitt 13 - Den första snön
  Reality, S1:A13

  Tanawarn och Mattias letar julgran och en salig Tanawarn leker i snön för första gången. Chernos visum är på vift. Han och Emma saknar varandra så det gör ont. Hanna tar en motvillig Ivan till parterapeuten. Dags att lära sig prata om känslor.

  Discovery+
 • Avsnitt 14 - Gott intryck på svärmor
  Reality, S1:A14

  Cherno ska träffa Emmas mamma för första gången. Emma är nervös inför mötet. Hanna och Ivan försöker enas om ett framtida boende. Tony planerar att resa till Filippinerna och fria till Cristy med en mycket betydelsefull ring.

  Discovery+
 • Avsnitt 15 - Lyckliga i alla sina dar börjar nu
  Reality, S1:A15

  Mattias och Tanawarn har anledning att fira och går på fin restaurang. Tanawarn tar tillfället i akt att hinta om att hon vill ha en ring. Hanna och Ivan väntar nervöst på besked om uppehållstillstånd. Brevet kommer - men med vilket besked?

  Discovery+
 • Avsnitt 16 - Farväl
  Reality, S1:A16

  Flera par står inför tuffa avsked. Annika undrar nyfiket hur Tony och Cristy håller lågan levande över telefon? Micael och Rebecca får ett trist besked och tvingas fira jul via länk. Men Mattias och Tanawarn är glada. De har förlovat sig.

  Discovery+
 • Avsnitt 101 - TRAILER: Älskar, älskar inte
  Reality, S1:A101

  Vi möter svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. Nu planerar partnern att flytta till Sverige för kärlekens skull och det är dags att bygga ett liv tillsammans. Överlever kärleken den stora förändringen och kulturkrocken?

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer