vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

NyheterUnderhållning

Efter fem

Sverige

Tis 19 okt 17:00 - 18:50TV4
Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 74
  Nyheter, Underhållning, S6:A74

  Onsdagens program kommer handla mycket om Magdalena Andersson (S) som idag blev historisk som Sveriges första kvinnliga statsminister. Nanne Grönvall debuterar som författare och föreläser om psykisk ohälsa. I kväll gästar hon Efter fem.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 75
  Nyheter, Underhållning, S6:A75

  Vi följer upp och rapporterar om det senaste i regeringskaoset. Unik dokumentär om The Beatles baseras på film som varit inlåst i ett bankfack i över 50 år. Dagens gäst är Henrik Fexeus som bland annat berättar om sin nya show.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 76
  Nyheter, Underhållning, S6:A76

  Årets Bachelorette Julia Franzén berättar om jakten på kärleken. Vi följer upp nyheten om att en ny coronavirusvariant upptäckts. Gävlebocken invigs i helgen. Dagens gäst är Sandro Cavazza som bland annat pratar om musikbranschens baksidor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 77
  Nyheter, Underhållning, S6:A77

  Dagens gäst är den hyllade skådespelaren Edvin Ryding som berättar om hur det är att vara en förebild för unga. Magdalena Andersson (S) är vald till statsminister igen, men hur kommer regeringen att se ut? Dessutom om elpriserna som skjuter i höjden.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 78
  Nyheter, Underhållning, S6:A78

  Vi får veta allt om Sveriges nya ministrar. Bordtennis-hjälten Truls Möregårdh om VM-bragden. Isen har lagt sig över stora delar av landet. Vi pratar om vad man ska tänka på när man ger sig ut? Jul med Ernst drar äntligen igång!

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 79
  Nyheter, Underhållning, S6:A79

  Krav på vaccinpass gäller när artisteliten samlas på Avicii Arena i Stockholm. Nya skolministern Lina Axelsson Kihlbom (S) är första transpersonen i en svensk regering. Dagens gäst är Mikael Wiehe som berättar om nya albumet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 80
  Nyheter, Underhållning, S6:A80

  Nya restriktioner kan komma att införas nästa vecka. Artisten och influeraren Filip Dikmen gästar studion och berättar om det nya hemliga musikprogrammet. Jens Lapidus om förslaget att misstänkta ska tvingas låsa upp sina mobiler.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 81
  Nyheter, Underhållning, S6:A81

  I veckans sista Efter fem laddar vi upp inför Allsvenskans sista omgång. Och så undrar vi vilka kändisar svenskarna helst vill sitta bredvid vid julbordet. Dessutom gästar författaren David Lagercrantz och berättar om sin nya bok.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 82
  Nyheter, Underhållning, S6:A82

  Elpriserna når nya höjder, nobelpriset delas ut och allt fler önskar lämna gängen. Legendariska komikerna Jan Rippe och Per Fritzell är med oss i studion. Axel bjuder på en illaluktande snackis - världens högsta rap är korad.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 83
  Nyheter, Underhållning, S6:A83

  I kvällens Efter fem tar vi en titt på årets starkaste bilder som skildrar 2021. Vinterkräksjukan spås bli ovanligt tuff denna säsong. Dagens gäst är Nisse Hallberg som berättar om sina mörka jular som nu blir en show.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer