vidare till tv.nu

Dokumentär, Medicin

Akuten 24/7

2020 • Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 1

Lör 17 apr 08:55 - 09:55 • reprisTV12
Vi följer 4-årige Teddy som slagit i huvudet allvarligt. Pensionären Brian har brutit foten och får hjälp av dr Humphrey som livar upp stämningen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Medicin, S1:A1

  Vi följer 4-årige Teddy som slagit i huvudet allvarligt. Pensionären Brian har brutit foten och får hjälp av dr Humphrey som livar upp stämningen.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Medicin, S1:A2

  Det intensiva arbetet på akuten blir extra svårt då flera sjuksköterskor ligger hemma sjuka och ersättare måste kallas in snabbt. En av dem är sjuksköterskan Benita Wainwright som skickas till återupplivningsenheten där en kvinna behöver akut vård.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Medicin, S1:A3

  Akuten på Barnsley Hospital har aldrig haft så många patienter på en och samma gång. Först ut är 10-årige Oliver som lider av Angelmans syndrom. Läkarteamet måste använda all sin kompetens för att stabilisera Oliver och lugna hans föräldrar.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Medicin, S1:A4

  Personalen på akuten jobbar ihop som en familj när de kastas mellan livets fruktansvärda situationer och dess lyckliga slut. Den här gången tar de bland annat hand om en man med misstänkt hjärtattack och en tvååring som har svårt att andas.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer