vidare till tv.nu

Matlagning

Sveriges mästerkock - Efter stängning

2021 • Sverige • Säsong 11, Avsnitt 10

Lör 10 apr 15:00 - 16:00 • reprisSjuan
Det är final och i första tävlingen står finalisternas utveckling i fokus då de ska laga samma rätt från slutkvalet. I finalduellen är utmaningen att laga en lyxig rätt med sparris. Segraren kommer för en kväll att få ta över Markus restaurang.

Säsonger och avsnitt

Säsong 11
 • Säsong 9
 • Säsong 10
 • Säsong 11
Säsong 11
 • Avsnitt 1
  Matlagning, S11:A1

  Amatörkockarna ställs inför en utmaning många svenskar tampas med varje dag: att laga en aptitlig lunchlåda med begränsad budget. Markus håller en masterclass där han visar sina bästa knep för att tillaga röding.

  C More
 • Avsnitt 2
  Matlagning, S11:A2

  Med alla hjärtans dag runt hörnet så ställs amatörkockarna inför uppgiften att laga en romantisk två-rätters-middag bestående av en huvudrätt och en efterrätt. Som hjälp på vägen visar Markus i sin masterclass hur han tillagar pilgrimsmusslor.

  C More
 • Avsnitt 3
  Matlagning, S11:A3

  Den första utmaningen blir en repris av den första tävlingen som någonsin utfördes i Mästerkocksköket, för elva år sen. Här ska det lagas en valfri italiensk huvudrätt på tio ingredienser. I den avgörande duellen står köttbullar på menyn.

  C More
 • Avsnitt 4
  Matlagning, S11:A4

  Kockarna får först i uppdrag att laga en ceasarsallad. Sedan visar Markus i sin masterclass hur man tillagar en Biff Strindberg. I den avgörande duellen blir sedan uppgiften att lyfta gamla och välkända svenska rätter in i 2020-talet.

  C More
 • Avsnitt 5
  Matlagning, S11:A5

  Det är franskt tema i Efter stängning. Den första utmaningen amatörkockarna ställs inför är att laga en galette. I den avgörande duellen står fransk fisksoppa på menyn. Som inspiration visar Markus duellanterna hur man gör en klassisk fiskfond.

  C More
 • Avsnitt 6
  Matlagning, S11:A6

  Efter stängning bjuder på stress, svett och smörgåstårta. Det är i den första utmaningen som kockarna får i uppgift att laga den klassiska svenska kalasmåltiden. I den sista duellen blir uppgiften att laga en valfri rätt med ett friterat tillbehör.

  C More
 • Avsnitt 7
  Matlagning, S11:A7

  Kockarna ställs inför uppgiften att skapa en rätt av resterna som blev över från kvällens drabbning i Sveriges mästerkock. Utmaningen i den avgörande duellen är att laga vegetariskt. Som inspiration lagar Markus en couscous gjord på blomkål.

  C More
 • Avsnitt 8
  Matlagning, S11:A8

  Dags för kvartsfinal i Efter stängning. I den första tävlingen ställs amatörkockarna inför ett kryddtest. Dessa kryddor använder sen Markus i sin masterclass för att visa hur man gör en garam masala, en het indisk kryddblandning.

  C More
 • Avsnitt 9
  Matlagning, S11:A9

  Det är semifinal i Efter stängning. Deltagarna ställs inför en mysterybox med ett oväntat innehåll. Markus masterclass består av en köttskola där Markus berättar om oxfiléns olika bestånsdelar och vad de används till för typ av rätter.

  C More
 • Avsnitt 10
  Matlagning, S11:A10

  Det är final och i första tävlingen står finalisternas utveckling i fokus då de ska laga samma rätt från slutkvalet. I finalduellen är utmaningen att laga en lyxig rätt med sparris. Segraren kommer för en kväll att få ta över Markus restaurang.

  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer