vidare till tv.nu

Drama

Verirahat

6.6 IMDb2020 • Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 1

Tor 22 apr 22:10 - 23:05Yle TV1
14-vuotias britti Isaac elää unelmaansa. Hän on juuri palannut Hollywoodista, jossa hän näytteli tunnetun ohjaajan elokuvassa. Isaac on kuitenkin muuttunut - ilo on kuollut. Miksi?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Shattered Dreams
  Drama, S1:A1

  Manny och Sam står inför ett tufft dilemma. Det har framkommit att deras son Isaac antastats under en filminspelning, av en känd filmproducent. Men rättsväsendet är inte på deras sida och de mutas för att hålla tyst om sanningen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Valiant & Son
  Drama, S1:A2

  Dagen Isaac länge fruktat är kommen. Hans film har världspremiär och han måste stå öga mot öga med mannen som vände upp och ner på hans liv. Manny känner av sin sons smärta och har svårt att behärska sig när Jotham närmar sig.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - All That Glitters
  Drama, S1:A3

  Familjeproblemen växer samtidigt som det framkommer att det planeras en uppföljare på Isaacs film. Alla är glada förutom Isaac, som inte verkar få behålla sin roll. Jess har svårt att hantera sanningen om Isaac och tar ett våghalsigt beslut.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - The Valiant One
  Drama, S1:A4

  Isaacs sjukhusvistelse har rört till det för Manny och Sam och de har svårt att hantera sina känslor. De bestämmer sig för att kämpa för rättvisa men hur de ska gå till väga har de helt delade åsikter om.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer