vidare till tv.nu
Hur snabb är du i tanken? Testa vårtsektionspartner

Dokumentär, Kriminalare

Ett lik i trädgården

2021 • USA • Säsong 2, Avsnitt 18

Tor 14 okt 00:05 - 01:00 • reprisSjuan
En fältarbetare är i chock när han upptäckter en hand med rosa nagellack sticka upp ur marken. Misstankarna riktas åt flera håll och när stadens poliskår inte lyckas lösa fallet på egen hand kallas hjälp in utifrån.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 2
 • Se trailer
  Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A1

  Invånarna i Ohio är i chock efter att resterna av två människokroppar hittas på ett majsfält. Kroppsdelarna tillhör två försvunna tonåringar och det spekuleras om att en satansdyrkande grupp är ansvariga för morden.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A2

  När en byggarbetare hittar delar av en kropp nergrävt bakom en gammal lada återupptas en femton år gammal utredning. Polisen kalla fall-grupp tar sig an ärendet och det visar sig att en av poliserna har en personlig koppling till fallet.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A3

  Det är en kamp mot klockan när en ung kvinna rapporteras försvunnen. Polisen i North Carolina gör sitt bästa för att finna ledtrådar som kan hjälpa dem att lösa mysteriet. Men desto längre tiden går desto mer komplext visar sig fallet vara.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A4

  En mamma anmäls försvunnen i Newport men det dröjer inte länge förrän utredningen läggs ner på grund av brist på bevis. Men när en annan ung mamma går samma öde till mötes inser polisen att det finns en koppling mellan fallen.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A5

  En chockad byggarbetare i Milwaukee hittar resterna av en kropp nedgrävd på en bakgård. Polisen försöker identifiera kroppen men den är i ett fruktansvärt skick. Rykten om dödsorsaken sprids i byn och plötsligt utbryter panik bland invånarna.

  TV4 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A6

  En pensionerad lärare försvinner från ett lugnt område i Idaho. Ledtrådarna är få men hans dotter är benägen att finna sin far. Polisen jobbar hårt med fallet och efterhand visar det sig att mördaren är en väldigt oväntad person.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A7

  Invånarna i Folly Beach försätts i skräck när tre flickor hittas tillfångatagna, en annan flicka mördad och tre försvunna. En omfattande polisutredning påbörjas men jakten på den skyldige visar sig vara betydligt svårare är vad polisen kunnat ana.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A8

  En väl bevarad hemlighet är på väg att komma upp till ytan i Florida. Men innan polisen kan avslöja den mörka sanningen finns det ett par saker kvar att reda ut. Det störta frågetecknet är om den älskade mammans dubbelliv försatte henne i fara?

  C More
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A9

  Rädslan sprider sig genom den lugna lilla staden i New England när en byggarbetsplats plötsligt blir till en brottsplats. Jakten på bevis leder polisen till en avliden man men tills misstankarna är bekräftade ses alla som potentiella gärningsmän.

  C More
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A10

  FBI skickas till en liten stad i närheten av Ohio efter att en flicka plötsligt försvunnit. Rykten om vad som hänt henne florerar bland stadens invånare men den verkliga sanningen visar sig finnas bland majsfälten.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A11

  Ett par i staden York i Pennsylvania gör en annorlunda upptäckt i deras trädgård när de hittar delar av en nergrävd kropp. Polisen tar sig genast an fallet som visar sig bära på flera mörka hemligheter, där bland en desperat bror.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A12

  Ett fall gällande identitetsstöld tar en blodig vändning när polisen gör en fruktansvärd upptäckt på en minst sagt oväntad plats. Ett misstänksamt samtal blir starten på en mordutredning där närstående har svårt att acceptera vad som hänt.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 13
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A13

  Den lilla byn i södra Kalifornien lamslås av rädsla när en av byns tonåringar försvinner. När ytterligare en person försvinner ett år senare misstänker polisen att det finns ett samband och alla rekommenderas att hålla sig i säkerhet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A14

  En arbetsam tonåring i Florida gör en fruktansvärd upptäckt under ett trädgårdsarbete. Polisen gör vad de kan för att samla in bevis men en försvarsadvokat gör jobbet svårt för dem. Frågan är om de någonsin kommer att finna sanningen?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A15

  Polisen vet inte vad de ska tro när ett mörkt mordmysterium hamnar på deras bord. En ensamstående mamma med en förkärlek till skog och natur visar sig bära på många hemligheter där den ena chockerar mer än den andra.

  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 16
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A16

  Polisen i South Dakota Minnesota kämpar med att finna bevis efter att en man försvunnit och sedan hittats mördad. Jakten leder till att ytterligare en kropp hittas och frågetecknen blir allt fler. Men kanske finns lösningen närmare än de tror?

  C More
 • Avsnitt 17
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A17

  En mordutredning i Alabama får förödande konsekvenser för en ung familj och deras närstående. En ung man försvinner spårlöst och polisens utredning visar sig få väl bevarade hemligheter att komma upp till ytan, där bland hämndlystna släktingar.

  C More
 • Avsnitt 18
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A18

  En fältarbetare är i chock när han upptäckter en hand med rosa nagellack sticka upp ur marken. Misstankarna riktas åt flera håll och när stadens poliskår inte lyckas lösa fallet på egen hand kallas hjälp in utifrån.

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer