Upphovsland: Singapore
1. Filippinerna
Avsnitt 1 - Filippinerna, Säsong 1
Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 1
Matbloggaren Aun Koh söker efter Asiens kulinariska arv, hundraåriga rätter som kräver tid och tålamod.
3. Indien
Avsnitt 3 - Indien, Säsong 1
Aun Koh anländer till Jodhpur, Indien för en köttgryta som kallas Kachar Maans. Denna rätt brukade tillagas i djungeln med viltkött som jagats på kungliga expeditioner.
4. Singapore
Avsnitt 4 - Singapore, Säsong 1
Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 1
Matbloggaren Aun Koh söker efter Asiens kulinariska arv, hundraåriga rätter som kräver tid och tålamod.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 1
Kinas lärda sägs äta bättre än kejsaren; för att söka förfining i maten skapar de rätter som Henans Zu An Smoked Mandarin Fish.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 1
Matbloggaren Aun Koh söker efter Asiens kulinariska arv, hundraåriga rätter som kräver tid och tålamod.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 1
Matbloggaren Aun Koh söker efter Asiens kulinariska arv, hundraåriga rätter som kräver tid och tålamod.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback