vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Kriminalare

Advokaten

7.0 IMDb2018 • Sverige

Den begåvade advokaten Frank Nordling arbetar på en av Sveriges främsta advokatbyråer. Som barn bevittnade han mordet på sina föräldrar och när han idag får veta att mördaren är en av ledarna inom Köpenhamns undre värld blir han besatt av hämnd.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Advokaten
  Drama, Kriminalare, S2:A1

  Frank har släppts från fängelset och är nybliven pappa. Han vill bara gå vidare med livet, men Patricia är orolig över dotterns säkerhet. Sara får ny information som Frank reagerar överraskande på.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Advokaten
  Drama, Kriminalare, S2:A2

  Frank plågas av sitt samvete över att han och Sara satte dit Therese för narkotikainnehav. Sara ifrågasätter Franks val att gräva där han inte borde gräva, och oroar sig över vad han ska göra härnäst.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Advokaten
  Drama, Kriminalare, S2:A3

  Svend-Erik Wisén varnar Frank som förstår att Thomas Waldman inte kommer släppa vad som hände Therese. Franks vilja att skipa rättvisa gör att han riskerar att ta sig vatten över huvudet.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Advokaten
  Drama, Kriminalare, S2:A4

  Frank dras allt djupare ned i den malström han själv satt igång och finner en bundsförvant i Svend-Erik. Samtidigt hamnar Sara i svår knipa. Striden mellan Waldman och Ayalas når ett klimax.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Advokaten
  Drama, Kriminalare, S2:A5

  Ett spår leder Frank tillbaka till sina föräldrars mord. Sara vill att allt ska bli som vanligt igen för att trygga sonen Liams säkerhet och ber Frank att släppa utredningen, men Frank vägrar.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Advokaten
  Drama, Kriminalare, S2:A6

  Rex Bagger ställs inför rätta och Frank får en möjlighet att förhöra någon som kände hans far. Snaran dras åt kring Waldman, som inte kan lita på någon. Sara tvingas gå bakom ryggen på Frank.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Advokaten
  Drama, Kriminalare, S2:A7

  Sara och Frank jagar ett vittne till Baggers rättegång, och den som styrde Waldman på 90-talet börjar lockas fram. Waldman är på krigsstigen och Frank måste gömma sig, vilket sätter Patricia i fara.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Säsongsavslutning
  Drama, Kriminalare, S2:A8

  Frank vägrar släppa fallet trots situationens allvar. Svend-Erik försöker hjälpa honom. Thereses baneman avslöjas och Sara närmar sig den som beställde mordet på hennes och Franks föräldrar.

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer