vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Gift vid första ögonkastet - USA

6.2 IMDb2021 • Säsong 10, Avsnitt 2

Tor 22 apr 20:30 - 21:50SVT24
Deltagarna har blivit utvalda och de har nu två veckor att göra sig redo för sitt bröllop med en främling. Det innebär att det är dags för släkt och vänner att få ta del av nyheterna, vilket inte landar jättebra hos alla deltagarna.

Säsonger och avsnitt

Säsong 10
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 7
 • Säsong 9
 • Säsong 10
Säsong 10
 • Avsnitt 1 - Låt matchningen börja!
  Reality, S10:A1

  Gift vid första ögonkastet USA kommer denna gång att utspela sig i huvudstaden Washington. Men innan det är dags för bröllop ska experterna matcha ihop fem par som vi ska få följa under säsongen. Låt matchningen börja.

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Innan kärlek kommer bröllop
  Reality, S10:A2

  Deltagarna har blivit utvalda och de har nu två veckor att göra sig redo för sitt bröllop med en främling. Det innebär att det är dags för släkt och vänner att få ta del av nyheterna, vilket inte landar jättebra hos alla deltagarna.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Möt din främling
  Reality, S10:A3

  Fem par gör sig äntligen redo att vandra ner längst altergången och gifta sig vid första ögonkastet med sin partner. I det här avsnittet får vi ta del av tre av bröllopen och deras efterföljande firande med familj och vänner.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Första natten tillsammans
  Reality, S10:A4

  Nu har alla paren gift sig vid första ögonkastet och när bröllopsfesten klingar av är det dags för paren att tillbringa sin första natt tillsammans som hustru och man. Men uppvaknandet blir allt annat än lugnt och stilla.

 • Avsnitt 5 - Trubbel i paradiset
  Reality, S10:A5

  Det hettar till på smekmånaden, men inte bara på det sätt som våra nygifta par hade hoppats på. Medan några får uppleva en sagolik smekmånad på de tropiska stränderna i Panama upplever tre av paren något som mer kan liknas vid en mardrömslik resa.

 • Avsnitt 6 - Genom sjukdom och hälsa
  Reality, S10:A6

  Paradisresan i Panama fortsätter för våra nygifta par, och fyra av paren njuter av romatiken på en gemensam båttur på havet. Men ett par är fortfarande strandade och stannar hemma för att hantera äktenskapets dåliga start.

 • Avsnitt 7 - Borta dåligt men hemma värre
  Reality, S10:A7

  Smekmånaden är över och det är dags för vardagen att göra entré när våra fem par återvänder till Washington. Men för två av paren var bröllopsresan stökig och att flytta in tillsammans verkar inte göra situationen lättare.

 • Avsnitt 8 - Hemma är där din partner är
  Reality, S10:A8

  Sakta men säkert börjar någon slags vardag infinna sig hos paren hemma i Washington. Och nu får paren för första gången sedan bröllopet en chans att träffa varandras familj och vänner. Och för majoriteten av paren innebär det glada tillrop.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer