vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Historiskt dramaKrig

Bomb Girls

7.8IMDbKanadaSäsong 2, Avsnitt 11

Fre 26 nov 13:00 - 14:00 • reprisSjuan
När guvernören gör ett besök i fabriken är nervositeten stor. Marco inser att han blivit lurad av en vän och Gladys känner sig kluven gällande vad som är rätt och fel. För Lorna fortsätter problemen att växa och hon väljer att anförtro sig till Bob.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - The Quickening
  Historiskt drama, Krig, S2:A1

  Samtidigt som kriget trappas upp fortsätter kvinnorna sitt arbete i fabriken. Lorna tvingas hantera följderna av sin graviditet, Gladys hamnar i konflikt med sin familj och ett möte med en gammal vän får stora konsekvenser för Betty.

 • Avsnitt 2 - Roses Red
  Historiskt drama, Krig, S2:A2

  Alla hjärtans dag står för dörren men romantik är inget som prioriteras högt. Marco försöker smälta Lornas graviditet ock Kate kämpar med sin fars växande påtryckningar. För Gladys blir dock dagen annorlunda när hon överraskas av en stilig soldat.

 • Avsnitt 3 - The Enemy Within
  Historiskt drama, Krig, S2:A3

  Efter många om och men väljer Gladys att följa med Marco och hans mamma på ett känslosamt uppdrag. Kate och Betty försöker rå bot på deras sorg genom ett besök i kyrkan och Vera finner nya fördelar med ta hand om skadade soldater.

 • Avsnitt 4 - Guests of Honour
  Historiskt drama, Krig, S2:A4

  Lornas son Gene är på besök och det firas med en stor middag. Det som börjar som en trevlig kväll vänder snabbt när Kate dyker upp med en oinbjuden gäst. Situationen förvärras ytterligare när ett tungt besked från kriget når kvinnorna.

 • Avsnitt 5 - The Harder We Fight
  Historiskt drama, Krig, S2:A5

  Rollen som kontorsansvarig ska tillsättas. Det står mellan Carol och Vera, som båda tar till alla knep de kan för att vinna. Gene övertygar Gladys att följa med på ett uppdrag som får oanade konsekvenser och Marco misstänker att han blir förföljd.

 • Avsnitt 6 - Where There's Smoke
  Historiskt drama, Krig, S2:A6

  En väl bevarad hemlighet kommer upp till ytan, något som får Gladys att fatta ett djärvt beslut. Nya möjligheter öppnar upp sig för Betty när hon stöter på en ny bekantskap och Lorna väljer att berätta sanningen om sin sons förflutna.

 • Avsnitt 7 - Party Line
  Historiskt drama, Krig, S2:A7

  Veras vänskap med Marco sätts på prov när männen i Blue shift hamnar i hetluften. Glada nyheter från kriget levereras samtidigt som problemen fortsätter att växa för Gladys. För Betty blir det en minst sagt oväntad återförening med en soldat.

 • Avsnitt 8 - Fifth Column
  Historiskt drama, Krig, S2:A8

  För att komma på bättre humör ger sig kvinnorna iväg för en kväll på stan. Men kvällen går inte som planerat och de tvingas inse att fienden är närmre än de tidigare anat. Lorna har problem på familjefronten och Betty utvecklar relationen med Teresa.

 • Avsnitt 9 - Something Fierce
  Historiskt drama, Krig, S2:A9

  Journalisten Dottie Shannon beger sig till fabriken för att skriva en artikel om kvinnor och mäns olika lönenivåer. Artikeln får stort genomslag vilket försätter Lorna i en problematiskt sits. Samtidigt ställs Kate inför en tufft ultimatum.

 • Avsnitt 10 - Romeo Foxtrot
  Historiskt drama, Krig, S2:A10

  Att dejta en soldat visar sig vara tuffare än förväntat och Betty dras mellan olika känslor. Kriget tar en oväntad vändning och kvinnorna tvingas byta strategi. Lorna ger sig iväg på en danslektion och Kate försöker få klarhet i sin förlovning.

 • Avsnitt 11 - Kings And Pawns
  Historiskt drama, Krig, S2:A11

  När guvernören gör ett besök i fabriken är nervositeten stor. Marco inser att han blivit lurad av en vän och Gladys känner sig kluven gällande vad som är rätt och fel. För Lorna fortsätter problemen att växa och hon väljer att anförtro sig till Bob.

 • Avsnitt 12 - Blood Relations
  Historiskt drama, Krig, S2:A12

  Konsekvenserna av kriget fortsätter att visa sig och de anställda på Victory Munitions måste donera blod till soldaterna. Kate försöker glädjas åt sitt stundande bröllop men detektiv Brodie förstör stämningen med frågor om hennes fars död.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer