vidare till tv.nu

Hälsa, Medicin

The Bad Skin Clinic

2021 • Storbritannien • Säsong 2, Avsnitt 8

Mån 12 apr 21:00 - 22:00TLC
Under det senaste decenniet har Ryan levt med ett klarrött lysande ansikte. James har oidentifierade bulor på huvudet. Kan Dr Emma lösa dessa mystiska hudåkommor?

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Episode 1
  Hälsa, Medicin, S2:A1

  Dr Emma behandlar patienten Lorraine, vars mörka hudfläckar har krossat hennes självförtroende och Jonathans eksem är så förfärligt att han inte kan hämta sina barn.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Episode 2
  Hälsa, Medicin, S2:A2

  Maureen besöker Dr Emma efter att ha fått jobbiga röda märken på båda skinkorna. Samtidigt håller Alis enorma fettknuta honom vaken på nätterna.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Episode 3
  Hälsa, Medicin, S2:A3

  Roberts äggformade cysta i pannan har gjort honom till en riktig enstöring. Utslagen i Katies ansikte är så allvarliga att de kan bli en permanent skada.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Episode 4
  Hälsa, Medicin, S2:A4

  Lucy är täckt av psoriasis och fötterna är så inflammerade att hon inte kan ha på sig skor. Dessutom vill Chloe desperat bli av med cystorna i hårbotten.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Episode 5
  Hälsa, Medicin, S2:A5

  Under två år har en keloid som sitter på Jennys öra vuxit till en aubergines storlek. Dessutom har Connors allvarliga akne krossat hans självförtroende.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Episode 6
  Hälsa, Medicin, S2:A6

  Dr Emma träffar Olivia, 11, som utvecklar hudcancer när hon utsätts för UV-ljus. Dessutom har lilla Millies eksem en förödande effekt på familjen.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Episode 7
  Hälsa, Medicin, S2:A7

  Jenny har flygt nästan 10 000 kilometer för att besöka experten Dr. Emma på ett efterlängtat möte i London. Hennes godartade tumör kliar och pressar mer och mer på hennes öronsnäcka vilket gör hennes hörsel värre.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Episode 8
  Hälsa, Medicin, S2:A8

  Under det senaste decenniet har Ryan levt med ett klarrött lysande ansikte. James har oidentifierade bulor på huvudet. Kan Dr Emma lösa dessa mystiska hudåkommor?

  Discovery+
 • Avsnitt 9 - Episode 9
  Hälsa, Medicin, S2:A9

  Huden på Hannahs fötter är så tjock och sprucken att hon så gott som är bunden till hemmet. Mariah återvänder för att träffa Dr Emma om sin kroniska akne, som lämnat ärr efter sig.

  Discovery+
 • Avsnitt 10 - Episode 10
  Hälsa, Medicin, S2:A10

  Dr Emma tar emot Rosie som har en stor, ful fettsvulst i sidan. Dessutom har Karen hundratals leverfläckar, vårtor och hudmärken över hela ansiktet och kroppen.

  Discovery+
 • Avsnitt 11 - Episode 11
  Hälsa, Medicin, S2:A11

  Dr Emma har okonventionella metoder för att ta hand om Eishas öppna, rinnande sår och blessyrer. Dessutom har Chelsea en buffelpuckel högst upp på ryggen.

  Discovery+
 • Avsnitt 12 - Episode 12
  Hälsa, Medicin, S2:A12

  Dr Emma behandlar Miya, vars akne på skinkorna kan vara så smärtsamma att hon inte kan sitta ner. Och efter år av akne i ansiktet har Rishi nu djupa ärr.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer