vidare till tv.nu
A Discovery of Witches
Håll koll på premiärer medsektionspartner

A Discovery of Witches

Drama, Fantasy • Storbritannien

Den framstående forskaren Diana Bishop är häxa men förtränger sitt ursprung. När hon i Oxfords Bodleianska bibliotek snubblar över en medeltida förhäxad handskrift, kastas hon in i ett hisnande och farligt mysterium.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episode 1
  Drama, Fantasy

  I Oxfords bibliotek råkar den amerikanska historikern tillika motvilliga häxan Diana Bishop frammana ett urtida magiskt manuskript som varit försvunnet i århundraden. Hon blir konfronterad av den hyllade genetikern och vampyren Matthew Clairmont.

 • Avsnitt 2 - Episode 2
  Drama, Fantasy

  Förblindad av intresset hon väckt bland olika varelser försöker Diana stå emot magins tilltagande dragningskraft, och vänder sitt häxarv ryggen. Men saker och ting tar en oväntat mörk vändning när Peter Knox skickar Satu att skrämma henne.

 • Avsnitt 3 - Episode 3
  Drama, Fantasy

  Domenico vidarebefordrar information han fått fram ur Satu till den hotfulla vampyren Gerbert, som då får övertaget han väntat på. I Oxford vägrar Diana hjälpa Knox att förverkliga sin längtan att förgöra vampyrerna.

 • Avsnitt 4 - Episode 4
  Drama, Fantasy

  Matthews hopp att hålla Diana trygg i Sept-Tours tycks bli kortlivat då Ysabeau vägrar låta varmblodet bo hos henne. Knox kallar till krismöte i församlingen för att fördöma Matthew för att han rövat bort en häxa.

 • Avsnitt 5 - Episode 5
  Drama, Fantasy

  Diana tillbringar tid ensam i Frankrike med Ysabeu, som gör allt i sin makt för att avråda Diana från att gå vidare i relationen med Matthew. I Oxford upptäcker Matthew att det var häxorna som bröt sig in i labbet och konfronterar Gillian.

 • Avsnitt 6 - Episode 6
  Drama, Fantasy

  Matthew och hans team inser snart Dianas öde och börjar desperat leta efter henne. Vid La Pierre uttalar Satu en besvärjelse för att försöka ta reda på hemligheterna bakom Dianas magi. Det blir en skräckfylld prövning som nästan dödar den unga häxan.

 • Avsnitt 7 - Episode 7
  Drama, Fantasy

  Diana och Matthew reser till Madison och Dianas trygga amerikanska barndomshem. Samtidigt strövar en utmattad Satu omkring på den franska landsbygden och upptäcker hemligheten bakom Meridianas profetia.

 • Avsnitt 8 - Episode 8
  Drama, Fantasy

  Efter en spektakulär strid är Juliette död och Matthew döende, vilket tvingar Diana att uppbåda alla sina krafter för att sluta en pakt med gudinnan som ska rädda Matthew. Satu ställs inför församlingen för att förklara varför hon tog Diana.