vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Ack Värmland

...

Sverige
Komedi
0
0

I orten Molkom bor Anette och hennes dotter Fanny. När Anette blir uppsagd från sitt jobb på brukets personalmatsal bestämmer hon sig för att starta en nagel- och fotvårdssalong. Men att starta eget visar sig inte vara så enkelt som hon trott.
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner

Streama Ack Värmland

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Ack Värmland II
  Komedi, S2:A1

  Pontus och Ola börjar sin pappaledighet och Anette och Fanny återvänder till jobbet. Tillbaka på salongen upptäcker Anette att Sol-Britt och Janne utökat salongens verksamhet under hennes frånvaro.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Ack Värmland II
  Komedi, S2:A2

  På grund av dålig ekonomi planerar Ola och Pontus ett dubbeldopp men Anette är skeptisk, hon vill helst inte ha något dop alls. Dessutom blir hon tvungen att hantera både sin svärmor och sin mamma som kommer på besök inför dopet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Ack Värmland II
  Komedi, S2:A3

  När Janne får ett tråkigt besked av läkaren anlitar han Ola som personlig tränare. Anette tar en vit månad och Pontus fattar ett dåligt beslut angående nya hyresgäster på tomten.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Ack Värmland II
  Komedi, S2:A4

  Anette ifrågasätter sitt yrkesval och vill sadla om till samtalsterapeut och Ola ställer upp som försökspatient. Janne erbjuder Pontus jobb som kock på bröllopet. Grannparet tar sig friheter i sitt nya hem.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - Ack Värmland II
  Komedi, S2:A5

  Anette bestämmer sig för att alltid tala sanning efter en incident i en mataffär. Ola kommer fram till att han måste vara döende efter att ha läst om olika på symtom på nätet och besöker vårdcentralen tillsammans med Pontus.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - Ack Värmland II
  Komedi, S2:A6

  Lokaltidningen ska kora årets värmlänning och alla försöker visa upp sina mest värmländska sidor. Sol-Britt kämpar med att passa in och startar en blogg i sin kamp att bli värmlänning. En okända sida av Pontus avslöjas.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7 - Ack Värmland II
  Komedi, S2:A7

  Fanny hittar en gammal dagbok och får åldersnoja då hon tycker att hon hade det roligare förr. Därför tar hon, Ola, Sol-Britt och Janne en danskurs. Anette börjar släktforska.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Ack Värmland II
  Komedi, S2:A8

  Anette ger Pontus i uppdrag att börja med bebisaktiveter och tillsammans med Ola tar han med bebisarna på bio för att se en actionspäckad film. Fannys kompis Bea kommer på besök med sin franske pojkvän Jean-Luc.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Ack Värmland II
  Komedi, S2:A9

  Pontus träffar sin före detta tjej Ullis i matbutiken och Anette blir svartsjuk. När Ola och Fanny träffar en kändis vid grillen bjuder de hem honom. Janne hittar ett swinger-par till sig och Sol-Britt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Ack Värmland II
  Komedi, S2:A10

  Anette och Fanny ordnar en misslyckad möhippa för Sol-Britt. Samtidigt försöker Anette gör allt för att slippa gå på bröllopet. Janne börjar få kalla fötter och en objuden gäst dyker upp på bröllopet.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy