vidare till tv.nu

Konst, Reality

Tattoo Fixers

Storbritannien

Lör 10 apr 13:30 - 14:30TV6
Tre av Englands mest begåvade tatuerare hjälper kunder i sin pop-up salong i London för att transformera Englands värsta tatueringar till levande konstverk.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1
  Konst, Reality, S1:A1

  Teamet hjälper Sam med en pinsam tatuering, Ryan med ett semesterbläck han inte kommer ihåg att han gjort och Adam med en tatuering av ett gammalt ex.

 • Avsnitt 2
  Konst, Reality, S1:A2

  Coronation Street-fanet Martyn hoppas kunna hylla en stor såpalegend. Ryans kärleksförklaring tvingar honom till att dölja en annan och teamet tampas med ytterligare mardrömstatueringar gjorda på semestrar.

 • Avsnitt 3
  Konst, Reality, S1:A3

  Glamourmodellen Bex vill lägga hennes Jedward-tatuering bakom sig och Andy bjuder på en inspirerande tatueringsberättelse. Annie vill ha hjälp med en tatuering som inte blivit som hon tänkt sig.

 • Avsnitt 4
  Konst, Reality, S1:A4

  Michael behöver hjälp med en semestertatuering som inte passar längre och superfanet Emma vill tatuera in sin kärlek till Cheryl Fernandez-Versini.

 • Avsnitt 5
  Konst, Reality, S1:A5

  Lou hjälper Lucy som har en väldigt vulgär fras tatuerad på sitt ben. Skateboardkillen Matt visar Sketch en tatuering på ett privat ställe. Jay hjälper Amina som tycker att det är värre att få en tatuering än att föda barn.

 • Avsnitt 6
  Konst, Reality, S1:A6

  Sketch träffar Gaz som har sin kompis namn tatuerat på en väldigt intimt ställe och hela teamet chockas över vad han vill täcka över det med. Jay ger Lady Gaga-superfanet Harry hans drömporträtt.

 • Avsnitt 7
  Konst, Reality, S1:A7

  Jay snackar med ett par som är besatta av tanken att åka på semester och få billiga tatueringar. Lou tampas med Thom som har kommit med en oförskämd hyllning till en av sina vänner på sin rumpa.

 • Avsnitt 8
  Konst, Reality, S1:A8

  Victoria är i desperat behov av att dölja en tatuering så hon kan börja jobba som lärare. Abigail får sin första tatuering vid den ringa åldern 75 år och Lisa säger farväl till ett stort tatueringsmisstag.

 • Avsnitt 9
  Konst, Reality, S1:A9

  Lou hjälper Will att dölja en känt ansikte på ett intimt ställe. Jay hjälper modellen Gigi som har initialerna på inte bara ett ex utan två på bröstet.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer