vidare till tv.nu

Dokumentär, Reality

Böda camping

2021 • Sverige • Säsong 5, Avsnitt 10

Sön 18 apr 04:10 - 05:10 • reprisKanal 5
Peter är Böda-veteran och uppskattar ordning. På eget initiativ ser han till att området är snyggt och rent och hans egen plats är alltid fläckfri. Inspektören Magnus kommer för att se om Böda håller måttet även denna säsong.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1 - Husvagnsparkering utan skilsmässa
  Dokumentär, Reality, S5:A1

  Eva och Mats är på sitt älskade Böda för trettonde året i rad och är närmast i trans redan vid ankomsten. Håkan och Roy har googlat hur man parkerar husvagn utan att skilja sig, och vi kollar in lyxhusbilen som har ett inbyggt garage.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Fitness, älghorn och stödbensöl
  Dokumentär, Reality, S5:A2

  Fitnessparet Erfan och Mikaela anländer och Erfan imponerar med att parkera husvagnen med ren muskelkraft. Johnny från Mönsterås däremot anser att en bra semester är helt utan ansträngning. Plus: älghorn, tatueringar och ett par stödbensöl.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Kristallkrona
  Dokumentär, Reality, S5:A3

  Bästisarna Jörgen och Ragnarsson lär oss hur man blir en supercampare: kristallkronor och egen brygga. Bödastammisen Steffe hävdar att han myntat uttrycket stödbensöl. Håkan och Roy älskar Böda för att de får vara sig själva.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Den obekväme grillaren
  Dokumentär, Reality, S5:A4

  Johan är något så ovanligt som en campare som är obekväm vid grillen. Som tur är kan hustrun Helene ta över innan allt är vidbränt. Norrlänningarna Tim och Henrik firar sin 96 mil långa färd hemåt med att tatuera in Bödas logga.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Surströmmingsfest
  Dokumentär, Reality, S5:A5

  Det är en stor dag för campingkungen Mikael. Äntligen är det dags att äta surströmming. Men först tar Mikael ett varv för att kolla avståndet mellan grannarnas husvagnar. Fyra meter ska det vara.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Istället för Marbella
  Dokumentär, Reality, S5:A6

  Johan visar hur man gör den perfekta frukostmackan. Grillmästaren Steffe har grillat 2500 gånger, ett kompisgäng från Uppsala har bytt resmålet Marbella mot Böda och vi träffar Bettan och John som bytte huset i Thailand mot en husbil.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Snyltgäster
  Dokumentär, Reality, S5:A7

  Sexbarnsfamiljen Hjalmar förbereder sig för dagens käpphästtävling med matchande tröjor och en egen hejaramsa. Roger bjuder på egengjord vildsvinskorv och driftsledaren Per konfronterar några fricampare som inte vill betala för sig.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Motionsrunda med segway
  Dokumentär, Reality, S5:A8

  Jörgen och bästisen Ragnarsson ska på motionsrunda. Ragnarsson överraskar dock med att susa fram i spåret på Segway med ciggen i mungipan. Nyförälskade Brillan och Magnus har sin första semester tillsammans. Men vågar Magnus bada?

  Discovery+
 • Avsnitt 9 - Tårfyllt farväl
  Dokumentär, Reality, S5:A9

  Bödaälskarna Eva och Mats tar ett tårfyllt farväl av campingen för i år. Jörgen tipsar om bästa tekniken för att bomba i poolen och Tommy i receptionen visar hur man tar sig igenom den för gästerna något problematiska incheckningsbommen.

  Discovery+
 • Avsnitt 10 - Inspektion på gång
  Dokumentär, Reality, S5:A10

  Peter är Böda-veteran och uppskattar ordning. På eget initiativ ser han till att området är snyggt och rent och hans egen plats är alltid fläckfri. Inspektören Magnus kommer för att se om Böda håller måttet även denna säsong.

  Discovery+
 • Avsnitt 11 - Snabbhet, stil och ismaskin!
  Dokumentär, Reality, S5:A11

  Gabriella och hennes tjejgäng är på Böda för att festa och träna och Gabbi visar runt i den lyxiga husbilen. Mattias inleder semestern med förtältsrace tillsammans med hela gänget från Vingåker. Snabbhet, stil och ismaskin är viktigt.

  Discovery+
 • Avsnitt 12 - Bröllopsyra på Böda
  Dokumentär, Reality, S5:A12

  Nygifta Stefan och Madeleine firar bröllopsresa på Böda med grillmiddag. För Johan och Malin är det bröllopsdags, men deras resesällskap vet inget om planerna. Vigseln hålls under blå himmel på Böda strand - med överraskade gäster.

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer