vidare till tv.nu
Hur snabb är du i tanken? Testa vårtsektionspartner

Dokumentär, Kriminalare

Mordoffrens revansch

USA • Säsong 1, Avsnitt 7

Tor 14 okt 01:00 - 02:00 • reprisSjuan
Kimberlyn Scott är förkrossad när hennes tjugosjuåriga gravida dotter Charli plötsligt försvinner spårlöst. Polisen har inte tillräckligt med resurser för att försöka lokalisera Charli något som får hennes mamma att dra ihop sitt eget sökteam.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A1

  När Lisa Wheeler-Bowmans son Cabretti skjuts till döds i en musikstudio vänds livet upp och ner. Trots den paralyserande sorgen bestämmer hon sig för att på egen hand hitta sin sons mördare, oavsett vad som krävs.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A2

  En av Chicagos mest eftertraktade läkare knivhuggs till döds. Polisen startar en omfattande utredning men till följd av brist på bevis läggs utredningen ner. Hans barn är inte nöjda med polisens jobb och bestämmer sig för att ta saken i egna händer.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A3

  Sorgen är stor när Michelle får reda på att hennes son blivit knivhuggen. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot och hon bestämmer sig för att hitta honom. Samtidigt gör hon sitt bästa för att hjälpa andra familjer som varit med om samma sak.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A4

  Ett omfattande polispådrag dras igång när en nygift kvinna försvinner från sin lägenhet i New Jersey. Hennes familj är mitt i sitt livs mardröm och det blir inte bättre när de får veta att ytterligare en kvinna är försvunnen.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A5

  Nittonåriga Abby ger sig en kväll ut för att gå på en collagefest. Förväntningarna är stora men de ska snart gå i kras när hon utsätts för ett sexualbrott. Förkrossad bestämmer hon sig för att göra allt i sin makt för att sätta dit den skyldige.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A6

  Demetria Hill är upp över öronen förälskad efter att hon träffat en ny man. Lyckan visar sig dock bli kortvarig när hon kort därpå försvinner spårlöst. Trots polisens sökande lyckas de inte hitta henne, något hennes mamma inte kan acceptera.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A7

  Kimberlyn Scott är förkrossad när hennes tjugosjuåriga gravida dotter Charli plötsligt försvinner spårlöst. Polisen har inte tillräckligt med resurser för att försöka lokalisera Charli något som får hennes mamma att dra ihop sitt eget sökteam.

 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A8

  Jenny var endast tjugotre år när hennes tvillingsyster sköts till döds på en parkering i Baltimore. Polisen lyckades aldrig identifiera gärningsmannen men nu har Jenny bestämt sig för att ta saken i egna händer.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer