vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Nyheter, Underhållning

Efter fem

2021 • Sverige

Igår 17:00 - 18:50TV4
Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1
  Nyheter, Underhållning, S1:A1

  Tilde de Paula Eby gästas av bland andra Sven Melander, och bland dagens ämnen syns partiledarnas jullov. Dessutom får vi veta allt om terrorrättegången, med analyser med nya vinklar och perspektiv.

 • Avsnitt 2
  Nyheter, Underhållning, S1:A2

  Tilde möter Lena Endre som är aktuell med nya pjäsen Hålla andan på Dramaten. Axel och Tilde tar reda på vem av dem som är klimatsmartast och hur vi själva kan påverka vårt eget klimatkonto. Paret Mandelmanns berättar om sin klimatsmarta livsstil.

 • Avsnitt 3
  Nyheter, Underhållning, S1:A3

  Möt pionjärerna bakom det unika medicinska framsteget - livmodertransplantationer med robot. Vår utrikeskommentator analyserar Brexit och den pressade brittiska premiärministern. Adam Pålsson berättar om sin regidebut och nya tv-serien Dirigenten.

 • Avsnitt 4
  Nyheter, Underhållning, S1:A4

  Ny dag - ny storm, vi håller koll på det dramatiska väderläget. Artisten Jessica Andersson gästar Tilde och berättar allt om kärleken och sin nya show. Dessutom synas den alldeles färska LSS-utredningen och dagens utveckling i regeringsbildningen.

 • Avsnitt 5
  Nyheter, Underhållning, S1:A5

  Får vi en ny regering? Här får vi senaste nytt om regeringsbildningen och nya uppgörelsen. Äldre evakuerade i stormen Jan, det dramatiska värdet tär på samhällets resurser. Komikern Marika Carlsson som leder årets melodifestival gästar Tilde.

 • Avsnitt 6
  Nyheter, Underhållning, S1:A6

  Älskade komikern Babben Larsson gästar Tilde. Mammorna Maja och Nina har båda söner med en svår muskelsjukdom och går en oviss framtid till mötes, ta del av deras historia. Vi får också de senaste uppdateringarna i den dramatiska regeringsbildningen.

 • Avsnitt 7
  Nyheter, Underhållning, S1:A7

  Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

 • Avsnitt 8
  Nyheter, Underhållning, S1:A8

  Brexit-kaos, Fredrik Reinfeldt besöker Efter Fem och ger sin syn på det brittiska läget. Skådespelaren Allan Svensson pratar åldersnoja med Tilde. Och kända S-profiler gästar studion för att diskutera Socialdemokraternas framtid.

 • Avsnitt 9
  Nyheter, Underhållning, S1:A9

  Jan Björklund gästar studion och pratar om statsministeromröstningen. Panelen diskuterar det nya politiska landskapet. Tilde möter Björn Hellberg som släpper sin 61:e bok. Vi får även senaste nytt gällande Katarina Frostenson och Svenska Akademin.

 • Avsnitt 10
  Nyheter, Underhållning, S1:A10

  Katarina Frostenson lämnar Svenska Akademien - Björn Wiman kommenterar. Debatt mellan Vänsterpartiet och Centerpartiet. Joe Labero tillbaka på svensk mark med turné ihop med Rackartygarna. Laleh släppte ny musik i natt efter två års frånvaro.

 • Avsnitt 11
  Nyheter, Underhållning, S1:A11

  Senaste nytt om Stefan Löfvens regering - vilka är våra nya ministrar? Petra Mede gästar studion för att prata om premiären av teaterpjäsen Den inbillade sjuke. Området Gårdsten tas bort från listan över särskilt utsatta områden i Sverige.

 • Avsnitt 12
  Nyheter, Underhållning, S1:A12

  Ishalka i Stockholm - Matilda Schroeder uppdaterar oss om läget. Klimatkämpen Greta Thunberg på väg till toppmötet i Davos. Tilde möter skådespelerskan Pernilla August och Göran Lundström gästar studion efter att filmen Gräns blivit Oscarsnominerad.

 • Avsnitt 13
  Nyheter, Underhållning, S1:A13

  Japansk städfeber sprider sig som en löpeld runt om i världen. Multitalangen William Spetz gästar Tilde i studion. Panelen listar bluffarna konsumenterna gick på 2018. Ödesmatch i Handbolls-VM. Kommer Sverige slå Danmark och ta sig till semifinal?

 • Avsnitt 14
  Nyheter, Underhållning, S1:A14

  Efter fem är på plats i Sala efter tragedin där en man sköt ihjäl sina barn och därefter tog sitt eget liv. Panelen listar Sveriges värsta bostadsfejder. Tilde möter Pernilla Wahlgren som är aktuell med humorföreställningen Kort, glad och tacksam.

 • Avsnitt 15
  Nyheter, Underhållning, S1:A15

  Dödsfall på arbetsplatser ökar. Arbetsmarknadsministern ställs till svars. Artisten Titiyo är fredagsgäst i Efter fem. Hon pratar om att ha blivit mamma vid 50 och sin kommande turné. 15-åriga Alice berättar om sin succéaffisch till Majblomman.

 • Avsnitt 16
  Nyheter, Underhållning, S1:A16

  Stillasittande förkortar livet, kiropraktorn Emelie Hedlund berättar varför. För 50 år sedan vann han Melodifestivalen för första gången, nu gästar Tommy Körberg Tilde i studion. Filmfest på Cirkus, Matilda uppdaterar oss inför årets Guldbagge-gala.

 • Avsnitt 17
  Nyheter, Underhållning, S1:A17

  Funderar du på att köpa elbil? Efter fem ger dig informationen du behöver. Skådespelerskan Tuva Novotny gästar Tilde i studion för att prata om psykisk ohälsa. Malta och Italien stänger sina hamnar för migranter.

 • Avsnitt 18
  Nyheter, Underhållning, S1:A18

  Varsel på Arbetsförmedlingen, tusentals väntas få gå. Efter fem avslöjar vem som blir Årets svensk 2018. Talang-aktuella Bianca Ingrosso gästar studion. 22-årig man åtalas för juvelstöld värd 65 miljoner kronor i den omtalade domkyrkokuppen.

 • Avsnitt 19
  Nyheter, Underhållning, S1:A19

  Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

 • Avsnitt 20
  Nyheter, Underhållning, S1:A20

  Tilde möter Lisa Nilsson för att prata om hur man bryter sig loss från den etablerade bilden av sig själv. Bandet Bob hund låter publiken medverka på inspelningen av nya skivan. Krönikören Hanna Brus pratar om hur allt kan vara en dold sjukdom.

 • Avsnitt 21
  Nyheter, Underhållning, S1:A21

  Hur rättvis är egentligen Sveriges cancervård? Alpina VM går av stapeln i Åre och Matilda Schroeder är på plats för att ge oss de senaste uppdateringarna. Özz Nûjen och Måns Möller gästar studion och panelen listar festivalsommarens höjdpunkter.

 • Avsnitt 22
  Nyheter, Underhållning, S1:A22

  De stulna regalierna från den omtalade domkyrkokuppen har hittats i en soptunna. Tilde möter Sarah Dawn Finer för att prata om mello-livet och den tuffa comebacken. Hållbart mode - framtidens sätt att köpa kläder är här.

 • Avsnitt 23
  Nyheter, Underhållning, S1:A23

  Jan Björklund avgår som partiledare för Liberalerna. Frågan är vem som kommer att ta över? Helena Bergström som är aktuell i Colin Nutleys nya serie Bröllop, begravning och dop gästar studion och Matilda firar samernas nationaldag.

 • Avsnitt 24
  Nyheter, Underhållning, S1:A24

  Det är dags för årets Grammisgala och Efter fem är på plats. Sångaren Magnus Carlsson gästar studion för att prata om den turbulenta tiden som varit. Caroline Farberger, vd för Ica Försäkring, kammade hem priset som Årets hbtq på QX-galan.

 • Avsnitt 25
  Nyheter, Underhållning, S1:A25

  Skola i Stenungsund hålls stängd efter hot på sociala medier. Skådespelerskan Eva Melander berättar om hur hon blev känd över en natt. Tilde möter Rickard Söderberg för att prata om hur det kom sig att han bytte politik mot musik.

 • Avsnitt 26
  Nyheter, Underhållning, S1:A26

  Att resa miljövänligt - så åker du på skidsemester utan att ta bilen eller flyget. Gustav Fridolin besöker studion och Efter fem diskuterar halvfabrikat som gör dig gott. Rolf Porseryd rapporterar om kvinnorna som utmanar Donald Trump.

 • Avsnitt 27
  Nyheter, Underhållning, S1:A27

  Tilde möter skidlegenden Gunde Svan. Jonas Sjöstedt gästar studion för att prata om sin nya sits i politiken. Avtalen som räddar dig - familjejuristen ger dig all information du behöver. Här finns Sveriges dyraste och billigaste matkasse.

 • Avsnitt 28
  Nyheter, Underhållning, S1:A28

  Utsvultna isbjörnar letar mat i städer - Efter fem diskuterar klimatkrisens konsekvenser. Sahlgrenska universitetssjukhuset inför totalstopp för könskorrigeringar. David Batra gästar Tilde i studion för att prata om sin show Elefanten i rummet.

 • Avsnitt 29
  Nyheter, Underhållning, S1:A29

  UD kallar hem Sveriges ambassadör i Kina, Anna Lindstedt, för intern utredning. Den forna miljöpartisten Carl Schlyter startar nytt parti. Bioaktuella Helena af Sandeberg är på plats i studion för att prata om filmen Lyckligare kan ingen vara.

 • Avsnitt 30
  Nyheter, Underhållning, S1:A30

  USA:s president Donald Trump utlyser nationellt nödläge. Internationella barncancerdagen - Sanna Martin gästar studion för att prata om dottern Lycke som har en cancertumör på synnerven. Skådespelaren Björn Kjellman gästar Tilde.

 • Avsnitt 31
  Nyheter, Underhållning, S1:A31

  Kultur- och demokratiministern Alice Bah Kuhnke har siktet på EU. Jonas Gardell är på plats i studion för att prata om sin nya föreställning på Cirkus. En stjärnfylld afton väntar när den nordiska Michelinguiden presenteras i Danmark.

 • Avsnitt 32
  Nyheter, Underhållning, S1:A32

  Modeikonen Karl Lagerfeld har gått bort efter en tids sjukdom. Skådespelaren Maria Lundqvist gästar Tilde i studion. Claes Hemberg på plats för att svara på frågor om vad som är viktigt att tänka på inför pensionen. Hjärnans lyckopunkt är hittad.

 • Avsnitt 33
  Nyheter, Underhållning, S1:A33

  Amnesty slår tillbaka mot vågen av tiggeriförbud i Sverige. Distanslöparen Caster Semenya överklagar det internationella friidrottsförbundets beslut om tvångsmedicinering. Komikern Anders Jansson berättar om hur han hämtar inspiration från sin mamma.

 • Avsnitt 34
  Nyheter, Underhållning, S1:A34

  Ebba Busch Thor vinner TV4:s väljaropinion. Den hyllade sångerskan Lisa Ekdahl äter tårta med Tilde och vi får följa med när vår reporter Saga sätter in ett chipp i handen. Klimataktivisten Greta Thunberg får tusentals att marschera för miljön.

 • Avsnitt 35
  Nyheter, Underhållning, S1:A35

  Panelen tipsar om hur du på bästa sätt laddar upp inför helgens eminenta Oscarsgala. Intresset för scouterna ökar och 22-åring döms för domkyrkostölden. Tilde möter sångerskan Jill Johnson.

 • Avsnitt 36
  Nyheter, Underhållning, S1:A36

  Ny deltagare till Let's dance 2019 presenteras och det är spänning i luften. Kommunal stryper miljonbelopp till Socialdemokraterna och panelen diskuterar skolmiljö. Tilde möter skådespelaren Thomas Petersson som är på plats i studion.

 • Avsnitt 37
  Nyheter, Underhållning, S1:A37

  IS-krigarnas barn - vem bär ansvaret? Efter fem-panelen diskuterar äldre som konsumerar alkohol i en allt högre utsträckning än tidigare. Tilde möter komikern Kristoffer Appelquist som är på plats i studion.

 • Avsnitt 38
  Nyheter, Underhållning, S1:A38

  Misstänkt rysk spion gripen i Stockholm och advokaten Michael Cohen vittnar inför USA:s kongress. Efter fem diskuterar det omtalade labrador-fallet på Göteborgs universitet. Komikern Annika Andersson gästar studion för att prata om mentalt bagage.

 • Avsnitt 39
  Nyheter, Underhållning, S1:A39

  Panelen diskuterar konsekvenserna av USA och Nordkoreas toppmöte. Feministisk festival gör comeback. Nanne Grönvall är på plats i studion och ny deltagare till Let's dance 2019 presenteras.

 • Avsnitt 40
  Nyheter, Underhållning, S1:A40

  Terese Cristiansson rapporterar direkt från Syrien där IS-fångar idag släpps. Det är dags för den första semifinalen i Talang 2019 och vi får följa med backstage. Sångerskan Lina Hedlund är på plats i studion för att prata om solokarriären.

 • Avsnitt 41
  Nyheter, Underhållning, S1:A41

  Robert Aschberg är på plats i studion för att prata om jakten på nättroll. Man häktad för en 24 år gammal våldtäkt efter nytt DNA-test som gör det möjligt att spåra kriminella via familjen. Panelen pratar om varför allt fler får ADHD-diagnos.

 • Avsnitt 42
  Nyheter, Underhållning, S1:A42

  HIV-smittad man i Storbritannien har blivit friskförklarad. Hamnstrejk närmar sig - så påverkas du. Robert Gustafsson är på plats i studion för att testa temlor och Tommy Nilsson berättar om sin kommande kyrkoturné.

 • Avsnitt 43
  Nyheter, Underhållning, S1:A43

  En av våra mest folkkära artister, Malena Ernman, gästar studion för att prata om dotterns hjältestatus. Maria Wetterstrand bemöter jäv-anklagelserna och Englas mamma startar podcast för att stötta anhöriga till brottsoffer.

 • Avsnitt 44
  Nyheter, Underhållning, S1:A44

  Generationsångest - var fjärde 90-talist söker akut psykvård. Efter fem-redaktionen hyllar Smålands nationaldag med tårta och Penny Parnevik är på plats i studion för att prata om livet som gravid.

 • Avsnitt 45
  Nyheter, Underhållning, S1:A45

  Parisa Amiri diskuterar stormen kring Michael Jackson-dokumentären och Nour El-Refai pratar om landslagets hyllning till 48 kvinnliga förebilder. Efter en lång vänskap startar Carolina Gynning och Carina Berg en podcast.

 • Avsnitt 46
  Nyheter, Underhållning, S1:A46

  Tre svenskar har omkommit i en flygkrasch i Etiopien. Diskussionen kring den omtalade Michael Jackson-dokumentären fortsätter och Tilde möter Sarah Sjöström som just nu rankas som en av världens bästa simmare.

 • Avsnitt 47
  Nyheter, Underhållning, S1:A47

  World wide web firar 30 år. Rockartisten Dregen gästar Tilde i studion för att prata om rock'n'rollens framtid och Efter fem-panelen diskuterar Sveriges hantering av IS-återvändare.

 • Avsnitt 48
  Nyheter, Underhållning, S1:A48

  Överläkare Lina Martinsson diskuterar hur träning minskar risken för depression. Amerikanska piloter varnade för problem med Boeing-plan - ingen lyssnade. Anna Brolin möter Andreas Lundstedt för att prata om livet på egna ben.

 • Avsnitt 49
  Nyheter, Underhållning, S1:A49

  Miljöaktivisten Greta Thunbergs initiativ att skolstrejka för miljön blir allt vanligare. Den hyllade popstjärnan Benjamin Ingrosso är på plats i studion. Dessutom möter vi 15-åriga Leon som kämpar för att motverka rasism bland hockeyspelare.

 • Avsnitt 50
  Nyheter, Underhållning, S1:A50

  Fredrik Reinfeldt gästar studion för att prata om det fruktansvärda terrordådet i Nya Zeeland. Efter fem diskuterar den stora klimatstrejken bland skolungdomar världen över och Mia Parnevik berättar hur det känns att bli mormor.

 • Avsnitt 51
  Nyheter, Underhållning, S1:A51

  Matilda Schroeder möter Peter Hultqvist för att prata om vad som är Sveriges största säkerhetshot idag. 16-åriga Maya hoppar av skolan för att satsa på gaming-karriär. Dessutom gästar journalisten David Baas för att prata om våldsdyrkande väktare.

 • Avsnitt 52
  Nyheter, Underhållning, S1:A52

  Allt fler vuxna känner sig mer sociala med sina telefoner - forskare Elza Dunkel förklarar varför. Hockeyspelaren Andreas Neuman, aktuell i Vinnarskallar, gästar Tilde för att prata om sin resa. Dessutom är folkkära Rolf Lassgård på plats i studion.

 • Avsnitt 53
  Nyheter, Underhållning, S1:A53

  Justitieminister Morgan Johansson diskuterar problematiken kring antalet överfulla anhalter i Sverige. Vi går smakskola tillsammans med Edward Blom och en av våra mest folkkära idrottare genom tiderna, Magdalena Forsberg, gästar studion.

 • Avsnitt 54
  Nyheter, Underhållning, S1:A54

  Anders Öfvergård är på plats i studion för att ge tips på hur man övervinner sin konflikträdsla. Dessutom gästar en av årets mest omtalade ministrar, Amanda Lind. Efter fem diskuterar även den fruktansvärda händelsen i Moçambique.

 • Avsnitt 55
  Nyheter, Underhållning, S1:A55

  Per Bolund föreslås som Gustav Fridolins efterträdare. Göran Greider och Amanda Sokolnicki diskuterar statsminister Stefan Löfvens (S) framtida utmaningar. Dessutom gästar Plura Johansson studion för att prata om äventyret i Stjärnornas stjärna.

 • Avsnitt 56
  Nyheter, Underhållning, S1:A56

  Musikern Mikael Wiehe är på plats i studion för att prata sitt konstnärskap och åren som varit. Efter fem diskuterar även problematiken på landsbygden där invånarna får vänta allt längre på ambulans samt den omtalade dokumentären om Josefin Nilsson.

 • Avsnitt 57
  Nyheter, Underhållning, S1:A57

  Kulturminister Amanda Lind träffar Dramaten efter den uppmärksammade dokumentären om Josefin Nilsson. Efter fem laddar upp för landskampen mellan Norge och Sverige. Dessutom gästar artisten Magnus Carlsson studion.

 • Avsnitt 58
  Nyheter, Underhållning, S1:A58

  Ekobrottsmyndigheten genomför razzia på Swedbanks huvudkontor och Ellen Bergström är på plats i studion för att prata om sin kamp mot alkoholen. Dessutom gästar Jan Björklund (L) och panelen diskuterar ett potentiellt kontantfritt samhälle.

 • Avsnitt 59
  Nyheter, Underhållning, S1:A59

  Swedbanks vd Birgitte Bonnesen får sparken - sparekonomen Frida Bratt kommenterar situationen. Läraren Cecilia berättar om hur hon ordnade boende till asylsökande elever och vår reporter Matilda pratar mode. Dessutom gästar kompositören Robert Wells.

 • Avsnitt 60
  Nyheter, Underhållning, S1:A60

  Malin Persson Giolito är på plats i studion för att prata om den första svenska Netflix-produktionen. Efter fem laddar upp inför helgens Allsvenska premiär och övergången till sommartid. Dessutom gästar musikern Oscar Magnusson.

 • Avsnitt 61
  Nyheter, Underhållning, S1:A61

  Tilde möter den folkkära friidrottaren Carolina Klüft för att prata om Mästarnas mästare och hur det känns att bli chef. Dessutom diskuterar Efter fem hur kvinnor kan gå tillväga för att skaffa barn utan män samt hur forskare ser på sommartid.

 • Avsnitt 62
  Nyheter, Underhållning, S1:A62

  Manliga preventivmedel diskuteras efter att p-piller för män testats i en amerikansk studie och Anticimex varnar för vägglöss. Journalisten Eric Rosén gästar för att prata om sin nya bok och hur det var att växa upp med en missbrukande pappa.

 • Avsnitt 63
  Nyheter, Underhållning, S1:A63

  Reporter Matilda Schroeder testar på att plastbanta. Inrikesminister Mikael Damberg (S) är på plats i studion för att svara på kritiken gällande våldtäktsutredningar. Dessutom gästar Lill-Babs döttrar för att prata om saknaden efter deras mamma.

 • Avsnitt 64
  Nyheter, Underhållning, S1:A64

  Pollenexplosion på ingång - 2019 ser ut att bli en av de värsta pollensäsongerna hittills. Dessutom diskuteras spelberoende och det växande kokainmissbruket i Sverige. Utrikesminister Margot Wallström (S) är även på plats i studion.

 • Avsnitt 65
  Nyheter, Underhållning, S1:A65

  Tjugofem år har gått sedan Kurt Cobain begick självmord. Lars Idermark lämnar sin roll som styrelseordförande i Swedbank. Dessutom diskuterar Efter fem Moderaternas nya logga och pratar med sångaren Felix Sandman som är på plats i studion.

 • Avsnitt 66
  Nyheter, Underhållning, S1:A66

  Dramatens vd Eirik Stubø avgår efter att ha riktats stark kritik de senaste veckorna. Matilda Schroeder är med på svenska marinens militärövning och regissören Richard Hobert gästar studion. Dessutom uppmärksammar Efter fem romernas nationaldag.

 • Avsnitt 67
  Nyheter, Underhållning, S1:A67

  Komikern Claes Malmberg gästar Tilde. Efter fem är på plats i Oskarshamn för att följa firandet av SHL-avancemanget. Dessutom diskuterar panelen det faktum att allt fler bönder ställer in sina kosläpp för allmänheten efter hot från aktivister.

 • Avsnitt 68
  Nyheter, Underhållning, S1:A68

  Tre deltagare inför den kommande säsongen av Så mycket bättre avslöjas. Politiska kommentatorn Helena Gissen diskuterar vem som är vårbudgetens vinnare och förlorare. Dessutom gästar entreprenören och numera realitystjärnan Laila Bagge studion.

 • Avsnitt 69
  Nyheter, Underhållning, S1:A69

  Senaste nytt om gripandet av Julian Assange i London. Hon hjälper människor att dö - Anna Brolin möter en dödsdoula. Nyamko Sabuni (L) berättar om varför hon vill leda Liberalerna. Dessutom är rocksångaren Mikael Rickfors på plats i studion.

 • Avsnitt 70
  Nyheter, Underhållning, S1:A70

  Åtal väcks mot tre poliser efter dödsskjutningen av Eric Torell. Efter fem laddar upp inför den sista säsongen av Game of Thrones som sänds på C More och artisten Nano är på plats i studion för att prata om flytten, kriminaliteten och musiken.

 • Avsnitt 71
  Nyheter, Underhållning, S1:A71

  Olof Lundh är på plats i studion för att prata om Hillsborough-katastrofen som ägde rum för 30 år sedan. Dessutom diskuterar Efter fem Greta Thunbergs kommande möte med påven Franciskus, Game of Thrones-premiären och att sockerkickar är en myt.

 • Avsnitt 72
  Nyheter, Underhållning, S1:A72

  Notre-Dame i lågor - historiker på plats i studion för att kommentera den förödande händelsen. Ny forskning visar att skägg innehåller fler bakterier än hundpäls. Dessutom gästar den folkkära artisten Timo Räisänen.

 • Avsnitt 73
  Nyheter, Underhållning, S1:A73

  Premiärminister Édouard Philippe utlyser en internationell tävling för att återskapa Notre-Dames fallna spira. Greta Thunberg möter Påven. Viktor Frisk pratar om psykisk ohälsa bland män som blir allt vanligare och Anders Bagge är på plats i studion.

 • Avsnitt 74
  Nyheter, Underhållning, S1:A74

  Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

 • Avsnitt 75
  Nyheter, Underhållning, S1:A75

  Det är långfredagen och sångerskan Sylvia Vrethammar gästar Anna i studion. Edward Blom berättar om vad som kännetecknar det traditionella påskbordet och Efter fem bjuder på streamingtips att avnjuta under påskhelgen.

 • Avsnitt 76
  Nyheter, Underhållning, S1:A76

  Dödssiffran stiger efter de fruktansvärda attackerna i Sri Lanka. Emma Frans diskuterar vetenskapsrapporter där det blivit fel och fotomodellen Victoria Silvstedt är på plats i studion.

 • Avsnitt 77
  Nyheter, Underhållning, S1:A77

  Efter fem rapporterar direkt från den stora skogsbranden i Gislaved. Peter Jihde gästar Tilde i studion och vegetarisk kost i skolor diskuteras. Dessutom är utbildningsminister Anna Ekström (S) på plats.

 • Avsnitt 78
  Nyheter, Underhållning, S1:A78

  Så kartläggs du av din mobil - här kommer tipsen på hur du säkerhetsrensar din mobil. Hemlösa pensionärer diskuteras och hur det just nu råder akut brist på ledarhundar. Dessutom berättar John Lundvik hur han förbereder sig inför Eurovision.

 • Avsnitt 79
  Nyheter, Underhållning, S1:A79

  Allt fler slutar med plastkassar men frågan är, kan vi sluta helt? Jimmie Åkesson riktar kritik mot Greta Thunberg. Komikern Kodjo Akolor gästar studion, dessutom diskuteras Vladimir Putins möte med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un.

 • Avsnitt 80
  Nyheter, Underhållning, S1:A80

  SAS i stor strejk - Efter fem ger oss senaste nytt. Debatt i studion väntar mellan Liberalerna och Vänsterpartiet. Felix Herngren är på plats, dessutom gästar skådespelaren Hanna Ardéhn som just nu är aktuell med Störst av allt.

 • Avsnitt 81
  Nyheter, Underhållning, S1:A81

  Tilde möter Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg för att prata om framtiden. Ökad brandrisk och ny friluftstrend som skräpar ner naturen står även på agendan. Vi pratar dessutom med Mattias Falck som tagit ett historiskt VM-silver i bordtennis.

 • Avsnitt 82
  Nyheter, Underhållning, S1:A82

  FN larmar - antibiotikaresistens kan skörda miljontals liv. Efter fem följer valborgsfirandet live från Uppsala och Kungens födelsedag uppmärksammas. Dessutom gästar den folkkära artisten Måns Zelmerlöw studion och pratar om livet i London.

 • Avsnitt 83
  Nyheter, Underhållning, S1:A83

  Sveriges cheerleadinglag gästar studion och berättar om den fantastiska VM-segern i Florida. Efter fem är på plats på Cirkus inför kvällens UNICEF-gala. Komikern Mårten Andersson är på besök och berättar om ensamheten och tiden som varit.

 • Avsnitt 84
  Nyheter, Underhållning, S1:A84

  Supertrion gör comeback i Stockholm - senaste nytt om Swedish House Mafias återförening. Den fortsatta SAS-strejken diskuteras samt Julian Assanges domstolsstrid. Gladys del Pilar gästar studion och berättar bland annat om nya huvudrollen.

 • Avsnitt 85
  Nyheter, Underhållning, S1:A85

  Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

 • Avsnitt 86
  Nyheter, Underhållning, S1:A86

  Ny skolranking visar på stora skillnader - här finns landets bästa skolor. Svensk handel, inkontinens och oroligheter på Gazaremsan uppmärksammas. Dessutom gästar Anna Kinberg Batra studion för att prata om sitt nya liv.

 • Avsnitt 87
  Nyheter, Underhållning, S1:A87

  Grönt ljus för fortsatta böneutrop och MET-galan står på agendan. EU-barometern ger oss senaste nytt inför EU-valet. Dessutom gästar landslagshjälten Magnus Hedman studion och berättar bland annat om kampen med sig själv.

 • Avsnitt 88
  Nyheter, Underhållning, S1:A88

  Vi får ta del av de första bilderna på Prins Harry och Meghans nyfödde son. Hästen Akilles gästar studion efter att ha blivit nominerad till årets vårddjur. Dessutom hyllas Sveriges äldsta influencer, Dagny, som idag fyller 107 år.

 • Avsnitt 89
  Nyheter, Underhållning, S1:A89

  Problematiken kring att barn rånar barn växer. Komikern Mikael Tornving gästar Anna i studion för att prata om sin nya utmaning. Dessutom får vi får ta del av en debatt mellan Centerpartiet och Kristdemokraterna live i studion.

 • Avsnitt 90
  Nyheter, Underhållning, S1:A90

  Eurovision närmar sig - så stora är Sveriges chanser. Sångaren Joacim Cans gästar studion för att prata om karriären och vi får tips på vad man ska tänka på när man köper bostadsrätt. Dessutom berättar Greenpeace varför de klottrade vid riksdagen.

 • Avsnitt 91
  Nyheter, Underhållning, S1:A91

  Prins Carl Philip fyller 40 år och det firas i studion. Karlskrona vill ta bort dygnspass för vårdare, och opinionsbildare får allt mer hot. Dessutom gästar sångaren Peter Jöback studion för att prata om framtiden.

 • Avsnitt 92
  Nyheter, Underhållning, S1:A92

  Det råder brist på spermiedonatorer i landet. Tre tidigare Knutbypastorer åtalas för misshandel och sexuellt utnyttjande. Efter fem sänder live från Filmfestivalen i Cannes. Dessutom gästar skådespelaren Peter Settman studion.

 • Avsnitt 93
  Nyheter, Underhållning, S1:A93

  På agendan står det franska bensinupproret som nu nått Sverige. Dessutom diskuteras delstaten Alabama som har röstat ja till abortförbud. Studion gästas även av Björn Ranelid som bland annat berättar om hur han viger bröllopspar i Slussen.

 • Avsnitt 94
  Nyheter, Underhållning, S1:A94

  Rekordmånga blir ormbitna - Efter fem listar hur du bäst skyddar dig från huggormarna. Zlatans liv blir till film och fotbollsstjärnan Nilla Fischer gästar studion. Vi tar även tempen på John Lundvik inför kvällens semifinal i Eurovision.

 • Avsnitt 95
  Nyheter, Underhållning, S1:A95

  Anna Ekström (S) och Jan Björklund (L) möter Lärarmarschens initiativtagare Alexander Skytte live i studion. Misstroendeförklaring riktas mot Annika Strandhäll och avgångskraven blir allt fler. Dessutom diskuteras John Lundviks chanser i Eurovision.

 • Avsnitt 96
  Nyheter, Underhållning, S1:A96

  Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

 • Avsnitt 97
  Nyheter, Underhållning, S1:A97

  Det är återigen dags för partiledardebatt inför EU-valet i Efter fem-studion. På plats har vi Stefan Löfven (S), Annie Lööf (C) och Jonas Sjöstedt (V) som bland annat ska diskutera socialt ansvar, migration och brexit.

 • Avsnitt 98
  Nyheter, Underhållning, S1:A98

  Det dags för den sista partiledardebatten i Efter fem-studion och Jimmie Åkesson (SD), Ebba Busch Thor (KD) och Jan Björklund (L) är på plats. Ämnen som diskuteras är flyktingfördelning, förbud mot engångsplast, flygskatt och EU:s inflytande.

 • Avsnitt 99
  Nyheter, Underhållning, S1:A99

  Patrik Sjöberg berättar om sin kamp mot barnövergrepp. Katarina Frostenson bryter tystnaden med ny bok. Daniel stals från BB för adoption. Dessutom diskuteras domen mot de två föräldrar som endast serverat vegansk mat till sin 1,5 år gamla dotter.

 • Avsnitt 100
  Nyheter, Underhållning, S1:A100

  Storbritanniens premiärminister Theresa May avgår. Robert Gustafsson gästar Anna i studion och pratar om hur det är att äntligen känna sig trygg. Dessutom möter vi Simon som arbetar med att sätta dit sexköpare.

 • Avsnitt 101
  Nyheter, Underhållning, S1:A101

  EU-valet 2019 står på agendan. Hur blir livet för våra nya EU-parlamentariker och vilka är egentligen valets vinnare och förlorare? Finlands VM-bragd - världsmästare i ishockey. Skådespelaren Dragomir Mrsic tar dessutom plats i studion.

 • Avsnitt 102
  Nyheter, Underhållning, S1:A102

  Vem blir Jan Björklunds efterträdare? Panelen analyserar vem som kommer ta över Liberalerna. Ny UFO-spaning av amerikanska stridspiloter diskuteras. Dessutom gästar Ann Westin, komikern som gick från undersköterska till stand-up drottning.

 • Avsnitt 103
  Nyheter, Underhållning, S1:A103

  Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

 • Avsnitt 104
  Nyheter, Underhållning, S1:A104

  Konflikten mellan Saudiarabien och Iran trappas upp - Terese Christiansson rapporterar om krismötet i Mecka. Jonas Jerebko blir historisk - förste svensk att spela NBA-final. Anna möter Lisa Miskovsky som berättar om skilsmässan och den nya plattan.

 • Avsnitt 105
  Nyheter, Underhållning, S1:A105

  Efter fem känner tempen på deltagarna inför finalen i Let's dance 2019. Fotbollslegendaren Pia Sundhage gästar studion och berättar om sin roll som studioexpert under fotbolls-VM. Dessutom laddas det upp inför Stockholm marathon med Frida Nordstrand.

 • Avsnitt 106
  Nyheter, Underhållning, S1:A106

  Hemlig militärorganisation påverkar beslut i NATO och barn hölls isolerade av sina föräldrar under flera år i Ystad. Emma Frans är på plats för att prata om epidemier. Dessutom får Tilde besök av Stina Wollter i studion.

 • Avsnitt 107
  Nyheter, Underhållning, S1:A107

  Det närmar sig val i Danmark och Greta Thunberg gör klimatet till den hetaste valfrågan. Allt fler omkommer på Mount Everest. Tilde möter Martina som födde sin son Leo i badrummet och simstjärnan Therese Alshammar gästar studion.

 • Avsnitt 108
  Nyheter, Underhållning, S1:A108

  Svenska kronan rasar - så mycket dyrare blir solsemestern. Landslaget är på plats i Frankrike och det närmar sig avspark i Fotbolls-VM 2019. Protesterna mot Donald Trump fortsätter i London och sportjournalisten Lasse Granqvist gästar studion.

 • Avsnitt 109
  Nyheter, Underhållning, S1:A109

  Solen skiner och det är Sveriges nationaldag. Sweden Rock är igång och Efter fem rapporterar direkt ifrån festivalområdet. Andres Lokko recenserar Aviciis nya album och Dogge Doggelito släpper ny skiva med Lill Babs som gästartist.

 • Avsnitt 110
  Nyheter, Underhållning, S1:A110

  Senaste nytt om den kraftiga explosionen vid ett flerfamiljshus i Linköping. Theresa May avgår - vem blir hennes efterträdare? Agneta Sjödin uppdaterar oss om stormen som stoppar inspelningen av Fångarna på fortet och Johan Rabaeus gästar studion.

 • Avsnitt 111
  Nyheter, Underhållning, S1:A111

  Man skjuten av polis - senaste nytt om skottlossningen på Malmö Central. Rolf Porseryd diskuterar protesterna i Hongkong och det laddas upp inför kvällens kvalmatch mot Spanien. Dessutom gästar renoveringsproffset Ernst Kirchsteiger studion.

 • Avsnitt 112
  Nyheter, Underhållning, S1:A112

  Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

 • Avsnitt 113
  Nyheter, Underhållning, S1:A113

  Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

 • Avsnitt 114
  Nyheter, Underhållning, S1:A114

  Årets sommarvärdar presenteras. Sångerskan Kikki Danielsson gästar studion och berättar om sin nya singel. Dessutom sänder Efter fem-redaktionen live från Järvaveckan där bland annat kriminalitet i förorter står på agendan.

 • Avsnitt 115
  Nyheter, Underhållning, S1:A115

  Tilde, Axel och Henrik bjuder på höjdpunkter från den gångna säsongen. Eric Saade är på plats och berättar om nya plattan. Dessutom får vi tips på drinkar inför sommaren och så laddar vi upp inför Sveriges match mot Thailand.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer