vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

En plats i solen

...

Storbritannien
RealityResorTrädgård
TV4 • I torsdags 03:00 - 04:00
0
0

Angela och Steve möttes för första gången när de var fem år gamla. I tonåren blev de ett par och sedan dess har kärleken blomstrat. Paret har länge dröm om ett semesterboende på Lanzarote och efter många om och men ska den drömmen nu få förverkligas.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 14
 • Säsong 12
 • Säsong 13
 • Säsong 14
Säsong 14
 • Avsnitt 17 - White Villages of Axarquia
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A17

  Jean Johansson hjälper Lorraine och Jon som vill hitta ett avkopplande semesterboende i Spanien. Paret har siktat in sig på den vackra bergsbyn Axaquia och Jean har fem alternativ att visa dem. Kommer det att bli kärlek vid första ögonkastet?

  TV4 Play
 • Avsnitt 27 - Northern Costa Almeria
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A27

  Penny och Jon, båda snart pensionerade poliser, vill hitta ett semesterboende. En stor trädgård, gemensam pool och närhet till golfbanan är några av kraven. Ben Hillman visar dem en rad alternativ med förhoppning om att pricka rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 29 - Southern Tenerife
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A29

  Rörmokaren Richard och kompositören Chris vill hitta ett gemensamt boende på södra Teneriffa, som blivit deras favoritresmål. Ben Hillman har fem fina alternativ att visa dem, men frågan är om något av dem kommer att vara rätt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 51 - Lazio
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A51

  Sandy och Andy söker efter ett rymligt semesterboende för dem själva och deras stora familj. Drömplatsen är italienska Lazio, vackert beläget bland berg och sjöar. Danni Menzies tar sig till Italien för att ta med paret på en rad visningar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 52 - Paphos
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A52

  Sue och Petes dröm är att starta ett nytt liv på Cypern tillsammans med femmånadersvalpen Billy. Valet av plats är Paphos på öns västra sida. Jasmine Harman tror sig ha hittat fem fastigheter som kan vara perfekta för familjen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 53 - Lazio Coast
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A53

  Fotbollsälskarna Catherine och Martin har bestämt sig för att uppfylla sin livslånga dröm om ett semesterboende i Italien. De vill ha två sovrum med närhet till havet och Scarlette Douglas gör sitt yttersta för att hitta en perfekt match.

  TV4 Play
 • Avsnitt 54 - Alvor
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A54

  Yvonne och Graham, äkta makar sedan 46 år, förälskade sig i Portugal när de besökte sin dotter som bor i den charmiga kuststaden Alvor. Ben Hillman hjälper dem att hitta det perfekta semesterboendet med närhet till hamnen och stranden.

  TV4 Play
 • Avsnitt 55 - Silver Coast
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A55

  Danni Menzies är på Portugals "Silver Coast" med jazzsångerskan Brannie och musikern Paul. De vill hitta ett härligt boende så nära den kulturella staden Coimbra som möjligt. Med fem fantastiska boenden att visa hoppas Danni på att hitta rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 56 - Lecce
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A56

  Jo och Neil är i startgroparna för sitt nästa stora äventyr, en utomlandsflytt! Italienska Lecce är platsen de vill tillbringa sina dagar på. Närhet till stranden och plats för familjen att hälsa på är två krav. Jasmine Harman tar sig an utmaningen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 57 - Inland Silver Coast
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A57

  Andy friade till makan Gilly i Portugal för 26 år sedan och nu har de bestämt att landet är platsen de vill tillbringa pensioneringen i. De vill ha en fastighet med fyra sovrum, trädgård och pool. Ben visar dem fem fantastiska förslag.

  TV4 Play
 • Avsnitt 58 - Northern Tuscany
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A58

  Sara Damergi är på den vackra toscanska landsbygden för att hjälpa nyförlovade Ray och Ali att hitta sitt nya semesterboende. De vill spendera dagarna med cykling, promenader och goda italienska måltider. Kan Sara hitta rätt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 59 - South Silver Coast
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A59

  Myra och Eric från Glasgow har semestrat i Portugal i 20 år och ingen plats har tilltalat dem mer än den södra silverkusten. Deras dröm är att tillbringa pensioneringen i solen med vänner och familj på besök. Ben Hillman hjälper dem att hitta rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 60 - Inland Abruzzo
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A60

  Sue och Jane blev vänner under en resa till Abruzzo för ett år sedan och nu vill Sue hitta ett eget semesterboende i staden. Tre sovrum och en trädgård är några av hennes önskemål. Laura Hamilton tar sig an utmaningen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 61 - White Villages of Axarquia
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A61

  Efter 30 år i Manchester har nypensionerade Clover och Mark bestämt sig för att flyttlasset ska gå till Spanien. Danni Menziez gör sitt bästa för att hitta deras drömfastighet där det finns gott om plats för de äldre barnen att hälsa på.

  TV4 Play
 • Avsnitt 62
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A62

  Ben Hillman är i portugisiska Algarve, där han hjälper Steph och Ian att hitta deras drömsemesterboende. Ett av kraven är att fastigheten ska ha pool och kunna ta emot besök från de fyra barnbarnen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 63 - Western Cyprus
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A63

  Rick och Inge är exalterade över att flytta ner till Cypern och tar hjälp av Jean Johansson för att hitta rätt fastighet. De är ute efter en fristående villa med mycket utrymme och självklart plats för Ricks "man cave".

  TV4 Play
 • Avsnitt 64 - Umbria
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A64

  Sara Umbergi hjälper Beverly och hennes mamma Margaret att hitta ett semesterboende på den vackra italienska landsbygden, i Umbria. De vill ha ett lantligt hus med trädgård och Sara har fem fina förslag att visa dem.

  TV4 Play
 • Avsnitt 65 - Tarragona
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A65

  Karen och Peter från Liverpool är ivriga att hitta sitt drömsemesterboende i vackra Tarragona. Ett önskemål är plats för deras planerade yogaretreat. Danni Menzies gör sitt bästa för att hitta rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 66 - Albox, Almeria
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A66

  Alison och Lee från Liverpool vill göra en permanent flytt till spanska Almeria. Med sig har de fyra hundar, så ett krav är en rymlig trädgård där de kan springa fritt. Självklart ska också de sex barnen och tre barnbarnen få plats att hälsa på.

  TV4 Play
 • Avsnitt 67 - Famagusta
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A67

  Maria och Andy träffades för första gången på Cypern för 20 år sedan och gifte sig sedan på ön. Nu blir nästa steg att flytta dit permanent och till sin hjälp har de Jean Johansson. Kommer hon att hitta rätt fastighet för paret och deras katt Keo?

  TV4 Play
 • Avsnitt 68 - Paphos
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A68

  Diane och Gary letar efter ett semesterboende i cypriotiska Paphos. Fastigheten behöver vara rullstolsvänlig och ha en pool. Dessutom behöver den kunna rymma parets tre äldre barn och det nyfödda barnbarnet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 69 - Chiclana de la Frontera
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A69

  Danni Menzies träffar Derek och Jane från Lancashire som vill hitta ett härligt spanskt boende med minst fyra sovrum och pool. Danni presenterar fem förslag, men kommer något av dem att pricka helt rätt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 70 - Oliva
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A70

  Cykelfantasterna Rachel och Jon vill hitta ett eget semesterboende i Spanien, där de kan tillbringa pensionen. De vill ha en härlig trädgård och en fastighet stor nog att rymma deras fem barn, som vill hälsa på ofta.

  TV4 Play
 • Avsnitt 71 - Gandia
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A71

  Dabi och Devi är redo att säga hejdå till gråa Coydon och säga "hola" till solskenet i spanska Gandia. De letar efter ett semesterboende att tillbringa halva året i. Kommer Lee Juggurnauth att hitta den perfekta matchen?

  TV4 Play
 • Avsnitt 72 - Southern Costa Blanca
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A72

  Pam och Steve letar efter ett permanent hem i soliga Costa Blanca. De behöver en fastighet stor nog att rymma alla släktingar som vill hälsa på. Scarlette Douglas tar sig an utmaningen och hittar fem fantastiska förslag.

  TV4 Play
 • Avsnitt 73 - Casares
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A73

  Ben Hillman hjälper Gary och Jane att hitta sitt drömboende i spanska Casares. Med ett första barnbarn på väg behöver de ett hem som rymmer familjens fyra generationer. Kommer de att hitta rätt bland Bens fem förslag?

  TV4 Play
 • Avsnitt 74 - Lake Vinuela
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A74

  Fleur och Steves dröm är ett semesterboende att åka till regelbundet, både själva och med familjen. Hemma i Storbritannien bor de vid vattnet, så nu letar de efter ett hus på landsbygden med pool och utsikt över bergen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 75 - Denia
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A75

  I flera år har Alison och Brian drömt om ett semesterboende i spanska Costa Blanca. Huset behöver ha stora ytor, framförallt för parets två hundar. Kommer Danni Menzies att hitta den perfekta matchen?

  TV4 Play
 • Avsnitt 76 - Lliria
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A76

  Martin från Maidenhead har besökt Spanien regelbundet sedan tonåren. Nu när han gått i pension känner han att det är dags för ett eget semesterboende i landet. Han tar med sig sin bror Arthur som hjälp.

  TV4 Play
 • Avsnitt 77 - Charente
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A77

  Jasmine Harman beger sig till franska Charente för att hjälpa Sarah och Greg att hitta sitt drömboende där hela familjen får plats. De önskar sig ett traditionellt franskt hus med fyra sovrum, i ett lantligt område.

  TV4 Play
 • Avsnitt 78 - Costa di Antigua
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A78

  Debbie och Steve vet allt om Fuerteventura efter att ha besökt ön många gånger. Jasmine Harman tar sig an utmaningen att hitta den perfekta fastigheten till dem och presenterar fem spännande förslag.

  TV4 Play
 • Avsnitt 79 - Northern Costa Blanca
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A79

  Efter åtta år av planering är det dags för systrarna Victoria och Gail att uppfylla drömmen om att köpa ett delat semesterboende i Spanien. Danni Menzies visar dem olika förslag med hopp om att pricka helt rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 80 - Orihuela Costa
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A80

  Scarlette Douglas hjälper Mark och Caroline från Kent att hitta sin drömfastighet i spanska Orihuela Costa. De vill ha mycket plats för familjen och närhet till golfbanan. Kommer de att hitta rätt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 81 - Lanzarote
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A81

  Pensionerade Pauline och Peter har besökt Lanzarote många gånger genom åren. Nu, efter fem barn och femton barnbarn, känner de att det är dags att köpa ett eget semesterboende på ön. Kommer Jasmine Harman att hitta rätt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 82 - Inland Malaga
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A82

  Sal och Mike jobbar till vardags båda på flygplatsen i Manchester och för två år sedan blev de kära. De tar hjälp av Danni Menzies för att hitta ett härligt semesterboende på den spanska solkusten.

  TV4 Play
 • Avsnitt 83 - Gandia
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A83

  Rebecca och Carl från norra Wales vill köpa ett semesterboende i Gandia, som med tiden kan bli ett permanent hem. De vill ha närhet till stranden och en stor trädgård att odla frukt och grönsaker i.

  TV4 Play
 • Avsnitt 84 - Manilva
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A84

  Donna och Terry har jobbat ihop med sitt eget smyckesföretag i 15 år, men känner att de vill jobba mindre. Därför vill de köpa ett underbart semesterboende på den spanska solkusten. Laura Hamilton visar dem fem fina förslag.

  TV4 Play
 • Avsnitt 85 - Torrox
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A85

  Steve och Helen har rest jorden runt för att hitta den perfekta platsen för dem att köpa ett semesterboende. Valet har nu landat på spanska Torrox. Scarlette Douglas visar dem fem förslag, men kommer något att vara helt rätt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 86 - Torrevieja
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A86

  Bröderna Peter och David delar sitt boende hemma i Wolverhampton och vill nu också köpa ett gemensamt semesterboende i Spanien. Jean Johansson tar sig an utmaningen att hitta den perfekta fastigheten.

  TV4 Play
 • Avsnitt 87
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A87

  Mor och dotter Michelle och Charlotte letar efter ett härligt semesterboende på Lanzarote. Ben Hillman hjälper dem att hitta rätt genom att visa fem potentiella fastigheter i pittoreska Playa Blanca.

  TV4 Play
 • Avsnitt 88 - Viñuela
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A88

  Maria och hennes make blev förälskade i Viñuela och planerade att köpa ett semesterboende där. När hennes man tragiskt gick bort bestämde sig Maria för att ta tag i drömmen på egen hand. Med som smakråd har hon bästa kompisen Karon.

  TV4 Play
 • Avsnitt 89 - Benálmadena
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A89

  Nygifta Debbie och John vill säga hejdå till sin hektiska vardag hemma i Wales, för att flytta ner till den spanska solkusten för ett mer avslappnat liv. Med sig har de hundarna Dolly och Betty. Jean Johansson gör sitt yttersta för att hitta rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 90 - Fuerteventura
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A90

  Bob och Sammi har varit tillsammans i 14 år och vill nu hitta ett semesterboende på Fuerteventura där hela den stora familjen kan få plats. Laura Hamilton tar sig an utmaningen och försöker hitta den perfekta fastigheten för dem.

  TV4 Play
 • Avsnitt 91 - West Dordogne
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A91

  Laura Hamilton hjälper Janine och Mark från Stockport att hitta sitt nya semesterboende. Efter 20 år som gifta och två utflugna barn vill de äntligen ge sig hän för drömmen om ett andra hem i Frankrike.

  TV4 Play
 • Avsnitt 92 - Charente
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A92

  Debbie och Guy är på jakt efter ett permanent hem i charmigt franska Charente. Jasmine Harman tar sig an uppdraget och visar paret fem härliga förslag. Kommer något av dem att falla dem i smaken?

  TV4 Play
 • Avsnitt 93 - West Tenerife
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A93

  Ben Hillman beger sig till Teneriffa för att hjälpa Del och Diane att hitta den perfekta semesterbostaden att tillbringa årets kallaste månader i. De letar efter ett rymligt familjehus med pool, där barn och barnbarn får plats.

  TV4 Play
 • Avsnitt 94 - Corralejo
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A94

  Jasmine Harman befinner sig i kuststaden Corralejo på Fuerteventura för att hjälpa Marion och Tracey att hitta sitt nya semesterboende. De önskar sig havsutsikt och minst tre sovrum, så att de två vuxna döttrarna kan komma och hälsa på.

  TV4 Play
 • Avsnitt 95 - Maspalomas
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A95

  Mark och Peter har semestrat på Gran Canaria i många år och har blivit förälskade i ön. Nästa steg är nu att hitta ett härligt semesterboende att åka till med hunden Rosie. Danni Menzies har hittat fem spännande förslag att visa dem.

  TV4 Play
 • Avsnitt 96 - Mijas Pueblo
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A96

  Craig Rowe är på den spanska solkusten med Alistair och Jennifer från Milton Keynes. De besökte Mijas Pueblo för första gången för 20 år sedan och nu är det dags att ta nästa steg, genom att köpa ett semesterboende där.

  TV4 Play
 • Avsnitt 97 - Charente
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A97

  Simon och Lawrence har semestrat i franska Charente i 20 år och drömmen har alltid varit ett eget semesterboende i området. Nu ska den drömmen förhoppningsvis bli verklighet, med Jasmine Harmans hjälp.

  TV4 Play
 • Avsnitt 98 - Charente
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A98

  Sara Damergi tar sig an uppgiften att hitta det perfekta semesterboendet till Suzi och Andrew från Barnsley. De söker efter en lantlig fastighet med tre sovrum, med gångavstånd till butiker. Kommer Sara att lyckas hitta rätt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 99 - Olbia
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A99

  Sportfantasterna Katrina och Colin drömmer om ett eget semesterboende på Sardinien, en ö de har besökt regelbundet i 18 år. Jean Johansson presenterar fem spännande fastigheter för dem, men kommer något att vara helt perfekt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 100 - Puglia
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A100

  Marion letar efter ett italienskt drömboende dit hon kan åka och semestra med tonårsdottern och övriga familjen. Bästa kompisen Bronagh är med som smakråd och Danni Menzies gör sitt yttersta för att hitta rätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 101 - Abruzzo
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A101

  Jean Johansson möter Linda och Peter, som drömmer om ett semesterboende på den italienska landsbygden. Paret älskar naturen och det är viktigt för dem att kunna spendera tid i trädgården. Kommer Jean att hitta deras drömboende?

  TV4 Play
 • Avsnitt 102 - Messinia Peninsula
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A102

  Martin och Sonia från Bristol började resa till Grekland för 36 år sedan och nu vill de ta nästa steg genom att köpa ett permanent boende där. Laura Hamilton hjälper dem att hitta olika förslag, men kommer något av dem att vara helt rätt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 103 - Algarve
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A103

  Danni Menzies hjälper Martyn och Sharon att hitta deras drömboende på Algarvekusten i Portugal. De blev förälskade i området för två år sedan och nu vill de ha ett härligt hus dit vänner och familj kan komma och hälsa på.

  TV4 Play
 • Avsnitt 104 - Eastern Algarve
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A104

  Colin och Janet träffades på en kryssning för två år sedan och deras dröm är att spendera pensionen tillsammans i solen, i Portugal. Danni Menzies gör sitt allt för att hitta den perfekta fastigheten och visar paret fem alternativ.

  TV4 Play
 • Avsnitt 105 - Paphos
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A105

  Gyminstruktören Katie och hennes äldsta son Michael har rest världen runt tillsammans, men kuststaden Paphos på Cypern är platsen de båda förälskat sig i. Nu vill Katie köpa ett semesterboende som hela familjen kan njuta av.

  TV4 Play
 • Avsnitt 106 - Puerto Rico
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A106

  John och Liz träffades för fem år sedan i Puerto Rico, efter att de båda besökt platsen många gånger. Det är snart dags för de båda att gå i pension och drömmen är att tillbringa den i solen. Ben Hillman hjälper dem i fastighetsdjungeln.

  TV4 Play
 • Avsnitt 107 - Valencia
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A107

  Jill och Chris drömmer om att flytta till spanska Valencia tillsammans med sina två älskade hundar. De önskar sig ett hus med stora utomhusytor och en privat pool. Scarlette Douglas tar med paret på fem spännande visningar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 108 - La Cala de Mijas
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A108

  Denise och Stephen har tills nu haft ett distansförhållande, men det har blivit dags för dem att köpa sitt första gemensamma hem i kuststaden La Cala de Mijas i södra Spanien. Högst upp på önskelistan är en lägenhet med pool och havsutsikt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 109 - Northern Tenerife
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A109

  Jasmine Harman är på Kanarieöarna tillsammans med Lou och Tony, som letar efter ett spanskt semesterhem att njuta av med familjen. Härlig utsikt och stor trädgård står högst på önskelistan. Jasmine gör sitt bästa för att hitta en perfekt match.

  TV4 Play
 • Avsnitt 110 - Tuscany
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A110

  Laura och Matt ska äntligen uppfylla sin dröm om ett semesterhem på den italienska landsbygden. De söker efter fantastisk utsikt och många kvadratmeter, så att de två vuxna barnen kan hälsa på. Scarlette Douglas visar dem fem förslag.

  TV4 Play
 • Avsnitt 111 - Valencia
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A111

  Läraren Danuta letar efter ett semesterhem i Valencia och hon har tagit med sig väninnan Rachel som stöd, eftersom att hon redan bor i området. Jean Johansson tar sig an uppdraget och visar dem fem fastigheter.

  TV4 Play
 • Avsnitt 112 - Denia
  Reality, Resor, Trädgård, S14:A112

  Jeffrey och Trudi från Lincoln letar efter ett permanent hem i soliga Spanien. De har redan sålt sin bostad i Storbritannien och är därför mer än redo för ett nytt kapitel i livet. Jean Johansson kommer till undsättning.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy