vidare till tv.nu

Dokumentär, Special

Undercoveragenten

2021 • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 3

Tor 22 apr 23:00 - 23:35DR2
Peter Rätz bliver en af de ledende medlemmer af rockerklubben Broderskabet, men karrieren som kriminel skader hans forhold til familie og venner. Da han forsøger at vende tilbage til sit normale liv, har norsk politi brug for hans hjælp.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Rekryteringen
  Dokumentär, Special, S1:A1

  Året är 1995 och Peter Rätz arbetar som bartender på flera av Stockholms innekrogar. Genom sitt arbete kommer han i kontakt med personer inom den kriminella världen och kontaktas därför av polisen med ett erbjudande om att bli informatör.

 • Avsnitt 2 - Infiltratören
  Dokumentär, Special, S1:A2

  Peter är nu hangaround i Brödraskapet MC. Samtidigt som han förser polisen med information om det kriminella mc-gänget så deltar han i allt från vapentransporter till indrivningar för att inte avslöja sin täckmantel.

 • Avsnitt 3 - Förvandlingen
  Dokumentär, Special, S1:A3

  Peter avancerar inom det kriminella mc-gänget Brödraskapet MC, men får även andra uppdrag av polisen. Hans identitet som yrkeskriminell blir allt mer fördjupad, något som får stora konsekvenser för relationerna till vänner och familj.

 • Avsnitt 4 - Operationerna
  Dokumentär, Special, S1:A4

  Peter är en av huvudpersonerna i det så kallade "Gotlandsärendet", ett uppmärksammat och kritiserat narkotikatillslag i Visby 2000. I sin nya roll som Sergeant at arms för Bandidos stockholmsavdelning kommer han för första gången i kontakt med den ryska maffian.

 • Avsnitt 5 - Avslöjandet
  Dokumentär, Special, S1:A5

  Peter är nu indragen i allt mer komplexa och riskfyllda operationer mot kriminella organisationer både i Sverige och utomlands. I samband med att Peter grips misstänkt för vapenbrott, publiceras en tidningsartikel som får allting att rämna.

 • Avsnitt 6 - Flykten
  Dokumentär, Special, S1:A6

  Efter att ha varit polisens infiltratör i nästan tio års tid har Peter Rätz blivit avslöjad. De kriminella organisationer han infiltrerat har satt ett pris på hans huvud och för att undkomma dödshotet måste han omedelbart fly med sin flickvän och deras nyfödda barn.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer