vidare till tv.nu

Djur, Dokumentär

Djurparkens hemligheter

Storbritannien • Säsong 5, Avsnitt 1

Sön 18 apr 06:00 - 07:00 • reprisTV4 Fakta
Orangutangerna Emma och Subis väntar båda på att föda och ger djurskötarna en chock. Kameleonten Ruby visar sina känslor med att ändra färg och Surikaterna Beagle och Huskie får ångest av sina grannar jordsvinen. Nu måste djurskötarna agera.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
Säsong 5
 • Avsnitt 1
  Djur, Dokumentär, S5:A1

  Orangutangerna Emma och Subis väntar båda på att föda och ger djurskötarna en chock. Kameleonten Ruby visar sina känslor med att ändra färg och Surikaterna Beagle och Huskie får ångest av sina grannar jordsvinen. Nu måste djurskötarna agera.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Djur, Dokumentär, S5:A2

  Vi hälsar på hos de afrikanska vildhundarna och okapinparet Dicky och Stuma, som går igenom en kris när Stuma plötsligt far illa. Dessutom måste jättefjärilarna Dave och Simon para sig med honan Lynda innan det är för sent.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Djur, Dokumentär, S5:A3

  Giraffen Orla är gravid och står inför en riskfylld födsel. Samtidigt går orangutangen Sarkeis på upptäcktsfärd och hälsar på gibbonaporna. Även eremitibisen Professor X visar sig modig, men kanske lite väl självsäker för sitt eget bästa?

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Djur, Dokumentär, S5:A4

  Den gamle pingvinen Rudd måste övervinna sina hälsoproblem när flocken genomgår en dramatisk flytt. Samtidigt kämpar den femårige orangutangen Tripa med att utvecklas som sina kusiner, och valpen Mosi får problem som innebär livsfara i det vilda.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Djur, Dokumentär, S5:A5

  När spindelapan Kiara får sin första bebis tar hon inte ansvar, och gör sina skötare oroliga. Nakenråttan Janet tappar makt när hon utmanas av sina döttrar och hjortsvinet Sausu får oväntat motstånd när han träffar sin gamla flamma Majene.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Djur, Dokumentär, S5:A6

  Ödlan Gary visar sig vara annorlunda när han hellre dyker i poolen än intresserar sig för honorna. Giraffen Kidepo flyttar till en annan djurpark men transporten dit blir inte lätt. Och silvergibbonapan saknar Alvin passionen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Djur, Dokumentär, S5:A7

  Parningssäsongen pågår för fullt i djurparken och för djurskötarna är det viktigt att säkerställa att parningen går rätt till för parkens hotade arter. Bråk utbryter mellan de båda sköldpaddorna när de är ute efter samma hona.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Djur, Dokumentär, S5:A8

  Julen närmar sig i parken och djurskötarna arbetar för fullt med att ge julklappar till alla djuren. Den unika malajbjörnen Kyra ger sig ut på ett riskfyllt äventyr som slutar på höga höjder.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Djur, Dokumentär, S5:A9

  Visayavårtsvinet Wendy har blivit trött på all uppmärksamhet från hanarna och bestämmer sig för att fly från parken till djurskötarnas stora förtret. Giraffhanen Narus har kämpat mot andra i flocken för länge och det blir dags att byta djurpark.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Djur, Dokumentär, S5:A10

  Gepardhanen Matrah har blivit utfryst av sina bröder efter att han uppvisar tecken på skada i ett av sina ben. Veterinärerna undersöker vad som är fel med honom men när han återvänder visar bröderna inga tecken på glädje.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Djur, Dokumentär, S5:A11

  Djurparken vill avla från blågiftsgrodan Bertha, men hittills har hon skrämt iväg alla potentiella friare. Kan någon av de nyanlända grodorna ha nyckeln till hennes hjärta? Andra äkta par i parken kämpar med att hålla kärleken vid liv.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Djur, Dokumentär, S5:A12

  Graviditeten har påverkat noshörningen Malindis personlighet och efter en oväntad förlossning hoppas djurskötarna på att den nyfödde ungen ska få henne tillbaka till sitt gamla jag. Buskvallabyn Kai blir åtskild efter otaliga bråk i inhägnaden.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Djur, Dokumentär, S5:A13

  Jätteuttrarna Diego och Icana är bästa vänner men har aldrig parat sig med varandra. Förhållandet mellan parkens glasögonbjörnar är skört, kommer de lära sig att respektera varandra eller måste drastiska åtgärder vidtas?

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Djur, Dokumentär, S5:A14

  Djurparken har inte mindre än tre dräktiga halvåsnor, men oron ökar när det framkommer att en av honorna har en brokig historia bakom sig. Den unge flamingon Marleys mamma bestämmer sig för att överge honom och resten av familjen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15
  Djur, Dokumentär, S5:A15

  Efter en allvarlig fallolycka bland parkens asiatiska elefanter sprids oron att ett virus har drabbat flocken. Höga hopp om parning ställs på djurparkens jaguarer, men saker går inte riktigt så som djurskötarna önskar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16
  Djur, Dokumentär, S5:A16

  Säsongsavslutning. Det är ännu en hektisk dag på djurparken som till stor del spenderas i akvariet. Krokodilerna behöver vård och därefter ett blir det ett besök hos parkens pingviner.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer