vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Public affairs

Kronofogden knackar på

7.3IMDb2016 • Storbritannien • Säsong 4, Avsnitt 15

Mån 02 aug 19:00 - 20:00 • reprisTV12
Dal och Dael åker till sydöstra London för att driva in en skuld från en man som är skyldig sin före detta flickvän pengar och situationen eskalerar när den nuvarande flickvännen väljer att lägga sig i. Stewart och Vic är i Manchester, där en verkstad inte har betalat en hantverkare enligt överenskommelse.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 4
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Public affairs, S4:A1

  En ensamstående mamma barrikaderar sig i sitt hus när Stewart och Iain dyker upp för att samla in en skuld. Samtidigt som de försöker ta sig in i huset dyker hennes pojkvän upp och är väldigt hotfull. En gäldenär hamnar i en svår situation på grund av sin före detta flickvän.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Public affairs, S4:A2

  Stewarts och Elmores bil blir nästan rammad av en aggressiv gäldenär som vägrar bekräfta sin identitet. Paul och Steve besöker ett Formel 1-stall vars skuld verkar vara mycket större än de först trodde.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Public affairs, S4:A3

  Stewart och Iain hamnar i en het situation när en gäldenär, som hotar med att bränna upp hyreslägenheten, de vräks ur. Brian och Del tvingas ta till oortodoxa metoder när de får svårt att hitta en man som är skyldig en uthyrare en del pengar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Public affairs, S4:A4

  En väldigt sårbar hyresgäst barrikaderar sig i sin lägenhet. Paul och Ben tvingas ringa polisen efter en hel tirad av förödmjukelser. Brian och Del åker till Northamptonshire för att besöka ett taxibolag som inte har följt den upprättade avbetalningsplanen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Public affairs, S4:A5

  Steve och Ben ställs inför ett av de mest tragiska återtagandena någonsin när de besöker en kvinna som elförsörjer hela sin lägenhet med hjälp av ett elluttag i trappen. Stewart och Vic hamnar i en konfrontation med en gäldenär som påstår att han kan lagen bättre än någon annan.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Public affairs, S4:A6

  En rumänsk kvinna är skyldig flertalet månadshyror och vägrar lämna sin lägenhet. Brian och Delroy tvingas göra det lilla extra för att identifiera en gäldenär som är skyldig en stor summa pengar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Public affairs, S4:A7

  Paul och Steve hamnar i en konflikt mellan en hyresvärd och en hyresgäst. Brian och Delroy åker till Worthing för att ta itu med en webbdesigner som påstår sig vara inkapabel till att betala sin skuld, men ställs snabbt mot väggen när Del får syn på något värdefullt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Public affairs, S4:A8

  Paul och Steve hamnar mitt i ett familjedrama under en vräkning. Stuart och Vic åker till din walesiska gränsen för driva in en skuld av en rörmokare som försöker lura dem.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Public affairs, S4:A10

  Brian och Del tvingas bli kreativa när en gäldenär påstår att han inte har råd att betala av sin skuld. Steve och Paul hamnar i en dispyt mellan en hyresvärd och en hyresgäst. Brian och Del försöker att hjälpa en kvinna som har blivit ekonomiskt ruinerad av sin skilsmässa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Public affairs, S4:A11

  Paul och Steve åker till östra London och ställs inför en hjärtekrossande vräkning av en man som bor i den minsta enrumslägenheten kronofogdarna har sett. Del och Brian besöker ett hotell som inte har betalat en cateringfirma i tid.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Public affairs, S4:A12

  En frisörsalongsägare blir förvånad när Stewart och Elmor dyker upp för att samla in obetalda hyror. Saker och ting går över styr när det visar sig att salongsägaren och hyresvärden har en långt gången dispyt. Stewart och Vic åker till en konkurshotad datoraffär.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Dokumentär, Public affairs, S4:A13

  Brian och Del tar morgonfärjan till Isle of Wight för att plocka in en skuld till en fastighetsbyrå. När allt verkar vara löst dyker gäldenärens hustru upp och försvårar situationen. En kvinna vägrar bekräfta sin identitet för kronofogdarna men ångrar sig snabbt när Stewart beslutar sig för att t...

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Dokumentär, Public affairs, S4:A14

  Far och son Anglin tvingas gå igenom en hel del pappersarbete för att kunna syna restaurangägares lögn. Del och Dael hamnar i en frustrerande förhandling med en bilåterförsäljare som påstår sig vara oskyldig. Paul och Steve ställs inför ytterligare ett vräkningsfall.

 • Avsnitt 15
  Dokumentär, Public affairs, S4:A15

  Dal och Dael åker till sydöstra London för att driva in en skuld från en man som är skyldig sin före detta flickvän pengar och situationen eskalerar när den nuvarande flickvännen väljer att lägga sig i. Stewart och Vic är i Manchester, där en verkstad inte har betalat en hantverkare enligt överen...

 • Avsnitt 16
  Dokumentär, Public affairs, S4:A16

  En hyresgäst skyller sina skulder på en tvivelaktig hyresvärd och blir ursinnig på Stewart och Elmor. Paul och Steve tvingas ta till drastiska åtgärder när de hamnar mitt i ett skilsmässodrama, där en affärsman är skyldig sin före detta fru en hel del pengar.

 • Avsnitt 17
  Dokumentär, Public affairs, S4:A17

  Stewart och Iain jagar en byggare som inte har tillfredsställt en kunds behov. De åker även till norra Wales, där en bonde är skyldig en leverantör pengar. Del och Brian hamnar i ett bisarrt dödläge när en dotter försöker köpa sin skuldsatte far lite tid.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18
  Dokumentär, Public affairs, S4:A18

  Kronofogdarna Del och Dael Anglin är I södra London för att se till att en skuld betalas till ett lagringsföretag. I Worcestershire tvingas Gareth Short och Craig Vernall ta till andra medel när en gäldenär förnekar sin skuld.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19
  Dokumentär, Public affairs, S4:A19

  Steve Pinner och Phil Short beger sig till västra London för, vad som kommer att bli, deras mest förbluffande vräkning någonsin. Gareth och Craig åker till Wales, där en gäldenär inte har betalat för sin hunds undersökning hos veterinären.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20
  Dokumentär, Public affairs, S4:A20

  Paul Bohill och Ben Pinner tvingas ta till extrema medel när en gäldenär låser in sig I sin lägenhet. Delroy Anglin och Brian O'Shaughnessy hamnar I en het dispyt mellan en verkstad och en missnöjd kund - som stammer dem på en hel del.

  TV4 Play
 • Avsnitt 21
  Dokumentär, Public affairs, S4:A21

  Ett gäng husockupanter har barrikaderat sig i ett nedlagt daghem. Efter att ha brytit sig in genom grindarna, förstår Paul, Steve och Ben att det här kommer att bli en av de tuffaste vräkningarna någonsin. Gareth och Craig misstänker att en gäldenär ljuger om sin identitet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22
  Dokumentär, Public affairs, S4:A22

  I Manchester vägrar en man att avslöja sin identitet. När kronofogdarna Stewart och Elmor beslagtar en bil i hans namn, väljer den misstänkte gäldenärens fru att ta saken i sina händer. Del och Brian får nästan sin skåpbil rammad av en rasande debitor.

  TV4 Play
 • Avsnitt 23
  Dokumentär, Public affairs, S4:A23

  Del och Dael hamnar i en het sammandrabbning med en gäldenärs far, som mordhotar kronofogdarna över en bilavgift. Stewart och Vic har fått i uppdrag att driva en obetald skolavgift, något som får en hel familj att rasa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 24
  Dokumentär, Public affairs, S4:A24

  Stewart och Elmor tar sig an ett gammalt fall och beger sig till en mobilaffär i Cheshire. I sitt andra försök att driva in en obetald skuld, lastar kronofogdarna med sig telefoner, datorer och surfplattor som uppgår till dess värde. Situationen spårar ur när en av delägarna försöker stoppa dem f...

  TV4 Play
 • Avsnitt 25 - Special
  Dokumentär, Public affairs, S4:A25

  In an episode full of surprises, Paul and Steve hear a story that stops them in their tracks, Stewart and Elmore face a moral dilemma and a dangerous discovery leads Paul and Steve to call the police.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Public affairs, S4:A9

  En förbannad son påstår att han inte känner sin mor, samtidigt som hennes make påstår att hon har flytttat ut. Brian och Delroy hamnar i en knivig situation när en gäldenär utger sig för att vara någon annan.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer