vidare till tv.nu

Dokumentär, Medicin

112 - först på plats

2020 • Kanada • Säsong 1, Avsnitt 1

Mån 19 apr 03:30 - 04:00 • reprisSjuan
Läget är kritiskt när personalen åker ut på ett larm om en ung berusad man som blivit träffad av en bil, frågan är bara om de är ute för sent. Dessutom möter de offren för en dispyt i hemmet och ett våldsamt knivslagsmål.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 4
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Medicin, S1:A1

  Läget är kritiskt när personalen åker ut på ett larm om en ung berusad man som blivit träffad av en bil, frågan är bara om de är ute för sent. Dessutom möter de offren för en dispyt i hemmet och ett våldsamt knivslagsmål.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Medicin, S1:A2

  Den amerikanska sjukvårdspersonalen åker på larm om en allvarlig motorcykelolycka där en människas liv hänger på en skör tråd. Dessutom inkommer samtal om överfall i hemmet och en händelse på vägen som slutar på värsta tänkbara sätt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Medicin, S1:A3

  Ett larm inkommer om en kvinna som springer runt på gatorna helt täckt i blod och jakten på vad som skett inleds. Dessutom inkommer larm om en bil som krockat under ett vägarbete, men är personalen för sent ute?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Medicin, S1:A4

  Teamet larmas om en kvinna som tagit en överdos och den dramatiska räddningsinsatsen inleds. Uppgifter inkommer om att ett antal personer blivit sprutade med pepparsprej, frågan är om polisen kommer hinna ikapp gärningsmannen?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Medicin, S1:A5

  Ett larm inkommer om ett våldsamt bråk mellan två bröder, kommer personalen att reda ut vad som utlöste dispyten mellan dem? Dessutom behöver en KOL-patient desperat hjälp, hinner ambulanspersonalen att rädda dennes liv innan det är för sent?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Medicin, S1:A6

  Ambulanspersonalen får larm om en hjärtattack och kampen mot klockan inleds, frågan är bara om de har turen på sin sida eller inte? Uppgifter om en kvinna som slagit huvudet i en trottoarkant kommer in och livet hänger på en skör tråd.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Medicin, S1:A7

  Mark får larm om en nödsituation där en man hoppat av en bil i farten och orsakat kaos. Ray och ambulanspersonalen rycker ut till en campare som brutit benet och befinner sig på ett svåråtkomligt berg. Men mörkret försvårar arbetet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Medicin, S1:A8

  En svårt sjuk patient ringer efter hjälp innan hon svimmar av i sitt hem. När ambulanspersonalen är på plats måste de bryta sig in. Mark och Carina vårdar en man med livshotande symptom. Det enda sättet att rädda honom är att stoppa hans hjärta.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Medicin, S1:A9

  Carina blir förvirrad när hon inte lyckas få kontakt med en mystisk ung kvinna på en buss. Matt blir orolig när en kvinna som varit med om en bilolycka förlorar minnet. Risky och Nicola konfronterar en ovälkommen inkräktare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Medicin, S1:A10

  Säsongsavslutning. Mark rycker ut för att hjälpa en ung trebarnsfar som är på väg att förlora sin arm. Matt ger sig iväg på ett farligt räddningsuppdrag i bergen där en förare sitter fast i sin bil. Amanda får larm om en sjuk bebis.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Medicin, S1:A12

  Säsongsavslutning. En bilolycka har inträffat i anslutning till en racingbana och personalen fruktar konsekvenserna. Kampen mot klockan inledes när en dement kvinna får en hjärtattack, frågan alla ställer sig är hur det ska sluta?

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer