vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Holiday

Kronofogden knackar på

7.3 IMDb2016 • Storbritannien • Säsong 3, Avsnitt 13 av 13

Tis 13 apr 18:00 - 19:00 • reprisTV12
I detta specialavsnitt ser vi kronofogdarnas tålamod testas ordentligt, samtidigt som de tvingas handskas med desperata gäldenärer i dramatiska situationer.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Holiday, S3:A1

  Kevin och Brian tvingas kontakta polisen när de ska utkräva en skuld av ett bussbolag. De undersöker också ett techföretag som hävdar att de har lämnat branschen de har varit verksamma i. Stewart och Elmor ställs inför ett hjärtekrossande återtagande av en fastighet, där hyresvärdarna tvingas vrä...

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Holiday, S3:A2

  En gäldenär blir våldsam när hon försöker bevisa att hennes familjeföretag är bankrutt. Tre ensamstående mammor tvingas vräkas ur samma byggnad på grund av hyresvärdens skulder. En familj har inte råd att betala en operation som räddade livet på deras hund.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Holiday, S3:A3

  En hyresgäst vägrar lämna sin lägenhet när hyresvärden vill flytta tillbaka. Två grannar hamnar i en tvist, där den ena parten tvingas överlämna sitt akvarium.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Holiday, S3:A4

  Brian och Kevin åker långt ut i Sussex för att hämta in en skuld på närmare £5000 av en bonde som först påstår att han bara är en simpel arbetare, men när det sen visar sig att mannen ljuger hettar det till. Paul och Steve tvingas vräka en familj från Kosovo som inte har betalat sin hyra på nio m...

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Holiday, S3:A5

  Stuart och Vic ska samla in en skuld från ett bröllop som spårat ur. I södra London ställs Paul och Steve inför ett moraliskt dilemma och i fallet därpå tappar de fattningen när de slutligen inser att gäldenären i fråga har spenderat pengar på dyr inredning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Holiday, S3:A6

  Stuart och Elmore ska utkräva en skuld av en ensamstående mamma men tvingas kalla in polisen när de hittar två barn ensamma hemma. Paul och Phil får problem när de märker att en byggnad används som bordell. I norra London är en person skyldig sin hyresvärd mer än 11 000 pund.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Holiday, S3:A7

  Paul och Phil åker till Essex för att vräka en hyresgäst som smiter ut bakvägen när deras bil åker upp på avfarten. Brian och Kevin hamnar i en situation där en gäldenär vägrar ta emot ett utslag från högsta domstolen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Holiday, S3:A8

  Stewart och Elmore får ett hemskt, moraliskt dilemma när de hittar ett dödligt sjukt barn i en av familjerna de förväntas vräka. Sedan träffar de ett pensionerat par som ångrar att de gått i god för deras dotter.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Holiday, S3:A9

  I norra London tvingas en ensamstående trebarnsmamma lämna sitt boende efter 18 månaders obetald hyra. Steve och Paul tror att allt kommer att gå som vanligt, men saker och ting ändras snabbt när vänner och bekanta plötsligt dyker upp. Brian och Delroy letar efter en skuldsatt pensionär långt ute...

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Holiday, S3:A10

  Stewart och Elmore inleder avsnittet med att åka till Merseyside för att samla in en skuld av ett par som har garanterat sin dotters arrende. Stuart och Vic hamnar i en tvist mellan ett företag som hyr ut gaffeltruckar och en däckleverantör.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Holiday, S3:A11

  Stewart och Ian hamnar i en het dispyt med en restaurangägare som hotar med att låsa in de om de inte lämnar lokalen. Paul och Phil kommer över ett förskräckligt fynd i en hyreslägenhet. Steve och Ben upptäcker att allt inte står rätt till vid en vräkning.

 • Avsnitt 12 - Benefits Special
  Dokumentär, Holiday, S3:A12

  Vi följer agenter som jobbar för High Court som möter emotionella vräkningar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13 - Christmas Special
  Dokumentär, Holiday, S3:A13

  I detta specialavsnitt ser vi kronofogdarnas tålamod testas ordentligt, samtidigt som de tvingas handskas med desperata gäldenärer i dramatiska situationer.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Dokumentär, Holiday, S3:A14

  Säsongsavslutning. Det är juletid och en ung familj får en chock när de görs hemlösa trots att de betalat hyran. En butiksägare har mer än 5 000 pund i hyresskuld.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer