vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Blodsbröder
Alfa

Drama, Kriminalare • Danmark

Två bröder hamnar på kollisionskurs med varandra när de väljer motsatta vägar i livet. Den nyutbildade börsmäklaren Adam ger sig in i drogbranschen samtidigt som hans bror Jakob börjar jobba på polisens narkotikarotel.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  När den nyutbildade börsmäklaren Adam får veta att hans pappa har dött flyr han in i en destruktiv tillvaro med sina gamla barndomsvänner. På pappans begravning dyker Adams storebror Jakob upp och presenterar sitt nya liv som polis.

 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Jakob börjar jobba på polisens narkotikarotel och får i uppdrag att utreda mordet på en 16-årig pojke. Adam vill sälja 22 kilo hasch som han hittat i sin pappas lada, men när Simon vägrar hjälpa till måste Adam ta saken i egna händer.

 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  I ett colombianskt fängelse ser dansken Zabi en chans att uppgradera sin sovplats. Samtidigt, i Danmark, gör Adam upp en plan för att återvända till sin bil och sin hasch. Jakob besöker Sammys familj och gör ett oroväckande fynd i Sammys sovrum.

 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Oliver och Simon letar febrilt efter Adam, samtidigt som Lennys gäng får veta att Adam försökt att sälja deras hasch. Jakob följer upp ett nytt spår tillsammans med Gry och i Colombia blir Zabi straffad efter att ha passerat en uppenbar gräns.

 • Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  Olivers tillstånd är oförändrat och Emma riskerar att falla tillbaka i sina gamla vanor. Simon söker hämnd på Lenny och Adam försöker att återvända till sitt arbete. Jakob måste iscensätta en riskabel plan när Wester blir fångad i Jarl Dorsets hus.

 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Lenny har intagit tronen och ser över hur resurserna ska fördelas i hans nya kungarike. Jakob nystar i mordet på Onkel, men blir avstängd från sitt arbete efter en närkamp med Jarl. I Colombia får Zabi besked om att han ska tillbaka till Danmark.

 • Avsnitt 7
  Drama, Kriminalare, S1:A7

  Oliver återvänder hem, men utan Emma. Jakob söker upp Adam för att hålla ett förhör, medan Adam i hemlighet jobbar på en plan för att stoppa Lenny och hans vänner. Zabi anländer till det danska fängelset där han snabbt får en ny vän.