vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Barnprogram, Drama

Victorious

6.9 IMDb2012 • Säsong 4, Avsnitt 1 av 13

Mån 19 apr 23:05 - 23:25Nickelodeon
Wankos varuhus ska ha en jättestor rea, och Tori och de andra vill till varje pris slippa stå i den långa kön. Vid stängningsdags kvällen före, gömmer de sig i en affär för att vara först på plats och kunna köpa allt de vill ha på rean.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1
  Barnprogram, Drama, S4:A1

  Wankos varuhus ska ha en jättestor rea, och Tori och de andra vill till varje pris slippa stå i den långa kön. Vid stängningsdags kvällen före, gömmer de sig i en affär för att vara först på plats och kunna köpa allt de vill ha på rean.

 • Avsnitt 2
  Barnprogram, Drama, S4:A2

  Efter att Robbie lagt ut en film online, när han gör en skicklig hand-och-ben-klappning, blir han utmanad av Hand-och-ben-kungen. När Robbie förlorar går Tori med på att hjälpa honom ge igen.

 • Avsnitt 3
  Barnprogram, Drama, S4:A3

  Tori och Beck går på en Motsatsdejt där de bara gör saker folk aldrig skulle göra på en RIKTIG dejt. Jade blir misstänksam och skuggar dem tillsammans med Cat. Robbie och André gör allt de kan för att vinna en ny Päron Pad 3.

 • Avsnitt 4
  Barnprogram, Drama, S4:A4

  Tjejerna tävlar om Becks kompis Moose uppmärksamhet.

 • Avsnitt 5
  Barnprogram, Drama, S4:A5

  Sikowitz utmanar studenterna att försöka klara sig utan sina mobiler, datorer och alla andra bärbara tekniska prylar i en hel vecka. De antar utmaningen, men det tar inte lång tid förrän de inser att det kommer att bli svårare än vad de trodde.

 • Avsnitt 6
  Barnprogram, Drama, S4:A6

  Tori och Andre försöker få Jade att dejta någon annan så att hon glömmer Beck.

 • Avsnitt 7
  Barnprogram, Drama, S4:A7

  André fixar jobb åt Tori i en yogurtglasskiosk. Plötsligt ger chefen dem båda ett superfånigt uppdrag, och snart börjar Hollywood Arts Cowboy-fest. Robbie vill bjuda Cat på festen, men frågar en annan tjej, vilket gör Cat svartsjuk.

 • Avsnitt 8
  Barnprogram, Drama, S4:A8

  Ett bortskämt barn vill köpa Rex av Robbie.

 • Avsnitt 9
  Barnprogram, Drama, S4:A9

  För att kunna skriva en låt tillsammans flyttar André in hos Tori. Snart inser de dock att de inte direkt passar som rumskamrater. Jade upptäcker en dålig bild på sig själv på Internet och smider planer för att få bort den.

 • Avsnitt 10
  Barnprogram, Drama, S4:A10

  Tori blir utvald till att vara lagkapten på det nya tävlingsprogrammet Hjärn-mosarna. Hon måste välja tre lagkamrater, och blir snabbt överöst med förslag och tjat från hela gänget.

 • Avsnitt 11 - Slapsmål
  Barnprogram, Drama, S4:A11

  Tori och de andra tävlar om vem som kan få flest personer att följa dem på The Slap. Hela gänget blir så upptagna av tävlingen att de försummar både sitt skolarbete, och sin vänskap.

 • Avsnitt 12 - Stjärnbeströdda Tori
  Barnprogram, Drama, S4:A12

  När Tori blir inbjuden för att sjunga nationalsången på en tv-sänd basketmatch, börjar hon genast oroa sig för att hon ska glömma bort texten och göra bort sig. Istället hamnar hon i en mycket mer pinsam situation med lagets maskot.

 • Avsnitt 13
  Barnprogram, Drama, S4:A13

  Sikowitz uppmuntrar alla studenter till att säga ja till allt under en hel vecka. Gänget tar sig an uppdraget, och inser snart att det kommer att bli en riktig utmaning för dem allihop.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer