vidare till tv.nu

Annonseringsvillkor

Materialinlämning

Annonsmaterialet e-postas till [email protected], senast tre arbetsdagar före införandedatum. Specialannonser levereras enligt överenskommelse. Byte av annons meddelas ovanstående via mejl minimum två arbetsdagar i förväg.

Vänligen inkludera följande obligatoriska uppgifter vid materialinlämning:

 • Kund/Annonsör
 • Bokad placering
 • Annonsperiod
 • URL dit annonsen skall länkas
 • Ordernummer
 • Kontaktperson

Statistik och uppföljning

tvnu levererar följande statistik i samband med annonsering på våra sajter:

 • Antal exponeringar (impressions)
 • Antal gånger annonsen klickats på (länkningar/click through)
 • Antal gånger annonsen klickats på i förhållande till antalet exponeringar uttryckt i procent.

Som statistikunderlag använder tvnu EmediateAd. Vid information om leverans gäller EmediateAd som referens.

Ansvarig utgivare

Annonsören är medveten om att ansvarig utgivare för tvnu är ansvarig för innehållet på tvnu. tvnu förbehåller sig därför rätten att neka införandet av annonser som:

 • Kan uppfattas som stötande
 • Innehåller vilseledande budskap
 • Strider mot lag eller förordningar

Om tvnu finner att annons riskerar att stå i strid med vad som anges ovan eller inte uppfyller tvnus annonsspecifikation (levereras vid bokning) äger tvnu rätt att ej införa, eller omedelbart avlägsna, sådan annons. Sådant avlägsnande kan ske utan annonsörens föregående samtycke men tvnu ska skyndsamt informera annonsören om åtgärden.

Datapolicy

När du inför annons på tvnu godkänner du, och åtar dig att följa Schibsteds Datapolicy. Datapolicyn innebär bland annat att data avseende användare av tvnu, inte utan föregående skriftligt godkännande från Schibsted Sverige AB, får samlas in eller hämtas av tredje part i syfte att nu eller i framtiden annonsera mot tvnus användare eller kategorisera/segmentera användarna i annat kommersiellt syfte genom att använda cookies eller andra spårningsmetoder. Datapolicyn i sin helhet finns på www.tv.nu/policy/datapolicy.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer