vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Komedi, Standup, S2:A1

  Adam smutsar ner sig när han skadar sig på en king cake. Ian Karmel, Aparna Nancherla och Brendan Lynch kör stand-up i Adams show.

 • Avsnitt 2
  Komedi, Standup, S2:A2

  Adam värvar Randy Liedtke, Rob Christensen och Kristen Schaal för att hjälpa honom att spela polaren Kyle Newacheck ett spratt, och köra stand-up på hans party.

 • Avsnitt 3
  Komedi, Standup, S2:A3

  Efter en obehaglig upplevelse under en seans får Adam problem när Matteo Lane, Mark Serritella och Erik Griffin ska uppträda i hans show.

 • Avsnitt 4
  Komedi, Standup, S2:A4

  Efter ett tecken från ovan, adopterar Adam ett barn. Adams show gästas av Rick Glassman, Monroe Martin och Kurt Braunohler.

 • Avsnitt 5
  Komedi, Standup, S2:A5

  Alingon Mitra, Cy Amundson och Ben Roy är gäster hos Adam, som desperat försöker ta showen tillbaka till 80-talet - ståuppkomikens gyllene tidsålder.

 • Avsnitt 6
  Komedi, Standup, S2:A6

  Adam välkomnar Crystian Ramirez, Billy Bonnell och Kevin Christy till sitt house party.

 • Avsnitt 7
  Komedi, Standup, S2:A7

  Dave Thomason, John McKeever och Nikki Glaser kör stand-up i Adams show.

 • Avsnitt 8
  Komedi, Standup, S2:A8

  Mike Bridenstine, Sam Morril och Tone Bell stannar till på Adams house party för en kväll full av stand-up, festande och seriöst artisteri.

 • Avsnitt 9
  Komedi, Standup, S2:A9

  Adam och hans tvillingbror Jerome försöker slå ett världsrekord och introducera stand-up med Sabrina Jalees, Nick Rutherford och Jesus Trejo.

 • Avsnitt 10
  Komedi, Standup, S2:A10

  Ståuppkomikerna Joe Pera, Thomas Dale och Rell Battle gästar Adams show och värden vägrar sluta festa.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer