vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Barnprogram, Sitcom, S1:A1

  Alex tror att gymnasiet kommer att vara lätt men lär sig snart att det är väldigt strikt. Att hantera det verkar omöjligt förrän ett dolt rum bakom en hemlig dörr förändrar allt.

 • Avsnitt 2
  Barnprogram, Sitcom, S1:A2

  Alex och vännerna är mycket glada över att ha hittat ett dolt rum fullt av musikinstrument där de kan fly gymnasiets strikta regim, men de måste hålla det hemligt.

 • Avsnitt 3
  Barnprogram, Sitcom, S1:A3

  Alex hittar sin lärare spelandes på piano i det hemliga rummet och finner de strikta skolreglerna kvävande. De bestämmer sig för att bilda ett band tillsammans.

 • Avsnitt 4
  Barnprogram, Sitcom, S1:A4

  Nicole undrar om hon ska berätta för Alex att Emma är rektorns dotter. Linda vill också avslöja Emmas hemlighet, för hon är kär i Christian.

 • Avsnitt 5
  Barnprogram, Sitcom, S1:A5

  Alex sorterar ut saker med Nicole och Emma och gör upp med dem. Alla hjälper Sam i hans deltidsjobb.

 • Avsnitt 6
  Barnprogram, Sitcom, S1:A6

  Vännerna skapar en video i parken och gör deras lärare stolt.

 • Avsnitt 7
  Barnprogram, Sitcom, S1:A7

  Alex är förkrossad eftersom Emma redan har en pojkvän. Nicole försöker trösta honom men hon är också ledsen då hon är kär i honom.

 • Avsnitt 8
  Barnprogram, Sitcom, S1:A8

  Rektorn är arg när han får veta att hans dotter slösar bort tid på musik och förbjuder henne att fortsätta umgås med Alex. En skivproducent har sett Alex videoklipp och gillar det.

 • Avsnitt 9
  Barnprogram, Sitcom, S1:A9

  En skivproducent vill signa Alex och gänget, så länge de utesluter Sam från gruppen eftersom han inte är tuff nog. De vet inte vad de ska göra.

 • Avsnitt 10
  Barnprogram, Sitcom, S1:A10

  Nicole slår Linda och väljs till skolans ordförande. Alex inser att han är avundsjuk.

 • Avsnitt 11
  Barnprogram, Sitcom, S1:A11

  Tonåringarna är förkrossade. De har blivit upptäckta av rektorn, deras lärare har fått sparken och alla straffas. Emma har fått utegångsförbud.

 • Avsnitt 12
  Barnprogram, Sitcom, S1:A12

  Alex och vännerna bestämmer sig för att delta i en tävling. De vill visa rektorn att de är de bästa eleverna i landet på grund av deras lärares alternativa undervisningsmetoder.

 • Avsnitt 13
  Barnprogram, Sitcom, S1:A13

  Tonåringarna upptäcker att Linda stal Sams stipendieansökan och han kanske inte kan vara kvar på skolan nästa år. Rektorn beslutar att sätta musik i undervisningsschemat.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer