vidare till tv.nu
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner

MusikNyheter

Nyhetsmorgon

Sverige

Tor 09 dec 05:45 - 10:00TV4
De har jobbat med att avkoda Astrid Lindgrens hemliga krumelunser. Marcus Oscarsson går igenom veckans ministerkäbbel. Ronny Svensson recenserar nya film- och tv-premiärer. Vinnaren av Hela Sverige bakar 2021 gästar Nyhetsmorgon.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Musik, Nyheter, S2:A1

  Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Musik, Nyheter, S2:A2

  Vi undersöker otryggheten bland unga där brottslighet och bristande självförtroende är två vanliga orsaker. Juristen Dona Hariri berättar om juridiskt skydd vid skönhetsoperationer, vad gäller egentligen? Skådespelarna från Zlatan-filmen gästar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Musik, Nyheter, S2:A3

  Vi värmer upp inför årets första partiledardebatt och får veta mer om vilka frågor som kommer dominera. Psykologen ger tips om hur man identifierar ett beroende. Vi träffar Nora Rios som berättar om sin tokiga audition till nya serien Heartbeats.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Musik, Nyheter, S2:A4

  Marcus Oscarsson bjuder på de största snackisarna från partiledardebatten. Marcus Noterius sänder direkt från snökaoset Norrland. Vi går igenom de bästa och sämsta yogamattorna tillsammans med Råd och rön. Wanda tipsar om veckans filmer och serier.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Musik, Nyheter, S2:A5

  Smittar skenar över världen och vi reder ut vad som händer med flockimmuniteten. Talangjuryn gästar och berättar allt om den nya säsongen. Dessutom visar de sina egna dolda talanger. Kocken lagar värmande kycklingsoppa, perfekt i förkylningstider.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Musik, Nyheter, S2:A6

  Nu kan din katt bli frimärke och därför får vi naturfotografens tips på hur man bäst fotograferar sin katt. Vi pratar sex och religion med Kenxo som är programledare i ny podd om sex och fördomar. Motivationsexperten hjälper oss hålla nyårslöftena.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Musik, Nyheter, S2:A7

  Experten berättar: Det här vet vi om att vaccinera yngre och barn. Doktor Mikael går igenom de vanligaste anledningarna till klåda och hur man behandlar den. Josef Fares om vägen från regissör till att bli prisvinnande inom TV-spelbranschen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Musik, Nyheter, S2:A8

  Intresset för personliga registreringsskyltar ökar. Vi går igenom vilka ansökningar som fått avslag och vad man inte får skriva på sin registreringsskylt. Maxida Märak gästar och berättar om sitt samiska arv och vänskaperna i Så mycket bättre.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Musik, Nyheter, S2:A9

  Hur påverkas hjärnan av covid-19? Vi lär oss mer om sjukdomen. Så ofta ska du byta lösenord för att hålla dig trygg online. Hundcoachen Fredrik Steen ger sina bästa råd till dig som ska utöka familjen med en liten voffsing.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer