vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Action, Äventyr

Uppdrag: Spion

7.1 IMDb2020 • Israel • Säsong 1, Avsnitt 19

Mån 12 apr 18:15 - 18:40Nickelodeon
Nikki är ledsen över sprickan mellan henne och Sean. Adele utnyttjar relationen mellan Ben och Tommy till sin fördel. Anna och Noah förbereder sig inför ett viktigt möte med ledaren för naturskyddsföreningen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Upptäckten
  Action, Äventyr, S1:A1

  Tommi, Nikki och Daniel upptäcker att deras föräldrar är hemliga spioner åt en naturskyddsorganisation. När de plötsligt åker på en oplanerad semester misstänker barnen att de är på ett uppdrag och börjar snoka.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Snokarna
  Action, Äventyr, S1:A2

  Syskonen bildar en spiongrupp som kallas Spyders. De upptäcker snart viktig information om Goodman, pensionatets ägare, som de ger till sina föräldrar. Nikki och Sean ska precis ut och jogga när Nikki hör något misstänkt.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Lockbetet
  Action, Äventyr, S1:A3

  Sean blir besviken när Nikki plötsligt lämnar honom. Anna och Noah använder informationen de fått av barnen för att fortsätta sin utredning. Nikki fortsätter spionera och tar Tommy med sig. Daniel träffar Sophie, som blir uppspelt av hans TV-spel.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Inbrott
  Action, Äventyr, S1:A4

  Nikki försöker rädda Tommy som är fångad i en bil som körs av Goodmans partner. Anna och Noah försöker få tag på en kopia av Blue bird-manualen. Daniel är förälskad i Sophie. Nikki övertygar Daniel om att de måste bryta sig in i Goodmans kontor.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Förklädnaden
  Action, Äventyr, S1:A5

  Föräldrarna får veta om Spyders men vägrar låta dem delta i deras uppdrag. Goodmans partner möter motorcyklisten som torkade ut sjön. Tommy konfronterar en mobbare i dramaklassen. Nikki och Sean åker till sjön för att ro.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Kritisk information
  Action, Äventyr, S1:A6

  Nikki räddar Noah under ett uppdrag. Som tack släpper han in henne i utredningen. Daniel hör det och kräver att bli insläppt, han med. Sean upptäcker att vattennivån i sjön minskar. Tommy får veta att familjen ska ut på ett uppdrag utan honom.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Sökandet
  Action, Äventyr, S1:A7

  Anna och Noah letar efter Goodmans partner, Ben Kluger. Daniel ser fram emot sin dejt med Sophie. Nikki och Sean kommer allt närmare varandra. Goodman får besök av ECCO:s ledare. Anna och Noah ber barnen om hjälp med att fånga Ben.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Övervakning
  Action, Äventyr, S1:A8

  Familjen Fisher får det svårt när de ska gripa Ben i en park. Goodman är stressad över ECCO:s utredning av honom och säger därför till familjen att han ska iväg på affärsresa. The Spyders följer med sina föräldrar på en nattlig övervakning.

  Viaplay
 • Avsnitt 9 - Blåfågeln
  Action, Äventyr, S1:A9

  Ben berättar för Fisherfamiljen var Blåfågeln är. Goodman uteblir från sitt förhör och Nikki försöker ovilligt ta reda på var han är. Daniel får konkurrens om Sophie. Anna och pojkarna åker till ett övergivet lager för att hämta Blåfågeln.

  Viaplay
 • Avsnitt 10 - Meddelandet
  Action, Äventyr, S1:A10

  Anna och pojkarna upptäcker att Blue Bird är borta. Seans roddlag informerar myndigheterna om sjöns minskande vattennivåer. Nikki mår dåligt över att ha försökt få fram information från Sean. Lynn, hans ex, blir svartsjuk när hon ser dem tillsammans.

  Viaplay
 • Avsnitt 11 - Utpressning
  Action, Äventyr, S1:A11

  Daniel misslyckas att spionera på Ella, och Nikki spionerar på Sean. Johnny slutar på dramakursen, och Tommy söker efter ersättare. Fisherfamiljen får en utpressningsvideo med höga krav för Blåfågeln och misstänker att Goodman är ansvarig.

  Viaplay
 • Avsnitt 12 - Täckmanteln
  Action, Äventyr, S1:A12

  Goodman förnekar att han ligger bakom utpressningsvideon. Lynn försöker närma sig Sean. Ella ger Sophie stiltips och Daniel inser att Sophie inte gillar honom. Fisherfamiljen bryter sig in på Techno Sec för att hitta nya bevis mot Goodman.

  Viaplay
 • Avsnitt 13 - Nya bevis
  Action, Äventyr, S1:A13

  Nikki och Daniel måste hitta en väg ut från Techno Sec utan att upptäckas. Sean parar ihop Sophie med en av sina lagkamrater. Tommy introducerar Ben för dramaklassen. Familjen Fisher hittar viktiga bevis i kassaskåpet i Goodmans kontor.

  Viaplay
 • Avsnitt 14 - Hjärtesorg
  Action, Äventyr, S1:A14

  Daniel blir förkrossad när han ser Sophie med Ben, Seans kompis. Ben ger Tommy huvudrollen i en pjäs. Familjen Fisher misstänker att motorcyklisten som torkade ut sjön är Goodmans medarbetare. De måste ta reda på vem hon är.

  Viaplay
 • Avsnitt 15 - Gästen
  Action, Äventyr, S1:A15

  Familjen Fisher försöker fånga Adele. Lynn blir vansinnig när Nikki kommer till roddträningen med Sean. Den anonyme utpressaren skickar en ny video. Tommy ber Ben om hjälp inför en uttagning på skolan.

  Viaplay
 • Avsnitt 16 - Bytet
  Action, Äventyr, S1:A16

  Nikki berättar för sina föräldrar vad hon hittat i gästhuset precis intill. Daniel och Sophie blir sams. Adele försöker stjäla besvisen Fishers har mot henne. Sean berättar för Nikki vad Lynn gjort. Fishers upptäcker vem Adeles hemliga partner är.

  Viaplay
 • Avsnitt 17 - Tjuvlyssning
  Action, Äventyr, S1:A17

  Sean och Nikki börjar med en daglig träningsrutin. Familjen Fisher får veta nya detaljer om Goodman. Lynn försöker varna Sean för Nikki. Nikki och Sean chockas när de får veta att Ben är Tommys dramalärare.

  Viaplay
 • Avsnitt 18 - Fritagning
  Action, Äventyr, S1:A18

  Naomi hyser misstankar om familjen Fisher och bestämmer sig för att snoka runt i deras gästhus. Adele får veta att Ben hjälper Tommy med hans uttagning. Sean chockas när han inser att Lynn hade rätt, och berättar det för Ella och Sophie.

  Viaplay
 • Avsnitt 19 - Fällan
  Action, Äventyr, S1:A19

  Nikki är ledsen över sprickan mellan henne och Sean. Adele utnyttjar relationen mellan Ben och Tommy till sin fördel. Anna och Noah förbereder sig inför ett viktigt möte med ledaren för naturskyddsföreningen.

  Viaplay
 • Avsnitt 20 - Oväntad vändning
  Action, Äventyr, S1:A20

  Daniel försöker dekryptera mansrösten i videon. Naomi beordrar familjen Fisher att lämna gästhuset. Anna och Noah presenterar bevisen för ledaren men en ny upptäckt förändrar allt.

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer