Upphovsland: Sverige
1. Mustig fiskgryta
Avsnitt 1 - Mustig fiskgryta, Säsong 3
Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.
2. Auberginelasagne
Avsnitt 2 - Auberginelasagne, Säsong 3
Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.
3. Lammlägg med Couscous
Avsnitt 3 - Lammlägg med Couscous, Säsong 3
Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.
4. Het apelsinsallad med friterad fetaost
Avsnitt 4 - Het apelsinsallad med friterad fetaost, Säsong 3
I dagens avsnitt får vi inspiration till en riktigt god sallad. Basen är quinoa och saftiga apelsiner smaksatta med apelsinblomvatten och harissa. Markiz toppar salladen med friterad fetaost med smak av kanel, granatäpple och rostade mandlar.
5. Brunch med en twist
Avsnitt 5 - Brunch med en twist, Säsong 3
Markiz lär oss att laga en krämig rispudding med pistasch och granatäpple, varm olivsallad med valnötter, mannagrynsbröd som tillagas i en stekpanna, och till detta underbart goda stekta ägg som toppas med hemgjord chiliolja och ras el hanout.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback