vidare till tv.nu

Dokumentär

Dangerous Roads

2013 • Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 3

Ons 14 apr 03:45 - 04:35BBC Brit
Adventurer Ben Fogle and comedian Hugh Dennis drive a historic route from the Peruvian Andes to the depths of the Amazon, along roads built to conquer and exploit the natural wealth of Peru's rainforest.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Alaska
  Dokumentär, S1:A1

  Komikern Sue Perkins och äventyraren Charley Boorman reser genom Alaska till den ökända Dalton Highway - en kolstybbsbana från 1970-talet.

 • Avsnitt 2 - Nepal
  Dokumentär, S1:A2

  Komikerna Rhod Gilbert och Greg Davies försöker bila genom det bergiga Nepal. De startar sin resa vid Indiens kaotiska gräns för att sedan resa på de största vägarna, tvärsöver landet.

 • Avsnitt 3 - Peru
  Dokumentär, S1:A3

  Äventyraren Ben Fogle och komikern Hugh Dennis kör en historisk rutt från de peruanska Anderna till det mörkaste Amazonas, längs vägar byggda för att erövra och exploatera Perus regnskogar.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer