vidare till tv.nu
Se trailer

Drama, Fantasy

A Gifted Man

2011

Michael Holt är en framgångsrik kirurg som lever ett liv i lyx tack vare sina rika patienter.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Se trailer
  Avsnitt 1
  Drama, Fantasy, S1:A1

  Den välbärgade kirurgen Michael Holt möter sin före detta fru Annas spöke. Hon ber honom att hjälpa till på läkarmottagningen för låginkomsttagare där hon arbetade innan sin död. Frågan är om Annas vädjan kan få Michael att ge upp sitt bekväma liv.

 • Se trailer
  Avsnitt 2
  Drama, Fantasy, S1:A2

  Michael försöker rädda livet på en gravid vän som har en hjärntumör. När han går på Annas begravning träffar han en pojke som har gjort illa armbågen. Det visar sig att armen är infekterad och pojkens tillstånd försämras fort.

 • Avsnitt 3
  Drama, Fantasy, S1:A3

  Michael försöker hjälpa en man som vägrar att bli behandlad då han saknar sjukvårdsförsäkring.

 • Avsnitt 4
  Drama, Fantasy, S1:A4

  Michael får in en patient som lider av huvudvärk och hör röster. Under operationen upptäcker Michael att patienten har något som kallas för chimärism, resterna av en tvilling som smälte samman med hans kropp i livmodern.

 • Avsnitt 5
  Drama, Fantasy, S1:A5

  Michael blir vittne till när den framgångsrike neuropsykiatrikern Evan E-Mo Morris lyckas ställa en diagnos på en patient genom att endast studera hennes kroppsspråk. Han erbjuder E-Mo ett jobb på kliniken.

 • Avsnitt 6
  Drama, Fantasy, S1:A6

  Michaels vän George drabbas av svår andnöd. Efter några tester börjar de misstänka att George kan ha hiv på grund av tidigare hade ett drogproblem. George blir bestört när han får höra om misstankarna och rymmer från sjukhuset.

 • Avsnitt 7
  Drama, Fantasy, S1:A7

  När Michael upptäcker att en patient som har en aggressiv hjärntumör är skyldig till ett fasansfullt brott tvingas han ta ställning till om han vill rädda patienten. En kvinnlig brandman som är förvirrad och desorienterad tas till kliniken.

 • Avsnitt 8
  Drama, Fantasy, S1:A8

  Rita ser fram emot att tillbringa thanksgiving tillsammans med sin son Lenny Jr efter att han tillfälligt återvänder hem från kriget. Men när han råkar ut för en motorcykelolycka förvandlas glädjen till fasa.

 • Avsnitt 9
  Drama, Fantasy, S1:A9

  Michael behandlar en blivande brud som svimmat under en middag. Det visar sig att hennes mor har symptom för något mycket mer allvarligt än så. Kate och Michael samarbetar för att rädda en patient som har drabbats av ett dödligt virus.

 • Avsnitt 10
  Drama, Fantasy, S1:A10

  Medan han tar hand om sina patienter på kliniken under en snöstorm börjar Michael visa symptom på en allvarlig sjukdom som kräver omedelbar operation.

 • Avsnitt 11
  Drama, Fantasy, S1:A11

  Michael och E-Mo är oense om hur de bäst ska behandla en patient som har en hjärntumör. En tonåring föder på kliniken, men direkt efter att förlossningen är över springer hon därifrån och lämnar kvar spädbarnet.

 • Avsnitt 12
  Drama, Fantasy, S1:A12

  Michael räddar livet på en man som var på väg att drunkna och inser snart att mannens identitet är okänd. Kate upptäcker att den unga kvinna som hon varit mentor åt kämpar med ett seriöst problem som Kate inte ens lagt märke till.

 • Avsnitt 13
  Drama, Fantasy, S1:A13

  Michaels vittnesmål får avgörande betydelse när en man som startat en mordbrand frias från anklagelserna. Mannen hade en hjärntumör som gjorde att han inte kunde kontrollera sina impulser.

 • Avsnitt 14
  Drama, Fantasy, S1:A14

  Läkarna samarbetar för att hitta den gemensamma länken när en bortskämd popstjärna och en ung flicka söker vård för samma ovanliga symptom.

 • Avsnitt 15
  Drama, Fantasy, S1:A15

  Michael är fast besluten att hjälpa sin barndomskärlek som har ett irreversibelt tillstånd. Zeke får reda på att hans bästa väns cancer har kommit tillbaka.

 • Avsnitt 16
  Drama, Fantasy, S1:A16

  Michael upptäcker att Anna och en patient på kliniken har en speciell relation. Michael återförenas med en vän som har en ovanlig sjukdom.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer