vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

All Night

5.6 IMDb2018 • Komedi • 24 min

Efter examen samlas 2018 års avgångsklass för att fira sin sista natt tillsammans under “Grad Night,” en fest som varar hela natten med dans, karaoke, lekar – och en regel om att ingen får gå in eller ut på tolv timmar. För de flesta erbjuder natten dem en sista chans att uppnå sina high school-drömmar. Vad skulle du göra din sista kväll i skolan?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Komedi, S1:A1

  På examensfesten som varar hela natten sätter avgångseleverna sina sista planer i verket. För många är det en sista chans att leva ut high school-drömmarna, men för de flesta sistaårseleverna på Sherman Grove High går inget som planerat.

  Viaplay
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 2 - Future Predictions
  Komedi, S1:A2

  Eleverna spelar in filmklipp om hur de kommer att leva om 20 år, och en sista gäst på Grad Night väcker uppmärksamhet. Deanna lovar att avslöja sina känslor för Fig, medan Ronis vänner säger att det finns ett annat skäl till att Oz drar sig undan.

  Viaplay
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 3 - Karaoke
  Komedi, S1:A3

  När karaoken börjar gör Roni ett stort tillkännagivande, som sedan överträffas av avslöjandet av en ännu större hemlighet. Bryce börjar lägga grunden till sin förförelse av gympalärarens fru. Christian uppmanar Melinda att komma ut ur sitt skal.

  Viaplay
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 4 - Midnight Madness
  Komedi, S1:A4

  Vid midnatt är det dags för Midnight Madness, en galen lek som visar sig förstärka tvisten mellan Deanna och Cassie. Roni, Alexis och Lyssee planerar att hämnas på Oz, och Melinda gör upp en plan för hur hon ska få tag på mer alkohol till festen.

  Viaplay
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 5 - Jello Wrestling
  Komedi, S1:A5

  Eleverna möter varandra i gelébrottning med 80-talstema. Fig får till slut prata med Roni, medan Deanna avslöjar sina känslor. Christian och Melinda smyger iväg för att stjäla alkohol. Bryce upptäcker nyckeln till mrs Lewis hjärta.

  Viaplay
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 6 - Sink or Swim
  Komedi, S1:A6

  Medan hälften av eleverna somnar, livar Ninos musik upp stämningen. Melinda missbedömer en stund mellan henne och Christian. Cassie hjälper Deanna att gå igenom en känslomässig och kosmetisk förändring, och Bryce lyckas locka med sig mrs Lewis.

  Viaplay
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 7 - Safe Sex
  Komedi, S1:A7

  Det går hett till mellan Roni och Fig, medan Melinda får kvarsittning. Alexis och Cassie hamnar vid ett vägskäl, medan Deanna och Nino lär känna varandra. Och Bryce kanske inte klarar av att ha sex med mrs Lewis.

  Viaplay
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 8 - Tarot Cards
  Komedi, S1:A8

  Ungdomarna spår i tarotkort och Fig, Deanna, Jonas och Stymie hamnar på okänd mark. Melinda försöker få Saperstein att släppa ut henne. Cassie och Alexis diskuterar sina problem, medan Cody och Stefania bråkar om det förflutna.

  Viaplay
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 9 - The Darkness
  Komedi, S1:A9

  Stefania hjälper Cody att återskapa något ur det förflutna, medan Lyssee utmanar Roni och Alexis på ett äventyr. Deanna hjälper Nino bocka av ännu en sak på hans listan, medan Fig fattar ett beslut. Stymie och Jonas hittar snart sin svårfångade drottning.

  Viaplay
  HBO Nordic
  +1
 • Avsnitt 10 - Finale
  Komedi, S1:A10

  Vänner och älskare får en sista chans att återförenas innan Grad Night är över. Cassie och Deanna gör upp en plan för att vinna tillbaka Alexis, medan Roni avslöjar för Deanna varför hon och Fig gjorde slut. Melinda gör ett djärvt drag.

  Viaplay
  HBO Nordic
  +1