vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Komedi, Sitcom

Sommaren med släkten

2021 • Sverige • Säsong 5, Avsnitt 10

Sön 11 apr 21:00 - 21:35Kanal 5
Carro lånar Noras brun utan sol-kräm, men får inte riktigt till det resultat hon vill ha. Jens försöker verka ungdomlig inför några tjejer, men råkar istället utlösa en skallgång med Missing people.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1 - Rörmokare och Bobos tvillingbror
  Komedi, Sitcom, S5:A1

  Gunnar och Ingrid sitter i karantän hemma i stan och hetsar Jens att laga en läckande kran. Carro och Bobo är bakis och orkar inte festa mer, när de springer på några partyglada polare till Bobo ljuger Bobo och säger att han är Bobos tvillingbror.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Ölbryggning och sommarparadis
  Komedi, Sitcom, S5:A2

  Jens och Bobo har blivit besatta av ölbryggning, men Åsa och Lukas stör sig på att de aldrig får träffa Jens och saboterar projektet. Carro blir oerhört smickrad när en reporter intresserar sig för deras sommarparadis och gör allt för att imponera.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Fel barn och flörtig segling
  Komedi, Sitcom, S5:A3

  Åsa är trött och grinig efter en vaken natt med Ellinor och när Jens råkar få med sig fel barn från macken måste han lösa problemet helt ensam. En extremt töntig seglingslärare fattar tycke för Carro och bestämmer sig för att uppvakta henne.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Trosor och poliser
  Komedi, Sitcom, S5:A4

  Gunnar och Ingrid har bröllopsdag och Gunnar ber Jens om hjälp att skaffa några små piller för att få lite fart på grejerna. Carro vill förverkliga en fantasi och Bobo hamnar i trubbel med Nacka-Värmdö polisen.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Faster Birgittas sommarhus
  Komedi, Sitcom, S5:A5

  Nora fyller år och när hennes nya kille dyker upp får hennes föräldrar en chock. Åsa får veta att Jens har en gammal faster utan arvingar, men med ett väldigt fint sommarhus. Hon ser deras chans att slippa spendera somrarna med hela släkten.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Konstnärer och luspank Bobo
  Komedi, Sitcom, S5:A6

  Åsa tycker att Jens är trist så han bestämmer sig för att gå på fest med konstnären Jellika och hennes kulturella vänner för att bevisa motsatsen. Efter den festen är det ingen som tycker att Jens är tråkig längre.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Bröllop och fejkat inbrott
  Komedi, Sitcom, S5:A7

  När Samfällighetsordförandens exfru ska gifta om sig visar det sig att den tillknäppta mannen har mer känslor än man kan tro. Bobo gör vad han kan för att rädda upp situationen. Jens råkar klanta till något och tvingas fejka ett inbrott.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Nattvakt och parkeringsplats
  Komedi, Sitcom, S5:A8

  En våg med båtstölder har drabbat Räknäs och Bobo utses till nattvakt, men det finns så mycket annat som är roligare. I över 40 år har någon slagit läger på Gunnars parkeringsplats och vägrar flytta sig. Jens måste försöka få tillbaka platsen.

  Discovery+
 • Avsnitt 9 - Ordförandens kvinna
  Komedi, Sitcom, S5:A9

  Samfällighetsordföranden gör vad han kan för att dölja sin förälskelse i konstnären Jellika, men Bobo genomskådar honom och bestämmer sig för att hjälpa till. Jens försöker få lite lugn och ro, men blir hela tiden störd av en enerverande granne.

  Discovery+
 • Avsnitt 10 - Brun utan sol
  Komedi, Sitcom, S5:A10

  Carro lånar Noras brun utan sol-kräm, men får inte riktigt till det resultat hon vill ha. Jens försöker verka ungdomlig inför några tjejer, men råkar istället utlösa en skallgång med Missing people.

  Discovery+
 • Avsnitt 11 - Gästbok från 1979
  Komedi, Sitcom, S5:A11

  När Åsa hittar en gammal gästbok ställs allt på ändå. Kanske är det någon annan än Gunnar som är hennes riktiga pappa? Jens försöker under tiden ta igen lite förlorad ungdom.

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer