vidare till tv.nu
ANNONS
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

DokumentärDramadokumentär

Flyttdagböcker

FinlandSäsong 2, Avsnitt 6

SVT2 • I lördags 13:30 - 14:00
En månad efter att de blev sambor gör coronapandemin att Henri får börja arbeta hemma och det sätter hans och Hannas förhållande under press. Pandemin har också påverkat Lassis arbetssituation, när alla hans gig har blivit inställda.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A1

  Viivi och Jukka har varit ett par i två år. Nu har de bestämt sig för att flytta ihop. Lassi och Kati har bott ihop ett tag, men nu väntar de tillökning och ska flytta till lite större.

 • Avsnitt 2 - Jag skäms aldrig över dig!
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A2

  Äntligen är dagen inne när Oona och Santeri ska flytta ihop. Santeri är förväntansfull, men också lite orolig för om de ska komma överens om hur hushållsarbetet ska fördelas.

 • Avsnitt 3 - Tjata inte!
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A3

  Det är Hannas och Henris flyttdag och känslorna är på helspänn. Kati och Lassi är inflyttade sedan en månad. Idag ska de gå på sista ultraljudsundersökningen innan födseln. För Viivi och Jukka återstår en månad innan flytten. Samtidigt gör den världsomspännande coronapandemin att parens vardag i ...

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A4

  Jukka kommer inte få permission från lumpen för att vara med under flytten, så mycket ansvar kommer att hamna på Viivi. Hanna och Henri har möbleringsproblem i sin nya lägenhet. Samtidigt fortsätter coronapandemin att lamslå stora delar av samhället.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A5

  Viivin ja Jukan tunnelmat synkkenevät entisestään, kun Jukka joutuu kuukaudeksi armeijaan kiinni. Lassi ja Kati suunnittelevat raskauden julkistamista somessa. Santeri kertoo suuresta surustaan.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A6

  En månad efter att de blev sambor gör coronapandemin att Henri får börja arbeta hemma och det sätter hans och Hannas förhållande under press. Pandemin har också påverkat Lassis arbetssituation, när alla hans gig har blivit inställda.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A7

  Viivis och Jukkas flyttdag är inne och eftersom Jukka inte kan vara med har Viivis kompisar lovat att hjäpa till. Oona och Santeri har gått upp i vikt sedan de blev sambor. Nu har de beslutat sig för att börja motionera.

 • Avsnitt 8 - Så här rädd har jag aldrig varit tidigare
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A8

  Kati är kvar på sjukhuset och Lassi är mer eller mindre lamslagen av oro. Jukka får äntligen ledigt från militärtjänstgöringen och kan för första gången uppleva sitt nya hem tillsammans med Viivi. Hanna och Henri diskuterar meningsklijaktigheter.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A9

  Viivi saa odotetun puhelun Puolustusvoimilta. Lassi ja Kati jatkavat varovasti yhteiseloaan ja valmistautuvat tulevaan. Hanna ja Henri lähtevät rentouttavalle kesälomareissulle, mutta kinastelut jatkuvat.

 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A10

  Parien seuranta päättyy. Lassin ja Katin arki muuttuu lopullisesti. Oonalle ja Santerille kääntyy elämässä uusi sivu. Viivi astelee tuntemattomaan.

 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Dramadokumentär, S2:A11

  Näemme, mitä pareille on tapahtunut puoli vuotta ohjelman kuvausten jälkeen. Ilmassa on paljon onnea ja iloa, mutta myös huolia.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer