Upphovsland: Sverige
1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 1
Anders och Jonas får besök i köket av kokboksförfattaren och programledaren Johanna Westman. Tillsammans kokar de en mustig ragu från den toscanska bondvischan och handrullar Pici, en färsk pasta från Montalcino.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 1
Anders och Jonas hälsar på artisten och matfantasten Plura Jonsson hemma i köket. Med sig i bagaget har de en av världens dyraste matråvaror i form av färsk Toscansk tryffel som ska ge smak åt en syndigt god risotto.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 1
Anders och Jonas får påhälsning i köket av artisten och vinkonnässören Petter Alexis Askegren. Tillsammans lagar de en färskostravioli från Emilia Romagna, diskuterar Nebbiolo-druvans diskreta elegans och planerar sin sista måltid.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback