vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Animerat, Barnprogram

Alien Dawn - sv.tal
Alien Dawn

6.4 IMDb

Sextonårige Cameron kommer en konspiration på spåren när han börjar nysta i sin pappas mystiska försvinnande.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Animerat, Barnprogram, S1:A1

  Sextonårige Cameron plågas av sorg när hans far, den kände astronauten och serietecknaren Brady Turner, plötsligt försvinner under mystiska omständigheter. Snart inleder Cameron en egen utredning om vad som kan ha hänt honom.

  C More
 • Avsnitt 2
  Animerat, Barnprogram, S1:A2

  Cameron blir alltmer övertygad om att hans far har varit något farligt på spåren. Ledtrådar börjar uppenbara sig när han tar sig en närmare titt på Bradys senaste seriealbum.

  C More
 • Avsnitt 3
  Animerat, Barnprogram, S1:A3

  När Cameron och Lucy hamnar i trubbel i skolan bestämmer de sig för att hacka skolans databas för att radera sina anmärkningar. Samtidigt snubblar de över en oanad hemlighet.

  C More
 • Avsnitt 4
  Animerat, Barnprogram, S1:A4

  Cameron och Boris känner ovisshet över Lucys mystiska förflutna. Deras misstankar bara växer när de får veta att Lucy dissar dem till förmån för ett möte på Condon Aerospace.

  C More
 • Avsnitt 5
  Animerat, Barnprogram, S1:A5

  Cameron vill anmäla sig till en skateboardtävling, men planen läggs på is då han straffas med utegångsförbud. När Ruby tvingar Cameron att städa sin pappas studio upptäcker han ett sätt att smita iväg till skateparken trots allt.

  C More
 • Avsnitt 6
  Animerat, Barnprogram, S1:A6

  Lärarna är bekymrade över Camerons beteende och skickar honom till en psykolog. När Boris går dit i Camerons ställe avslöjar han lite mer information än han borde och det visar sig snart att personen han pratat med inte är någon vanlig psykolog.

  C More
 • Avsnitt 7
  Animerat, Barnprogram, S1:A7

  Rock och Roll föreslår för Cameron att Brady kan ha hamnat på ett närliggande mentalsjukhus. Cameron och Boris smyger sig dit, bara för att märka att de är mer bekanta med stället än de först insett.

  C More
 • Avsnitt 8
  Animerat, Barnprogram, S1:A8

  Cameron, Boris och Lucy hör talas om en hemlig fest och bestämmer sig för att gå dit. Konstigt nog är Camerons förälskelse Stella där, och hon bjuder på en stor överraskning för honom och hans vänner.

  C More
 • Avsnitt 9
  Animerat, Barnprogram, S1:A9

  När Shane försvinner faller misstankarna på Cameron, Boris and Lucy. Så fort de släppts fria ser de rapporter om en eftersökt kidnappare, känd under namnet Råttfångaren i Hameln. Det är samma person som har övervakat Cameron.

  C More
 • Avsnitt 10
  Animerat, Barnprogram, S1:A10

  Tack vare Boris slarv hittar Rock och Roll bilder på en utomjording. När Condon Aerospace får veta att de två konspirationsteoretikerna publicerat sitt fynd på nätet tas de till fånga och nu måste Cameron, Boris och Lucy försöka befria sina vänner.

  C More
 • Avsnitt 11
  Animerat, Barnprogram, S1:A11

  Cameron och Boris lägger fram sin teori om att Lucys pappa samarbetar med utomjordingar. Lucy fattar misstankar och bestämmer sig för att undersöka den märkliga skolan hennes pappa tidigare skickat henne till under två år.

  C More
 • Avsnitt 12
  Animerat, Barnprogram, S1:A12

  En förmodat avliden astronaut återvänder under chockartade former till jorden och försöker hjälpa Cameron att hitta sin far.

  C More
 • Avsnitt 13
  Animerat, Barnprogram, S1:A13

  Cameron och Boris följer nya ledtrådar från Mission Dawn i hopp om att kunna hitta Olivinmineralen.

  C More
 • Avsnitt 14
  Animerat, Barnprogram, S1:A14

  Utomjordingarna drar sina egna slutsatser efter en nyhetsläcka och sätter press på Hugh Condon i tron om att han vet var Olivinmineralen är.

  C More
 • Avsnitt 15
  Animerat, Barnprogram, S1:A15

  Cameron, Boris och Lucy tillfångatas och anklagas för att samarbeta med utomjordingarna. Samtidigt upptäcker Cameron och Boris chockerande nyheter om Lucy.

  C More
 • Avsnitt 16
  Animerat, Barnprogram, S1:A16

  Boris går på dejt med sin nya bekantskap Heather. Cameron fokuserar på ett helt annat ärende när han upptäcker att Heather inte är den hon utgett sig för att vara.

  C More
 • Avsnitt 17
  Animerat, Barnprogram, S1:A17

  Condon Aerospace är i ruiner och Lucy är utestängd från företaget. Cameron och Boris hjälper Lucy att undersöka den lagerlokal där hennes pappa förvarat sina mest hemliga projekt och kanske även Olivinmineralen.

  C More
 • Avsnitt 18
  Animerat, Barnprogram, S1:A18

  Utomjordingarna närmar sig och Hugh Condon försöker att stoppa deras attack genom att resa tillbaka i tiden. Samtidigt trotsar Cameron, Boris och Lucy hans order och ger sig ut på en egen tidsresa.

  C More
 • Avsnitt 19
  Animerat, Barnprogram, S1:A19

  Ruby blir vittne till Camerons dolda förmågor och Boris uppmuntrar honom att lära sig kontrollera sina superkrafter. Cameron är tveksam men inser snart att det är en del av hans skyldigheter.

  C More
 • Avsnitt 20
  Animerat, Barnprogram, S1:A20

  När en pinsam händelse riskerar att stjälpa Boris elevrådskampanj tar han till desperata metoder för att återställa sin offentliga image. Cameron inser att en mäktig fiende har jobbat under täckmantel på skolan.

  C More
 • Avsnitt 21
  Animerat, Barnprogram, S1:A21

  Cameron, Boris och Lucy tappar hakan när Keaton och Taryn presenteras som nya elever på skolan. Samtidigt gör de upp planer på ett stort evenemang och Cameron inser att han måste lista ut deras ondskefulla plan innan det är för sent.

  C More
 • Avsnitt 22
  Animerat, Barnprogram, S1:A22

  Boris tappar bort Mission Dawn på en seriemässa. När han och Cameron rusar för att återfinna den inser de att det inte bara är besatta nördar som vill lägga vantarna på verket, utan även en betydligt farligare person.

  C More
 • Avsnitt 23
  Animerat, Barnprogram, S1:A23

  Pierce blir rebellisk när han får veta att han är en robot. Cameron, Boris och Lucy försöker att lugna ner honom innan han orsakar mer förödelse i staden eller skadar dem.

  C More
 • Avsnitt 24
  Animerat, Barnprogram, S1:A24

  Lucy upptäcker att hon fått ärva Condon Aerospace, men när hon försöker återta makten inser hon att en styrelsemedlem försöker hindra henne från att få full inblick i affärerna.

  C More
 • Avsnitt 25
  Animerat, Barnprogram, S1:A25

  Cameron får veta vad som hände med hans pappa strax innan han försvann, och Lucy får reda på en hemlighet.

  C More
 • Avsnitt 26
  Animerat, Barnprogram, S1:A26

  Cameron får reda på vad som hände med hans far precis innan han försvann, och Lucy upptäcker en hemlighet om Olivinmineralen.

  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer