vidare till tv.nu
Hur snabb är du i tanken? Testa vårtsektionspartner

Dokumentär, Kriminalare

Mord och skandaler i Hollywood

2021 • USA

I fredags 04:00 - 05:00 • reprisSjuan
En ung kvinna försvinner från sin praktikplats i Washington DC. Snart sprids rykten om att hon haft en affär med en känd kongressledamot. Ett år senare hittas hennes kropp, men fallet förbli än idag, 15 år senare, olöst.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A1

  En flicka knivhuggs till döds av någon som utger sig för att vara ett digitalt monster och en ung man mördar tre kollegor efter ett inlägg på nätet. Men vad låg egentligen bakom händelserna och ligger ansvaret hos våra sociala medier?

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A2

  Christa Helm var känd bland 70-talets elit i Hollywood och förde en dagbok som innehöll hemligheter och information om de största kändisarna och deras romantiska relationer. 1977 hittas hon mördad, och än idag förblir gärningsmannen på fri fot.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A3

  Den kända Hollywoodchefen och familjemannen Gavin Smith försvinner plötsligt en natt och kommer aldrig hem igen. När polisen börjar gräva i fallet uppdagas mörka hemligheter och detaljer om en man som levde ett dubbelliv.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A4

  Vi följer tre hårresande historier om seriemördare på 80-talet. Richard Ramirez terroriserade en hel delstat, prostituerade Aileen Wuornos gick på gatorna beväpnad med pistol, och Doug Clark och Carol Bundy sökte efter sina offfer på Sunset Strip.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A5

  1979 grundar Steve Barnerjee Chippendales strippklubb. Varumärket och företaget växer snabbt till ett stort imperium med enorma intäkter. Men i takt med att Chippendales blir allt större, blir Banerjees vägar för att skydda det allt mer extrema.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A7

  1981 mördas fyra personer brutalt i Hollywood Hills. Den skrämmande historien bakom involverar en känd porrskådis, en framgångsrik nattklubbsägare och en tonårstjej som råkat hamna mellan dem. Morden fortsätter att än idag förbrylla polisen.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A9

  Kan framgång, kändisskap och pengar göra en idol till en måltavla, eller en stjärna till kriminell? Vi lär oss historierna bakom sportlegenderna Aaron Hernandex, Bison Dele och Steve McNair vars liv fick oanade vändningar.

 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A10

  Efter att kändisen och amerikanska fotbollsspelaren O.J. Simpson blev frikänd för ett dubbelmord så vänder hans lycka efter ett bisarrt rån i Las Vegas som fångas på kamera.

 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A11

  År 2015 hittas Bobbi Kristina, dotter till musiklegenderna Whitney Houston och Bobby Brown, död i ett badkar. Hennes mamma gick bort på ett liknande sätt några år tidigare. Var det slumpen eller finns det något mer bakom Bobbi Kristinas död?

 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A12

  Musikikonen Michael Jackson och realitystjärnan Anna Nicole Smith dog båda tragiskt av överdoser på receptbelagda läkemedel. Dödsorsaken väcker frågan om gränserna kan ha suddats ut mellan läkarna och deras kända patienter.

 • Avsnitt 13
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A13

  Fans kan vara tillgivna, men ibland övergår tillgivenheten till förödande besatthet. 2016 sköts artisten Christina Grimmie till döds av ett fan på sin konsert, och isländska sångaren Björk överlevde 1996 en bisarr plan av en suicidal man.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A6

  Musikikonen Michael Jackson och realitystjärnan Anna Nicole Smith dog båda tragiskt av överdoser på receptbelagda läkemedel. Dödsorsaken väcker frågan om gränserna kan ha suddats ut mellan läkarna och deras kända patienter.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer