vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Hälsa

Akuten - Bakom kulisserna
Emergency

2020 • Australien

Vi följer det intensiva arbetet bakom kulisserna på ett av Australiens största sjukhus, Royal Melbourne. Här kämpar doktorer och sjuksköterskor dygnet runt med att hjälpa dem som behöver akut vård.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Hälsa, S1:A1

  På Australiens största akutsjukhus Royal Melbourne står Dr Emma inför en farlig situation då hon försöker hjälpa en aggressiv man med livshotande knivskador. Dr Mark lugnar en fabriksarbetare som befinner sig i svår chock.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Hälsa, S1:A2

  En patient med svåra skottskador anländer till akuten under polisbevakning och dr Sarah Whitelaw fruktar han kommer dö av sina skador. Skytten är fortfarande på fri fot och utgör ett hot mot både patienten och personalen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Hälsa, S1:A3

  Dr Fiona Nicholson försöker lugna en ung man vars blodtryck rusar okontrollerat. För att rädda honom måste dr Nicholson få hjärtat att sluta slå. Sköterskan Julie tar hand om ett ungt par som spenderar första dejten på akuten.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Hälsa, S1:A4

  Dr Mark försöker hjälpa en patient som varit med om en trafikolycka och fått polisbeskydd till akuten, men det blir svårt då mannen verkar glömma något i byxorna. Dr Miriam undersöker en till synes pigg och glad 82-åring som kraschat med cykeln.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Hälsa, S1:A5

  En surftränare är med om en våldsam bilkrasch vilket leder till ett krossat ben. Dr Jonathan befarar att tränarens karriär är över. Dr Mark kallar till sig ett specialteam för att rädda livet på en man med livshotande skottskador.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Hälsa, S1:A6

  Dr Michelle syr ihop en ung man som hade oturen att gå in i en vägg med ögonen fästa vid sin mobiltelefon. Dr Emma hjälper en patient som riskerar att förlora sina fingrar efter en bilkrasch. Ett offer för en skottlossning håller Dr Mark sysselsatt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Hälsa, S1:A7

  Säkerhetsvakterna får mycket att göra när en våldsam man försöker smeta ner sjukhuspersonalen med blod. Dr Mya försöker lugna en patient som blir upprörd över näsblod. En ung kvinna har kraschat med bilen och är orolig för sin pappas reaktion.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Hälsa, S1:A8

  Dr Steve tar hand om en ung patient som riskerar att förlora sin ena hand efter en otäck olycka på ett slakteri. Ambulanshelikoptern anländer med en patient som kraschat våldsamt med en fyrhjuling och landat på huvudet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Hälsa, S1:A9

  Dr Emma rusar till helikopterplattan för att möta ett trafikoffer som befinner sig i ett kritiskt läge. Dr Lauren hjälper en amerikansk elev som hoppat från en tio meter hög klippa och blöder kraftigt från en öppen fraktur.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Hälsa, S1:A10

  Dr Miriam hjälper en höggravid kvinna som har kollapsat på en tågstation och oturligt nog landat på ansiktet och magen. Dr Sarah oroar sig för en cyklist som blivit påkörd och inte kan känna sina fötter.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer