vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Holiday, Sitcom

The Middle

7.6 IMDb2017 • Säsong 8, Avsnitt 12

Fre 23 apr 14:40 - 15:10ProSieben
Vier Monate vor seinem Abschluss ist Axl auf Jobsuche. Seine erste Absage zerstört jedoch sein Selbstbewusstsein derart, dass er sich im Wohnwagen dahinvegetieren sieht. Trotz Gesangsdefiziten will Sue mit ihrer Gruppe an einem Wettbewerb teilnehmen. Brad springt als Frontmann ein und versucht zu retten, was zu retten ist. Derweil versucht Brick, seiner Freundin Cindy das Lesen schmackhaft zu machen, denn wenn sie das nicht liebt, kann sie auch ihn nicht lieben.

Säsonger och avsnitt

Säsong 8
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
 • Säsong 9
Säsong 8
 • Avsnitt 1 - The Core Group
  Holiday, Sitcom, S8:A1

  Frankie and Mike ser fram emot att möta Axls flickvän April, men de upptäcker att kärleken verkligen är blind när April avslöjar ett udda personlighetsdrag. Sue upptäcker att hon gillar att agera och tänker därför byta huvudämne till teater.

 • Avsnitt 2 - A Tough Pill to Swallow
  Holiday, Sitcom, S8:A2

  Sue blir förkrossad när hon upptäcker att hon har blivit utslängd från college och Mike försöker komma till undsättning och få tillbaka hennes plats. Brick får en öroninfektion och Frankie gör allt för att lära honom hur man sväljer ett piller.

 • Avsnitt 3 - Halloween VII: The Heckoning
  Holiday, Sitcom, S8:A3

  Frankie upptäcker att om hon och Mike skulle gå skilda vägar skulle barnen välja att bo hos Mike.

 • Avsnitt 4 - True Grit
  Holiday, Sitcom, S8:A4

  Sue har fått nog av pojkvännen Jeremy och vill göra slut, men hon vet inte hur man gör så hon ber Axl om råd. Brick kämpar för att passa in bland de andra på high school. Frankie råkar av misstag köpa mycket heta underkläder.

 • Avsnitt 5 - Roadkill
  Holiday, Sitcom, S8:A5

  Frankie och Mike inser att de åter har glömt Bricks födelsedag men pinsamheten övergår i skräck när de upptäcker att han fyllt 15 och får övningsköra. Men när Axl låter Brick övningsköra råkar han meja ner ett av Orsons mest älskade landmärken.

 • Avsnitt 6 - Thanksgiving VIII
  Holiday, Sitcom, S8:A6

  Frankie anser att April inte duger för Axl och hon gör allt i sin makt för att hålla henne borta från deras årliga familjefoto. Sue går i taket när hon upptäcker att Brick ska bli hennes nya medarbetare på Spudsy's.

 • Avsnitt 7 - Look Who's Not Talking
  Holiday, Sitcom, S8:A7

  Frankie hittar en lågprisbutik som säljer märkligt formade produkter. Axl vägrar att prata med Frankie när han får veta vad hon tycker om hans flickvän April. Brad besöker Sue på college.

 • Avsnitt 8 - Trip and Fall
  Holiday, Sitcom, S8:A8

  Frankies trashiga granne övertalar henne att följa med på en bilresa. Mike blir generad när arbetsmiljöverket kommer för att utreda hans olycka vid stenbrottet. Sue försöker övertala Axl att försonas med familjen.

 • Avsnitt 9 - A Very Marry Christmas
  Holiday, Sitcom, S8:A9

  Julen närmar sig och Sue har en hemlighet för familjen. Brick försöker gömma sig för grannbarnen eftersom de så gärna vill leka med honom. Mike vet inte hur han ska reagera när Bill Norwood ger honom en julklapp för första gången någonsin.

 • Avsnitt 10 - Escape Orson
  Holiday, Sitcom, S8:A10

  Familjen Heck ägnar nyårsdagen åt att spela ett spel där de ska försöka avvärja en zombieapokalyps. Brick är övertygad om att en man i gruppen är en berömd författare. Sue avslöjar en hemlighet om sig själv för Axl.

 • Avsnitt 11 - Hoosier Maid
  Holiday, Sitcom, S8:A11

  Frankie blir överlycklig när hon vinner gratis städservice i en månad, men Heck-huset visar sig vara en stor utmaning. Axl, Hutch och Ken flyttar in hos Sue och Lexie. Mikes och Rustys pappa, Big Mike, börjar få problem med att ta hand om sig själv.

 • Avsnitt 12 - Pitch Imperfect
  Holiday, Sitcom, S8:A12

  Axl får panik när det bara är fyra månader kvar på college innan examen, och han inte har sökt ett enda jobb, något han borde ha gjort för länge sedan. Brad går med på att leda Sues a cappella-grupp när de ska vara med i en musiktävling.

 • Avsnitt 13 - Ovary and Out
  Holiday, Sitcom, S8:A13

  Frankie blir ledsen när hon får veta att hennes barnafödardagar är över. I ett försök att muntra upp henne ordnar Mike så att de ska passa grannens barn över natten, och det ger lite perspektiv på hur det är att vara en äldre förälder.

 • Avsnitt 14 - Sorry Not Sorry
  Holiday, Sitcom, S8:A14

  Frankie and Mike får en vattenläcka i källaren som ställer till stor skada. De börjar gräla så intensivt att barnen känner sig manade att ingripa. Men snart börjar Frankie och Mike fundera på om inte barnen har stor skuld i grälandet.

 • Avsnitt 15 - Dental Hijinks
  Holiday, Sitcom, S8:A15

  Mike har tandvärk och Frankie tvingar honom att gå till tandläkaren, men Mike vill inte ha tanden lagad och konspirerar istället med tandläkaren. Axl, Hutch och Kenny bestämmer sig för att det är dags att sälja den mytomspunna husbilen.

 • Avsnitt 16 - Swing and a Miss
  Holiday, Sitcom, S8:A16

  Lexie tillbringar vårlovet med familjen Heck och erkänner för Sue att hon är kär i Axl. Stenbrottets softbollag bara förlorar och förlorar och Mike anlitar skoltränaren Babbitt för att han ska lyfta laget ur svackan.

 • Avsnitt 17 - Exes and Ohhhs
  Holiday, Sitcom, S8:A17

  Axl råkar springa på nästan alla sina gamla flickvänner på en fest och Hutch anser att det är universum som försöker säga något om hans kärleksliv. Brick upptäcker att Frankie och Mike inte blir glada när han köper en gammal microfichemaskin.

 • Avsnitt 18 - The Par-Tay
  Holiday, Sitcom, S8:A18

  Priset för ett rörmokarjobb gör att vänskapen mellan Mike och Bill Norwood hamnar i fara. Frankie blir förkrossad när Sue inte vill avslöja vem som hon är kär i. Brick övertalar Axl att låta honom hänga med honom på college över helgen.

 • Avsnitt 19 - The Confirmation
  Holiday, Sitcom, S8:A19

  Eftersom Brick aldrig blev konfirmerad skickar Frankie och Mike honom till ett religiöst läger, för att förbättra hans kunskaper om kristendom. Men Brick får en chock när han upptäcker att hans sovkamrat är pojken han blev förväxlad med vid födseln.

 • Avsnitt 20 - Adult Swim
  Holiday, Sitcom, S8:A20

  Efter att ha upptäckt att Axl inte har en enda anständig kostym blir Frankie glad när att han låter henne följa med för att hjälpa honom shoppa. Mike hotar med att göra sig av med simbassängen om inte Sue och Brick börjar använda den.

 • Avsnitt 21 - Clear and Present Danger
  Holiday, Sitcom, S8:A21

  Frankie försöker desperat hitta Axls examensgåva som hon glömt var hon gömt. Sue bestämmer sig för att göra en gullig video till Mikes födelsedag, trots att familjen varnar henne för att han troligen inte kommer att tycka om det.

 • Avsnitt 22 - The Final Final
  Holiday, Sitcom, S8:A22

  Frankie, Mike och Brick börjar märka att deras lycka har ändrats till det bättre när de av misstag fått Donahues adress målad på sin trottoarkant. Axl missar sitt sista prov och utan det kommer han inte att kunna ta examen.

 • Avsnitt 23 - Fight or Flight
  Holiday, Sitcom, S8:A23

  Efter att ha slutat college berättar Axl för Frankie och Mike att han vill resa till Europa under sommaren. Frankie tycker att det är bra men Mike tycker att hans dagdrivare till son ska hitta ett jobb istället. Sue råkar repa en parkerad SUV.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer