vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Action, Drama

Berlin Station

7.6 IMDb2017 • Säsong 2, Avsnitt 8

Mån 12 apr 20:30 - 21:20Yle TV2
Saksalaisviranomaiset etsivät Hectoria Katerina Gerhardtin salamurhasta epäiltynä, mutta CIA saa selville, että kaiken takana on jotain paatunutta ex-agenttia suurempaa.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Everything's Gonna Be Alt-Right
  Action, Drama, S2:A1

  Under ledning av den nya stabschefen, BB Yates, ger sig Daniel Miller, Robert Kirsch, Valerie Edwards och resten av Berlin Station ut på ett ej sanktionerat uppdrag för att avslöja ett eventuellt angrepp från högerextrema terrorister.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Right Here, Right Now
  Action, Drama, S2:A2

  Det här avsnittet utspelar sig under 24 timmar i Spanien, då Daniel utnyttjar Hector för att kunna gå vidare med Otto Ganz, till Hectors förtret.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Right to the Heart
  Action, Drama, S2:A3

  Valerie försöker få fram uppgifter om terroristerna, samtidigt som Roberts tonårsson Noah kommer till Berlin och ställer frågor. Samtidigt går Frost med på ambassadörens begäran att spionera på Berlin Station.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Do the Right Thing
  Action, Drama, S2:A4

  BB Yates förflutna avslöjas, medan hon funderar på om hon ska hålla arbetet mot högerextrema terrorister hemligt eller berätta om det för ambassadör Hanes. Daniel upptäcker en brist på förtroende mellan Otto Ganz och hans dotter.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Right of Way
  Action, Drama, S2:A5

  Stationens försök att avslöja terroristernas vapenaffärer går snett och Otto Ganz lyckas fly. Samtidigt planerar Robert och Frost att granska pengaspåret bakom PfD:s illdåd.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - The Right Hook
  Action, Drama, S2:A6

  Robert och Frost reser till Norge för att följa de illegala pengarna som leder till PfD. BB och Valerie utformar en ny plan som inbegriper en terrorist, medan Daniel tar itu med de psykologiska följderna av sitt uppdrag.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 7 - Right and Wrong
  Action, Drama, S2:A7

  April funderar på att berätta för Robert om Hectors mordplaner. Med hjälp av Esther försöker Daniel ordna fri lejd ut ur Berlin för Hector.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - The Righteous One
  Action, Drama, S2:A8

  Hector blir efterlyst av tyska myndigheter för mordet på Katerina Gerhardt, men Berlin Station börjar upptäcka att det står mer på spel än en sliten före detta CIA-agent.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 9 - Winners Right the History Books
  Action, Drama, S2:A9

  Berlin Station fortsätter söka efter sanningen bakom mordet på Katerina Gerhardt och Nick Fischers roll i det, medan protester utanför USA:s ambassad och kraven på ett överlämnande av Hector trappas upp.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer