vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Dramakomedi, Komedi

29

8.3IMDbDanmark

29-åringarna Julie och Jesper stöttar varandra genom singellivets många utmaningar samtidigt som de försöker att relatera till sina andra vänner som redan har börjat skaffa barn.

Säsonger och avsnitt

Säsong 30
 • Säsong 1
 • Säsong 29
 • Säsong 30
Säsong 30
 • Avsnitt 1
  Dramakomedi, Komedi, S30:A1

  Säsongsstart. Julie har hittat en lista i en damtidning över saker man bör ha uppnått innan man fyller 30. Laura ska gifta sig och Marie ska ha barn. Jesper möter Simone i frågesport och märker tydligt av deras åldersskillnad.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Dramakomedi, Komedi, S30:A2

  Jesper bjuder med Julie på vernissage, där hon möter Martin igen för första gången sedan födelsedagen. Jesper blir besviken på att Martin och Laura överväger en öppen relation. Samtidigt dyker en oväntad gäst upp på vernissagen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Dramakomedi, Komedi, S30:A3

  Jesper och Julie möter en ung kille som har förälskat sig i Julie. Julie konfronteras med en rival och Jesper går på dejt med en desperat 30-åring. Samtidigt får Jesper perspektiv på singellivet när han möter sin 40-årige kusin.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Dramakomedi, Komedi, S30:A4

  Julie och Jesper samlar in pengar till flyktingar efter Jespers frustrerande möte med Mark från studiegruppen. Julie funderar på att bli influencer, men under tiden jobbar hon som personlig assistent. Samtidigt möter hon en gammal förälskelse.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Dramakomedi, Komedi, S30:A5

  Jesper släpar med Julie på yoga eftersom hon verkar stressad. Julie upplever att hennes föräldrar har blivit gamla och inte kan förstå henne. Jesper, å andra sidan, är frustrerad över att hans föräldrar uppträder lite för ungdomligt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Dramakomedi, Komedi, S30:A6

  Julie och Jesper möter en sympatisk expedit när de ger sig ut på shoppingtur inför Tobias och Lauras bröllop. Julie har fått en dålig nyhet från sitt ex och nästlar sig in i en lögn gällande en bebis.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Dramakomedi, Komedi, S30:A7

  Julie och Jesper möts över en hamburgare. De talar ut om möhippan och svensexan, två evenemang som båda stuckit av i helt oväntade riktningar. Julia möter sin rival igen, och Jesper lär sig ett och annat om att så frön.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Dramakomedi, Komedi, S30:A8

  Säsongsavslutning. Dagen efter bröllopet sitter Julie och Jesper och utvärderar den fantastiska festen. Laura och Tobias har fått varandra, och såväl kärlek som förvirring ligger i luften när Julies gamla förälskelse plötsligt dyker upp.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer