vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Reality, Romantik

Bachelor Sverige

2021 • Säsong 6, Avsnitt 24

Tor 14 okt 19:00 - 20:00Sjuan
En känslosam rosceremoni väntar där både Sebastian och Simon tar beslut som chockar hela huset. Men först tar Simon ut en av de nya tjejerna på dejt, och i huset sätter tjejerna press på Armina att välja vilken av killarna hon vill ha.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1
  Reality, Romantik, S6:A1

  Det har blivit dags för ungkarlarna Simon och Sebastian att under den strålande grekiska solen hitta varsin drömtjej bland tjugo härliga beundrare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, Romantik, S6:A2

  Det är dags för säsongens första gruppdejt. Förväntningarna är höga hos tjejerna och både avundsjuka och tårar uppstår. Matilda B förväntar sig en riktig pangentré av Simon, som att bli upphämtad i helikopter, men hon anar inte hur rätt hon har.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, Romantik, S6:A3

  På Simons gruppdejt behöver alla gå utanför sin comfortzone, men kanske allra mest Simon själv. Sebastian bjuder till singeldejt där vandring, frågor och jacuzzibad står på schemat. Vem är den lyckliga tjejen och blir det någon första kyss?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, Romantik, S6:A4

  Avundsjuka uppstår när en av tjejerna får gå på sin andra dejt när vissa inte fått någon tid alls med våra Bachelors än. På minglet ställs Sebastian mot väggen av flera tjejer och Simon känner sig frustrerad över tiden han spenderar med tjejerna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, Romantik, S6:A5

  Kan man tävla i kärlek? Kärleksäventyret fortsätter när tjejerna som har dubbla rosor ställs mot varandra i en tävling där singeldejter med Simon och Sebastian står på spel. Samtidigt växer avundsjukan bland tjejerna i huset.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Reality, Romantik, S6:A6

  Simon bjuder ut Rebecka på en fartfylld och romantisk dejt. Tyvärr går det inte riktigt som Rebecka hade hoppats. Sebastian bjuder ut tre tjejer som han vill lära känna lite bättre på dejt, men bara en av dem får lite extra ensamtid.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Reality, Romantik, S6:A7

  En enormt känslofylld dag väntar deltagarna i kärleksäventyret. Både Simon och Sebastian bjuder ut till två magiska dejter uppe i bergen. Samtidigt har Rebecka något som hon vill berätta för de andra tjejerna i huset.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Reality, Romantik, S6:A8

  Efter en vecka fylld av dejter har det blivit dags för rosceremoni. Under minglet ställer Elvira Simon till svars för sitt beteende. Och en stor överraskning chockar alla när båda killarna plötsligt avviker från minglet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Reality, Romantik, S6:A9

  Sebastian bjuder upp en lycklig tjej till dans. En svart ros dyker upp i tjejernas hus. Om någon av tjejerna tar den svarta rosen får hon makten att sno någon annans dejt. Kommer någon att ta våga ta rosen och riskera bråk?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Reality, Romantik, S6:A10

  Elin blir medbjuden på en gruppdejt tillsammans med Simon och lovar de andra tjejerna att hon kommer hålla sig i bakgrunden, eftersom hon är mest intresserad av Sebastian. Men under dejten verkar Elin ändra uppfattning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Reality, Romantik, S6:A11

  Starka känslor blossar upp i samband med dagens dejter. Den svarta rosen används och några förlorar sin möjlighet till att gå på dejt med Simon. Sebastian tar med sin dejt på en romantisk picknick, och frågan är - blir det någon kyss?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Reality, Romantik, S6:A12

  Det drar ihop sig för en ny rosceremoni. Men tuffa besked väntar både Simon och Sebastian innan ceremonin. Efter ett intensivt och händelserikt mingel delas rosorna ut, och några av tjejerna har svårt att hålla tillbaka tårarna efteråt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Reality, Romantik, S6:A13

  Veckan startar med en stor chock när en ny tjej dyker upp på Sebastians gruppdejt. Det är dessutom inte vilken tjej som helst, hon har nämligen en historia med Sebastian sedan tidigare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Reality, Romantik, S6:A14

  Tjejerna och Simon blir överraskade på en gruppdejt när en ny tjej anländer. Sebastian och Shilera ger sig ut på havet tillsammans på en jetski och Shilera får hålla i sig hårt. Samtidigt blir det svårt för Elin att dölja sin svartsjuka.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15
  Reality, Romantik, S6:A15

  Sebastian och Simon får möjlighet att gå på speeddejt med alla tjejer. Malin bjuder med alla till en togafest under kvällen. Men den festliga stämningen gör snart en vändning och svartsjuka, besvikelse och irritation tar över.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 16
  Reality, Romantik, S6:A16

  Det finns mycket att reda ut efter gårdagens togafest som tyvärr inte alls gick som alla hade hoppats, och Sebastian funderar på hur han ska orka fortsätta. Att det snart är dags för en rosceremoni gör situationen inte lättare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 17
  Reality, Romantik, S6:A17

  Sebastian bjuder ut på en udda dejt, som förhoppningsvis kan vara en glimt av framtiden - den slutar nämligen med en ring på ett finger. Samtidigt får Emma prova grekiska delikatesser med Simon. Kommer hon våga öppna upp sig den här gången?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 18
  Reality, Romantik, S6:A18

  Simon hoppas på napp när han bjuder ut två tjejer på fiskebåtsdejt. Sebastian tar med en favorittjej på en träningsdejt. Dejten avslutas med romantisk middag som gör det svårt för de andra tjejerna att inte bli avundsjuka på.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 19
  Reality, Romantik, S6:A19

  Malin bjuder in alla tjejer som har fått två rosor till en dejt med både Simon och Sebastian, och där väntar en enorm överraskning. Samtidigt chockas tjejernas hemma när två nya tjejer plötsligt dyker upp oinbjudet på deras poolparty.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 20
  Reality, Romantik, S6:A20

  Det nalkas rosceremoni och Simon och Sebastian står inför säsongens hittills svåraste val. Arton tjejer trängs framför dem och hoppas på att bli valda med en ros. Men killarna väljer inte alls som de hoppats, och kvällen slutar i tårar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 21
  Reality, Romantik, S6:A21

  Sebastian bjuder med sig en tjej på en oförglömlig dejt som tar deras relation till oanade höjder. Simon bjuder med tre tjejer på gruppdejt. På dejten vill han reda ut hur de ser på framtiden och om deras planer kommer gå ihop med hans egna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 22
  Reality, Romantik, S6:A22

  Simon och Sebastian bjuder ut varsin tjej på singeldejt. Samtidigt i huset känner sig de nya tjejerna fortsatt utanför. På kvällen är det fest och killarna ställs mot väggen med tuffa frågor, men får även kärleksförklaringar av vissa.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 23
  Reality, Romantik, S6:A23

  Den dåliga stämningen i tjejernas hus får till slut Simon att säga ifrån och tjejerna tvingas att tala ut med varandra. Simon bjuder in till en väldigt efterlängtad dejt och Sebastian bjuder in tre tjejer för att hitta den lilla gnistan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 24
  Reality, Romantik, S6:A24

  En känslosam rosceremoni väntar där både Sebastian och Simon tar beslut som chockar hela huset. Men först tar Simon ut en av de nya tjejerna på dejt, och i huset sätter tjejerna press på Armina att välja vilken av killarna hon vill ha.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 25
  Reality, Romantik, S6:A25

  Simon bjuder in tre tjejer till en dejt som slutar i gråt. Sebastian har bättre flyt och bjuder ut en av tjejerna på deras första dejt - som slutar i kyssar. Kyssen chockar tjejerna i huset och får vissa att ifrågasätta Sebastians känslor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 26
  Reality, Romantik, S6:A26

  Simon bjuder ut en av tjejerna till en efterlängtad första singeldejt. Sebastian tar med tre tjejer på middag, men efter gårdagens kyss är stämningen tryckt. Sebastian ställs till svars och det dröjer inte länge innan det blir gråt och bråk.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 27
  Reality, Romantik, S6:A27

  Under en dejt får Sebastian en ny chans att förklara sina beslut om vem han väljer att kyssa. Men kommer tjejerna kunna godta hans resonemang? Samtidigt beger sig Simon på singeldejt där han väljer att utsättas för sin största fobi.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 28
  Reality, Romantik, S6:A28

  Det börjar närma sig rosceremoni och både tjejerna och killarna är nervösa inför de tuffa beslut som väntar. Samma dag är det även dags för dejt, och den leder till svar på frågan om det är bra eller dåligt att dejta samma dag som ceremonin.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 29
  Reality, Romantik, S6:A29

  Malin väljer vilka av tjejerna som ska få gå på nästa dejt - det börjar nämligen bli hög tid för tjejerna med två rosor att välja vilken av killarna de vill satsa på. Hemma i huset blir en av tjejerna arg på Simon och vägrar komma ur sitt rum.

 • Avsnitt 30
  Reality, Romantik, S6:A30

  Tjejerna i huset ifrågasätter Arminas känslor för Sebastian. Tjejerna får själva bestämma vilka som ska få gå på en kreativ gruppdejt med Sebastian. Simon bjuder ut på en dejt som får honom att börja tvivla på om deras relation kan hålla i längden.

 • Avsnitt 31
  Reality, Romantik, S6:A31

  Simon och hans dejt träffar ettåringen Lasse och testar på att vara föräldrar för dagen medan Sebastian ger sin dejt en riktigt chock. Tyvärr går dejten inte som Sebastian hade hoppats eftersom ett otrevligt besked väntar.

 • Avsnitt 32
  Reality, Romantik, S6:A32

  Det stundar en känslosam rosceremoni. Ingen av tjejerna har fått en ros under veckan, och alla känner sig osäkra inför killarnas val. Med många tjejer kvar i huset och få rosor att dela ut väntar några svåra besked och farväl.

 • Avsnitt 33
  Reality, Romantik, S6:A33

  Matilda fyller 25 år och frågan är om hon får det hon önskar sig allra mest - en het singeldejt med Simon? Sebastian lyxar till det med att bjuda alla utom en av sina tjejer på en härlig dag och middag vid havet.

 • Avsnitt 34
  Reality, Romantik, S6:A34

  Rebecka och Elin får varsin singeldejt innan det är dags för säsongens sista rosceremoni där känslorna svämmar över efter en tuff middag med alla tjejer och båda killarna. Tjejerna får chansen att grilla varandra och det tillfället missas inte.

 • Avsnitt 35
  Reality, Romantik, S6:A35

  Simon och Sebastian har bjudit ner sina familjer som får lära känna tjejerna. Samtidigt fortsätter dramatiken bland tjejerna i huset efter gårdagens jobbiga middag. Är alla medel tillåtna för att erövra killarnas kärlek?

 • Avsnitt 36
  Reality, Romantik, S6:A36

  Idag får Matilda sin chans att träffa Simons bror och Ida och Armina får träffa Sebastians mamma och syster. Matilda vill berätta om sina känslor för Simon men Elvira tycker att Matilda istället bör berätta om hennes fling med Simons kompis.

 • Avsnitt 37
  Reality, Romantik, S6:A37

  Många känslor finns i luften när killarna får träffa tjejernas familjer. Ännu mer blir det när sex tjejer ska bli fyra under det sista rosminglet för säsongen. Frågan är hur Simon ska tänka efter intrigerna mellan Elvira och Matilda.

 • Avsnitt 38
  Reality, Romantik, S6:A38

  Med kort tid kvar i Grekland har det blivit dags för fyra lyckliga tjejer att åka på drömdejter med övernattning. Frågan alla ställer sig är; hur tänker killarna bara timmar innan de ska dela ut sina sista rosor?

 • Avsnitt 39
  Reality, Romantik, S6:A39

  Final och de sista rosorna ska delas ut. Vem av tjejerna har berört Sebastian i hjärtat mest, och vem vill Simon resa över världen med? Efter fyra fantsiska drömdejter är det dags för killarna att ta sitt livs största beslut.

 • Avsnitt 40
  Reality, Romantik, S6:A40

  Årets kärlekstörstande ungkarlar är Simon Lindström, 29-årig entreprenör och modell, och Sebastian Martinsson, 28 årig hockeykille. Killarna söker nu den rätta bland tjugo tjejer, men med den andre som konkurrent.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer