Upphovsland: Sverige
1. Svartvinbärsmoussetårta
Avsnitt 1 - Svartvinbärsmoussetårta, Säsong 1
I denna serie med Cecilia Hagerling Larsson, känd bakbloggare och kokboksförfattare får ni följa med hem till hennes kök där hon lagar utsökta bakverk, vackra tårtor och desserter.
2. Pekanpaj med kolagrädde
Avsnitt 2 - Pekanpaj med kolagrädde, Säsong 1
Cecilia bakar en riktig publikfavorit- pekanpaj. Vi lär oss hur man gör det perfekta knapriga pajskalet, och får se hur man gör en riktigt god kolafyllning med pekannötter. Cecilia toppar den goda pajen med en uppvispad kolasmetana och hallon.
3. Pistagekräm på olika sätt
Avsnitt 3 - Pistagekräm på olika sätt, Säsong 1
Cecilia visar oss hur man gör en pistagekräm som kan användas till flera olika bakverk, och idag smaksätter hon sin glass-smet med den lena krämen. Hon lär oss tekniker så att alla kan göra glass hemma!
4. Friterade munkar
Avsnitt 4 - Friterade munkar, Säsong 1
Cecilia lär oss hur man gör hemlagade friterade munkar, fyllda med en silkeslen karamelliserad kardemummakräm och syrlig hallonsylt. Cecilia ger sina bästa tips när du friterar hemma och hur du får till detta delikata bakverk på bästa sätt.
5. Choklad och kolatårta
Avsnitt 5 - Choklad och kolatårta, Säsong 1
Cecilia gör en riktig chokladbomb. Basen är en chokladig browniebotten, som toppas med knaprig seg hasselnötskola, och i avsnittet får du även se hur man gör den godaste mjuka chokladganachen.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback