vidare till tv.nu

Reality

Cheaters

4.6 IMDb2015 • Säsong 15, Avsnitt 20 av 22

Sön 11 apr 05:00 - 06:00 • reprisTV12
Brandis pojkvän Tommys attityd har förändrats och saker och ting blev inte bättre när hon hittade ett foto på en naken kvinna i hans telefon. Brice flickvän Amber är inte längre den rara tjej hon en gång var och Brice tar hjälp av experterna för att få reda på vad som pågår.

Säsonger och avsnitt

Säsong 15
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 8
 • Säsong 9
 • Säsong 10
 • Säsong 11
 • Säsong 12
 • Säsong 13
 • Säsong 14
 • Säsong 15
 • Säsong 16
Säsong 15
 • Avsnitt 1 - Nifa Bennett; Markel Weber
  Reality, S15:A1

  Nifa har fått upp ögonen för sin 15 år yngre fästman Erics brister och tillkortakommanden. Markels pojkvän Elton gömmer undan sin mobiltelefon och vägrar berätta vem det är som ringer så mycket.

 • Avsnitt 2 - Nikki Schultz; Tiffany Crawford
  Reality, S15:A2

  Nikkis älskade fästman Dustin har betett sig underligt på sistone. Den unga mamman Tiffany arbetar hårt på att hålla ihop sin familj men hennes pojkvän John är ett orosmoment. Han lägger inte alls lika mycket tid på henne och barnen längre utan föredrar att spela poker med sina vänner.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Jess Allen; Jessica Sanders
  Reality, S15:A3

  Komikern Jess är för det mesta ute på turné och försöker vara rolig men hennes förhållande med komikerkollegan Dave har tagit en mer allvarlig vändning. Jessicas pojkvän är hemlighetsfull och defensiv och hon är övertygad om att han är otrogen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Larry White; Kristina Boll
  Reality, S15:A4

  Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - Eryn Shields; Mimi Barber
  Reality, S15:A5

  Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - Nicole Lombardi; Stephanie Valentine
  Reality, S15:A6

  Nicole och John har varit gifta i över 16 år men när de får ekonomiska bekymmer tar John en tjänst som kräver att han flyttar och på senaste tiden har Nicole fått anledning att bli orolig. När Stephanie hamnar i fängelse får hon knappt några besök av sin pojkvän Mike.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7 - Ian Sutter; Richard Sharp
  Reality, S15:A7

  Ian och Veronica tillbringar nästan varje vaken stund i varandras sällskap men på senaste tiden har Veronica blivit mer frånvarande vilket gör Ian misstänksam. Richard försörjer sin arbetslösa flickvän Tammy men nu vill hon bara vara i hans närhet när hennes räkningar behöver betalas.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Kitty Ramsey; Harmoniee Vance
  Reality, S15:A8

  Kittys flickvän har börjat ta privata gitarrlektioner och Kitty oroar sig för att det finns mer än kreativa anledningar till att lektionerna blir allt tätare. Harmoniees pojkvän beter sig bra under vardagarna men när fredagen kommer ignorerar han henne fram till söndagens gudstjänst.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Tobyn Burke; Byron Halpern
  Reality, S15:A9

  Tobyn blir misstänksam när han ser ett foto av sin flickvän Liz och en annan man på sociala media. När han inte lyckas få fram sanningen på egen hand bestämmer han sig för att ta hjälp av proffsen. Byrons flickvän LaDesha svarar sällan när han ringer och Byron frågar sig om hon har något att dölja.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Tina Martin; Katrina Anderson
  Reality, S15:A10

  Tina och hennes man Lester har en son tillsammans men nu verkar Lester ha viktigare saker att tänka på än sin familj. Katrina och Moneys förhållande förändras när Money börjar umgås med en vän så fort hon är borta. Katrina frågar sig om Money har ett förhållande med en man.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11 - Jennifer E.; Kay Simpson
  Reality, S15:A11

  Jennifer tillbringar en vecka varje månad hemifrån och lägger märke till att foton och möbler har flyttats runt i hemmet så fort hon varit borta. När Kay träffade kocken Derek föll hon pladask men nu tillbringar han mer tid på jobbet och kommer med bortförklaringar så fort hon frågar varför.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12 - Robert Perry; Nicki Ross
  Reality, S15:A12

  Fotografen Roberts flickvän Gemma är nakenmodell och han har alltid stått bakom kameran och tagit hennes bilder. Nu har hon anlitat en annan fotograf och Robert ifrågasätter om hon är ärlig. Nikkis pojkvän har börjat behandla henne mer som vän än som flickvän och Nikki vill veta vad som pågår.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13 - Corinne Johnson; Abdul Noonan
  Reality, S15:A13

  Corinne svävade på moln när hon träffade sin pojkvän William men nu har saker och ting förändrats och William försummar henne. Abdul föll för sin flickvän Madisons positiva syn men efter att de flyttade ihop blev Madison självisk och ignorerar Abduls behov.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14 - Tom Bickel; Tuneshia Vey
  Reality, S15:A14

  När två av Toms och Marys barn börjar på college planerar Tom att tillbringa mer tid med sin fru men hon har andra planer. Tuneshas pojkvän vill inte ta nästa steg i deras relation och hon oroar sig för vad som pågår och tar hjälp av Cheaters.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15 - Tony Jacobs; JT Hamilton
  Reality, S15:A15

  Tony är tillsammans med Deshayla som är yngre än honom. Tony har alltid varit tveksam till att dejta någon som är yngre och börjar nu inse att han kan ha gjort ett misstag. JT har varit tillsammans med Deshayla i tre år och något har förändrats.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16 - Katy MacInnis; Tammie Everson
  Reality, S15:A16

  Katys make Glenn verkar genomgå en medelålderskris och spenderar stora summor av deras pengar utan att berätta på vad. Katy börjar oroa sig och vill ta reda på vad han döljer. Tammies pojkvän har börjat bete sig irrationellt och stannar ute hela nätterna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 17 - Carly Dillon; James Sheppard
  Reality, S15:A17

  Carlys flickvän Trish drar sig undan både emotionellt och fysiskt vilket får Carly att misstänka att allt inte står rätt till och att någon annan gör Trish lycklig. James förhållande med flickvännen Sarah har blivit allt sämre och han ber Cheaters om hjälp.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18 - Diane Taylor; Tatyana Thompson
  Reality, S15:A18

  Efter en olycka ställde Dianes pojkvän Pierre upp för henne men på senare tid har varningsklockorna börjat ringa. Pierre försummar henne. Tatyana behöver hjälp att ta reda på sanningen om sin flickvän Tigests underliga beteende.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19 - Brenda Richards; Irene Neal
  Reality, S15:A19

  Brenda har ett misslyckat äktenskap bakom sig och nu har hennes pojkvän Mike börjat uppträda som hennes tidigare make. Irenes pojkvän förändrades när han flyttade tillbaka till sina föräldrar. Irene vill nu ta reda på sanningen kring hans förändring.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20 - Brandi Landry; Brice Paul
  Reality, S15:A20

  Brandis pojkvän Tommys attityd har förändrats och saker och ting blev inte bättre när hon hittade ett foto på en naken kvinna i hans telefon. Brice flickvän Amber är inte längre den rara tjej hon en gång var och Brice tar hjälp av experterna för att få reda på vad som pågår.

  TV4 Play
 • Avsnitt 21 - Lucy Wheeler; Austin Carey
  Reality, S15:A21

  Lucy har märkt att förhållandet med pojkvännen Martin börjat gå på sparlåga och vill veta sanningen om vad som pågår bakom hennes rygg. Austin flyttade med sin flickvän Justice till storstaden och hon började genast försumma honom och tillbringar mer och mer tid med sin nya vän Martin.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22 - Nykol Russell; Angelica Cruz
  Reality, S15:A22

  Nykols förhållande med pojkvännen Demond har förvandlats till en mardröm. Angelicas man Rigo har börjat bete sig underligt och bland annat har hon upptäckt läppstiftsmärken på hans krage. Nu vill hon veta vad som pågår och tar hjälp av experterna.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer