vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Historisk drama, Krig

Bomb Girls

7.9 IMDbKanada • Säsong 2, Avsnitt 7

Sön 11 apr 20:00 - 21:00Sjuan
Veras vänskap med Marco sätts på prov när männen i Blue shift hamnar i hetluften. Glada nyheter från kriget levereras samtidigt som problemen fortsätter att växa för Gladys. För Betty blir det en minst sagt oväntad återförening med en soldat.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - The Quickening
  Historisk drama, Krig, S2:A1

  Samtidigt som kriget trappas upp fortsätter kvinnorna sitt arbete i fabriken. Lorna tvingas hantera följderna av sin graviditet, Gladys hamnar i konflikt med sin familj och ett möte med en gammal vän får stora konsekvenser för Betty.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Roses Red
  Historisk drama, Krig, S2:A2

  Alla hjärtans dag står för dörren men romantik är inget som prioriteras högt. Marco försöker smälta Lornas graviditet ock Kate kämpar med sin fars växande påtryckningar. För Gladys blir dock dagen annorlunda när hon överraskas av en stilig soldat.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - The Enemy Within
  Historisk drama, Krig, S2:A3

  Efter många om och men väljer Gladys att följa med Marco och hans mamma på ett känslosamt uppdrag. Kate och Betty försöker rå bot på deras sorg genom ett besök i kyrkan och Vera finner nya fördelar med ta hand om skadade soldater.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Guests of Honour
  Historisk drama, Krig, S2:A4

  Lornas son Gene är på besök och det firas med en stor middag. Det som börjar som en trevlig kväll vänder snabbt när Kate dyker upp med en oinbjuden gäst. Situationen förvärras ytterligare när ett tungt besked från kriget når kvinnorna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - The Harder We Fight
  Historisk drama, Krig, S2:A5

  Rollen som kontorsansvarig ska tillsättas. Det står mellan Carol och Vera, som båda tar till alla knep de kan för att vinna. Gene övertygar Gladys att följa med på ett uppdrag som får oanade konsekvenser och Marco misstänker att han blir förföljd.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - Where There's Smoke
  Historisk drama, Krig, S2:A6

  En väl bevarad hemlighet kommer upp till ytan, något som får Gladys att fatta ett djärvt beslut. Nya möjligheter öppnar upp sig för Betty när hon stöter på en ny bekantskap och Lorna väljer att berätta sanningen om sin sons förflutna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7 - Party Line
  Historisk drama, Krig, S2:A7

  Veras vänskap med Marco sätts på prov när männen i Blue shift hamnar i hetluften. Glada nyheter från kriget levereras samtidigt som problemen fortsätter att växa för Gladys. För Betty blir det en minst sagt oväntad återförening med en soldat.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Fifth Column
  Historisk drama, Krig, S2:A8

  För att komma på bättre humör ger sig kvinnorna iväg för en kväll på stan. Men kvällen går inte som planerat och de tvingas inse att fienden är närmre än de tidigare anat. Lorna har problem på familjefronten och Betty utvecklar relationen med Teresa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Something Fierce
  Historisk drama, Krig, S2:A9

  Journalisten Dottie Shannon beger sig till fabriken för att skriva en artikel om kvinnor och mäns olika lönenivåer. Artikeln får stort genomslag vilket försätter Lorna i en problematiskt sits. Samtidigt ställs Kate inför en tufft ultimatum.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Romeo Foxtrot
  Historisk drama, Krig, S2:A10

  Att dejta en soldat visar sig vara tuffare än förväntat och Betty dras mellan olika känslor. Kriget tar en oväntad vändning och kvinnorna tvingas byta strategi. Lorna ger sig iväg på en danslektion och Kate försöker få klarhet i sin förlovning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11 - Kings And Pawns
  Historisk drama, Krig, S2:A11

  När guvernören gör ett besök i fabriken är nervositeten stor. Marco inser att han blivit lurad av en vän och Gladys känner sig kluven gällande vad som är rätt och fel. För Lorna fortsätter problemen att växa och hon väljer att anförtro sig till Bob.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12 - Blood Relations
  Historisk drama, Krig, S2:A12

  Konsekvenserna av kriget fortsätter att visa sig och de anställda på Victory Munitions måste donera blod till soldaterna. Kate försöker glädjas åt sitt stundande bröllop men detektiv Brodie förstör stämningen med frågor om hennes fars död.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13 - Facing the Enemy
  Historisk drama, Krig, S2:A13

  Säsongsavslutning. Framtiden ser mörk ut för soldaterna ute på uppdrag. Deras sista hopp ligger hos kvinnorna i fabriken, men då krävs det att de lyckas tillverka en helt ny utrustning. Samtidigt visar det sig att någon i fabriken kör dubbelspel.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer